25 feb 24, 00:36:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763984 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #1380 Dátum: 11 nov 02, 19:34:42 »

Egy embertől aki jó pár civilt megölt + az összes fegyverük használhatatlan ellene mert egyszerűen eltaszítja azokat:D
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1381 Dátum: 11 nov 02, 19:40:38 »

...azért kapott kis bónuszt...
Nem mondtam, hogy nem erős, csak az is befolyásolja a vérdíjat, hogy milyen kisebb bűnöket követ el.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1382 Dátum: 11 nov 02, 19:44:06 »

Emberölés kisebb bűn? Jobb helyeken a one piecebe halálbüntetést kapsz ha kalóz vagy:D
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1383 Dátum: 11 nov 02, 21:14:04 »

Nem beszélve sanji rugásáról ami kifektet egy pacifistát
Azért Zoro is rásegített ezzel a ketté vágással kacsint
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1384 Dátum: 11 nov 03, 16:47:24 »

Shanks nak is 700 milla van a fejen szoval Luffy is kaphat meg.
Ha azt nezzuk, h Enies Lobby nal emelkedett 200al
Leutok egy egisarkanyt, betorok Impel Downba es kiszabaditok egy rakas rabot, resztveszek a haboruban es csak 100al emelkedett... en keveslem, inkabb azt hiszem, h kicsit sokat kapott Enies Lobby utan es az iro igy csinal egyensulyt mert vegulis a 400 realis. Ha majd mutat tobbet a hakijabol es mondjuk lenyom egy admiralist akkor fog jocskan felszokni a bounty. Zoronak pedig egyenlore kissebb mint Killernek pedig szerintem mostmar erosebb ugyhogy egy 200as mehetne az o fejere is. Sanji max 150.
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Putir
Vendég
« Válasz #1385 Dátum: 11 nov 03, 16:55:35 »

Shanksnak 700 millió van a fején? Ezt hol láttad? Én úgy tudtam hogy az ő vérdíjáról nincs információnk.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1386 Dátum: 11 nov 03, 17:17:55 »

Putir jól mondja, te ezt honnan vetted? Mert nem lehet tudni róla (még)  Hümm-hümm
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 03, 17:43:21 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1387 Dátum: 11 nov 03, 17:38:35 »

Dragonnak sincs vérdíja. Ő most wanted-----> legkeresettebb bűnöző. Ez áll a plakátján is a vérdíj helyén.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1388 Dátum: 11 nov 03, 17:42:52 »

Jaja, most néztem ez is fake hír, amit láttam, úgyhogy visszavonom a szavam, viszont találtam egy ilyen bounty listát:
http://onepiece.wikia.com/wiki/User_blog:Blackendedsoul/Bounty_List
De szerintem ez is fake...
Viszont, ami nagyon üdítő rész lesz, az a következő biztosan, most már tuti találkoznak és együtt lesznek végre a Szalmakalapos banda Mosolyog  Ördögi
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 03, 17:44:24 írta samdav » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1389 Dátum: 11 nov 03, 19:24:41 »

Nem csak szerinted fake, az elején a leírásban ott is van, hogy ez nem valódi, hanem csak ő gondolja így, sőt tulajdonképpen felszólít mindenkit, hogy nyugodtan adjanak hozzá vagy bármi egyéb, ez csak egy játék, hogy mi lenne, ha lenne és szerintük mennyi is lenne az a bizonyos vérdíj.

Alatta a hozzászólásokban meg megy a diskurzus.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
renato
Vendég
« Válasz #1390 Dátum: 11 nov 03, 21:10:06 »

Felteszem a nagy kérdést: ha Akainu kevés volt a félholt (!!!!), öreg Edward ellen, akkor miért tennének ki rájuk vérdíjat? A három admirális és a flottaadmirális is összecsinálta magát Shanks láttán, majd valami kezdetleges Zoro-féle kalózvadász lekaszabolja? Ugyan már... szerintem vérdíjuk sincs, csak közlik a néppel, hogy velük ne köcsögösködjenek, mert megszívhatják.
Naplózva
RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1391 Dátum: 11 nov 04, 14:22:28 »

szal' szerinted Shanksnak nincs vérdíja, vagy kire értetted amit írtál?
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1392 Dátum: 11 nov 04, 15:33:51 »

Szerintem arra gondolt, hogy a 4 Yonku fején nincs vérdíj, mert szimplán akkora fenyegetések a kormányra nézve, hogy ha elfognád valamelyiket, bármennyit kérhetnél.

Nos ezzel némileg egyetértek, viszont ahhoz, hogy ezt az állapotot elérjék, biztosan elég magas vérdíjuk volt.

Mivel Kaidou és Big Mam-ről még nem sokat tudunk, így nem mondanék vérdíjat. Shanks sztem 600-700milát érhetett, és Mihawk is e körül lehet sztem(nagy riválisok) NA meg ő az egyetlen akinek nem tudjuk a vérdíját a Shichibukai-ból.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1393 Dátum: 11 nov 05, 11:56:44 »

A Shichibukai tagjainak nincs is vérdíja Mosolyog Maximum a RÉGI vérdíjukat tudhatjuk.

Én inkább arra lennék kíváncsi, hogy Feketeszakáll vérdíja mennyi lett, mióta kilépett a Shichibukai-ból... mert nyilván nem kevés... amit a háborúban leművelt... remélem a Gyojin-sziget után hamar kiderül...
Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1394 Dátum: 11 nov 06, 14:50:15 »

Nagyon jókis rész volt a mostani. Végre együtt a banda Nevet . Sanjit sajnálomXD  szegény vagy szívrohamban vagy orrvérzésben fog elpatkolni ha Nami nem változtat az öltözékénXD
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Oldalak: 1 ... 91 92 [93] 94 95 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins