25 feb 23, 11:35:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763829 alkalommal)
0 Felhasználó és 6 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #1455 Dátum: 12 jan 08, 00:01:50 »

Használj vlct eddig egyetlen dolog se volt amit nem birtam vele lejátszani.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #1456 Dátum: 12 jan 08, 01:38:23 »

Nem a lejátszó a probléma hanem az azt használó kodek.  Én is a MPC használom és tökéletesen megy mindegyik de utóbbi időben belefutottam olyan filmekbe amelyek nem 8 bites a kodolás hanem 10 bittel oldották meg. Egy modernebb kodeket feltettem és már működött is. Javaslom, hogy frissítsed az MPC kodekjét egy frissebbre.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1457 Dátum: 12 jan 08, 01:52:07 »

Akkor is azt mondom hogy használjón vlc-t mert alapból felrakja szinte az összes kodeket.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1458 Dátum: 12 jan 08, 01:58:52 »

Az MPC is felteszi az összeset amire szükség van. Olyan pedig mindig lesz, hogy valamelyikkel nem boldogul. A vlc sem képez kivételt ez alól ha nem frissíted időszakonként. Minden kodek elavul egyszer és ezért szükséges a frissítés.
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1459 Dátum: 12 jan 08, 10:39:29 »

Na jó eddig elvotlam a Gyojin szigettel, de most már pöröghetnénk. Túl sok a rizsa:D. Harcot akarok végre látni akarom az erejüket animben is:D.
Nem spoilerezek azoknak akik nem olvassák a mangát szal megállok ittXD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1460 Dátum: 12 jan 08, 11:20:37 »

Az odébb van még, ember XDDD Még lesz előtte a jóóó kis flashback Nyelvesít És nem fognak ennél gyorsabban haladni szerintem ( 1 rész - 1 fejezet ), mert csak 40 résszel vannak vissza a mangától. Ha jól számoltam, akkor a 651. mangafejezet kb novemberben fog megjelenni animében. Úgyhogy ráérsz még Nevet
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #1461 Dátum: 12 jan 08, 11:46:06 »

Novembeeer? Neeeee! Az még kegyetlen sok idő  Sír. Addig még ki is pusztulhatunk.  ikszdé
Na jó azért annyira talán nem rossz a helyzet. Csak el leszünk addig valahogy. Jók ezek a részek, de tényleg lehetne egy kicsit pörgősebb  a cselekmény. Bár tény, hogy a szép látványvilág az kárpótol, de mindenki az erejükre lenne kíváncsi és nem a város nézésre.

Spoiler: szerűség, de aki nem olvassa a mangát az úgy sem érti.

Lehet, hogy tényleg egyből neki fogják ugrasztani tudjuk kinek, hogy izgalmas legyen? Gondolkozik
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 08, 11:48:12 írta Szalamandra-kun » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1462 Dátum: 12 jan 08, 12:04:51 »

Tudom én is kiszámoltam, hogy ha így halad mennyi idő még mire eljutunk odáig. Azért nem írtam le mert nem akartam elvenni a kedvéd annak aki nem olvassa a mangátXD Nekem október jött kixD Akkor aztán midneki elájul majd a látványtólxDDD
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1463 Dátum: 12 jan 08, 12:39:49 »

Azért nem rossz részek ezek, senki ne értse félre. Csak a végén látványos lesz majd a harc. Addig is történet építés, néhány kisebb csete-paté. De mellesleg a 651. fejezetben már vége a harcnak, szóval nem novemberben lesz a nagy csata, hanem előtte. Én az aktuális fejezet tartalmát mondtam novemberre Nevet
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1464 Dátum: 12 jan 08, 18:56:51 »

530.rész:

Hát sok minden nem nagyon történt. Eléggé vontatott lett, mióta a Gyojin szigetre kerültek :S
Namiék szépen kizsákmányolták Pappagot, szegény nem gondolt bele, hogy mit is mondott Naminak ikszdé
Neptune király nekem nagyon bejön, durván néz ki Nevet
Szegény Sanji nem menekül az okamák elől xD. De hála nekik kezd újra normális lenni Mosolyog
És ez a doppingszer kicsit durva dolog. Pont említettem régebben, hogy nagyon tápos boss-nak kell lennie, annak akinek sikerül majd felvenni a harcot Luffy-val, hát Hody Jones vagy 100 olyan kapszulával már komoly ellenfél lesz főszereplőnk számára az biztos.
Ja és az új gyojin kalózok is érdekesen néznek ki, van köztük 1-2 aki tetszik Nevet
Naplózva

Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1465 Dátum: 12 jan 08, 22:34:17 »

Vontatott? Minden egyes nagyobb sztori így kezdődik Nevet lásd Arabasta ( ott még van vagy 4-5 filler rész is ), Skypiea, Water 7, Thriller Bark...

Oda menetrendje:
1., mindig feltérképezi a helyet
2., bemutatja az ellenséget
3., bajba keveri Luffy-ékat, amiről rendszerint nem ők tehetnek
4., bemutatja, miért is kellene rendet rakni a szigeten
5., Luffy-ék leverik az ellent
6., buliznak egyet és elhúznak a vérbe Nevet

Most valahol a 2. pont körül járunk, a következő két-három részben jöhet a 3. pont Nevet
Naplózva

Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1466 Dátum: 12 jan 08, 23:27:28 »

Ebbe még sosem gondoltam bele de tényleg így van  ikszdé Ez nagyon durva. Nevet

Jövő héten még a Palotában lesznek csak és a rész vége felé várható, hogy Luffy ahhoz a bizonyos ajtóhoz érjen.
És csak azután kezdődhet a 3. pont Meg az "ami történt az megtörtént" >.<#  smirksweat  ikszdé
Szóval tökéletesen felesleges az okfejtésem mert jól számoltál  ikszdé

Amúgy annak ellenére, hogy nem harcolnak szerintem izgalmas és vicces a történet.
Főleg mivel minden Szalmakalapos kellően lökött és poéngyárként üzemelnek a puszta létükkel is Nevet
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
ricsaka
Újonc
*

« Válasz #1467 Dátum: 12 jan 13, 15:37:21 »

Meg tudja mondani valaki, hogy ez a jelenet melyik részben van?

http://www.youtube.com/watch?v=2yQ-3F9n5l4
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1468 Dátum: 12 jan 13, 17:22:23 »

Alabasta Arc  92 és 130 rész között.  A 94.részben jelenik meg Ace. De hogy az a jelent pontosan mikor van azt nem tudom. De Alabasta elején van még az is. kacsint
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1469 Dátum: 12 jan 13, 17:23:57 »

96-tól nézd át 101-ig ezek azok a részek, ahol Luffy és Ace jelenete lehet és igen 94.részben találkozik Ace és Luffy, de ebben a jelenetben olyan ruhában van, amit a 96.résztől hord.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 96 97 [98] 99 100 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins