25 feb 20, 06:29:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 762537 alkalommal)
0 Felhasználó és 36 vendég van a témában
renato
Vendég
« Válasz #1635 Dátum: 12 máj 04, 22:26:25 »

Akkor megyek én fejjel a falnak, ha Kishimoto még 5 éven át nyúzza ezt a szerencsétlen művet... a Naruto előbb fog végezni, mint a másik kettő, utána gondolom a One Piece (kivéve, ha nagyon nagy böszmeség lesz a végső Bleach arc), majd rá maximum 3-4 hónappal a Bleach is befejezi pályafutását, viszont az utóbbi kettő még 2-3 évet biztosan várat magára, a Naruto nagyon maximum egy évig van a "most kéne befejezni, hogy menthesse ami menthető" zónában, utána bármit tehet Kishi, már csak egy unalmas mangája lesz.
Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1636 Dátum: 12 máj 04, 22:33:35 »

Hát, mivel az elmúlt 550 részban nem csak hogy tartotta, de még fokozta is a szívonalat (gondolok itt Enies Lobbya, majd Marinefrdra), akkor szertinem 450 részig még tudná tartani. És pont azért, mert nem csak hogy folyamatosan új karaktereket hoz be, hanem a régieket sem ölte még le, és állandóan szerephez jutnak ők is
(Narutóban meg amint megismertük pl. sasorit, idant vagy kakuzut, már megölték őket).

Például a Marineford-arcban egyrészt sok volt az 'újabb' ember, mint a Shirohige kalózok, de a régieket (Bon-chan, Crocodile, Buggy) sem hanyagolta el a sensei... Nemrég összeszámoltuk az eddigi halálokat (flasbacket nem számítva): Bellamy, Ace, Shirohige, Bon-chan, meg pár Fake Mugiwara (de az utóbbi kettőt nem mondták ki), és ennyi. 660 fejezet alatt. Narutóban meg tényleg minden jó főgonoszt kinyírtak, maradt Tobi meg Kabuto, akik közles sem annyira egyediek, mint akár Kisame volt.

Na meg ha rini infói helyesek annál inkább nem lesz gond, legrosszabb esetben is 'csak' össze csapva a vége, ami 678698X jobb, mint az elnyújtás. De szvsz ez sem valószínű, Oda hihetetlen mennyire előre tervezi a dolgokat, erre kitűnő példa is Arlong. Na meg olvastam valahol, hogy már tudja, hogy mi lesz a vége, amit el is hiszek.
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 04, 22:41:04 írta Sabaku » Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1637 Dátum: 12 máj 04, 22:49:45 »

Nem is fog benne lenni sok halál. Ezt szintén Oda nyilatkozta a mangák hátulján lévő SBS (Shitsumon o Boshuu Suru - kérdésekre felelek) részben. Ott elmondta, hogy soha nem is tervez igazából halált. Úgy gondolja, hogy akiket Luffyék a kalandjaik során legyőznek az elégséges ahhoz, hogy megtanulják a helyüket. Tehát később egy-két kivétellel nem is fognak megjelenni vagy befolyásolni lényegesen a történetet. Amúgy szerintem ezzel így van a többi mangaka is, hogy egy legyőzött ellenfelet nem feltétlenül hoz vissza.

Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1638 Dátum: 12 máj 04, 23:23:04 »

Ahhoz képest Zoro már kivégzett pár ellenfelet Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
drszabi
Elit Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

Kriminál pszichológus Vallás: mugen

« Válasz #1639 Dátum: 12 máj 04, 23:30:25 »

ikszdé Jah gyakorlatilag lerendezte a fél arlong csapatot, és utána még ő is megjegyezte, hogy gyilkolászóst játszott, mikor nem kellett volna. Aztán wiskey peakon is lerendezett néhány barokk munkást Nevet Bár van mikor a katana lapját használja, dehát amikor belekezd... ^^
Naplózva

Feleségem: hanii Szeretet; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san;
 Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1640 Dátum: 12 máj 04, 23:43:53 »

Mégis amikor Arlongról kérdezősködtek ott nem az derült ki, hogy megölte volna őket hanem az Arlong csapatot börtönbe zárták. Csak Hachi tudott elszökni. Amúgy ezt is kérdezték már Odától, hogy Luffy miért nem öli meg az ellenfeleit míg Zoronál ez gyakran előfordul. A Luffy részt már az előbb írtam de a Zoro részre Oda azt mondta, hogy a kard veszélyes fegyver annak is aki használja és annak is aki ellen használják.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1641 Dátum: 12 máj 04, 23:47:31 »

Én is olvastam ehhez hasonlót, hogy Luffy azért kíméli meg az ellenfelei életét, mert az nagyobb szégyen, ha vereséget szenved és (akár) elrepíti, vagy eltávolítja onnan a helyről, míg Zorónak kardja van, így azért az más tészta. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #1642 Dátum: 12 máj 05, 10:06:19 »

Hmm.. azt hittem egyértelmű, hogy a 'neves' ellenfelekre gondolok. Ennyi erővel már kinyírtak fejenként 8763421 tengerészt. xD
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1643 Dátum: 12 máj 05, 10:23:03 »

Decken magában gondolkodva mondhatott volna valami olyasmit, hogy "Ezek szerint ő lenne a..." és ezzel pont eleget árult volna el ahhoz, hogy mindenkit érdekeljen, de mégsem annyit, hogy bármit is ki lehessen találni [...]

545. rész, 244. sor ( 00:18:59,340-tól 00:19:02,140-ig )
Otohime: Shirahoshi... azt ne mondd, hogy te...

Oké, nem Decken mondja, de Otohime már kapizsgálja a dolgot. Igaz, itt még semmi sem sejthető, mert Decken családjának sajátos magyarázata van a dolgokra, de később majd kiderül. Szerintem az animében nagyon jól meg lett csinálva az a jelenet amúgy Mosolyog
Naplózva

renato
Vendég
« Válasz #1644 Dátum: 12 máj 05, 13:38:38 »

Megnéztem mangában is, hát nem megszólalt Decken? Úgy fest, efölött elsiklottam rendesen... úgy tűnik elnézést kell kérnem, amiért szapultam a flashback-et, egyedül az én figyelmetlenségemnek köszönhető, hogy nem keltette fel az érdeklődésemet Shirahoshi ereje... hát ez most egy csöppet k*rva cink  smirksweat
Naplózva
naomi69
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1645 Dátum: 12 máj 05, 18:50:13 »

Helló. Nem tudja véletlen valamelyikőtök, hogy az anime végén miért nincsen már ending? :/ Olyan régóta filózok már rajta...
Naplózva

Minden ember életében elérkezik a pillanat, amikor úgy érzi, próbatételei tűzkeresztjében elvérzik, mint mókus a fenyőfa tűlevelein. /ani- Tizenhét parancsolat/
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1646 Dátum: 12 máj 05, 18:59:11 »

Talán azért, mert az openingek nem az átlagos 1 perces dalok, hanem 2 és fél, viszont más animékben az ending és az opening összesen ilyen hosszú. Tehát gyakorlatilag az opening ideje mindkettőt lefedi, ezért kivették az endingeket. Amit nem is bánok, az endingjei közül csak nagyon kevés tetszett Nevet
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1647 Dátum: 12 máj 05, 19:42:21 »

Jaja az tényleg jó volt, meg nekem még a Vivi a sivatagban, meg a Skypia alatti endingek tetszettek Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1648 Dátum: 12 máj 05, 20:50:46 »

Ez nem a One Piece zenék téma, hagyjátok abba, mielőtt Hiei-danna idejön és lecsesz mindenkit... Jogosan Mosolyog

Holnap uccsó teljes fb rész, habár felirat csak hétfő délután lesz, mivel egész addig melóhelyen leszek. De kíváncsi vagyok, hogy mennyi eseményt hagynak a kövi részre, a manga szerint ugyanis a jövő heti résznek csak a fele lesz fb. És aztán beindul a sztori... Lesz itt minden, mi szem-szájnak hányingere ;D
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1649 Dátum: 12 máj 05, 22:33:54 »

Most jutottam el ehez a témához moderálásban. Mivel beírtál helyettem nincs mit írnomXD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Oldalak: 1 ... 108 109 [110] 111 112 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins