25 feb 24, 00:06:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 763966 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
Putir
Vendég
« Válasz #1365 Dátum: 11 okt 31, 20:25:40 »

623 millió 50 beli ha minden igaz
és az hogy az erejük miatt kapták nem igaz hisz robin is amiatt kapott mert eltudja olvasni a régi phonegrypheket chopper 50 belije meg nevetséges hisz minimum járt volna neki egy 30 millió szerintem
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Fényhozó

« Válasz #1366 Dátum: 11 okt 31, 20:40:34 »

Ejnye látom nem figyeltél Nico Robin vérdíja az Ohara incidens után 79 millió volt Enies Lobby után viszont 80 millió és Thriller Bark Enies Lobby után jött.
Chopper meg a három rumble utáni fromájában nem igazán hasonlít önmagára, gondolom ez a magyarázat a vérdíjra.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Putir
Vendég
« Válasz #1367 Dátum: 11 okt 31, 21:22:26 »

és azt mondod hogy chopper az 1. rumblénél 50 belit ér ? Ne nevettess Nevet
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1368 Dátum: 11 okt 31, 21:36:53 »

Egyenlőre ennyit ér, de szerintem egy rumble után maximum olyan szinten van, mint Coby Water 7-ben.(Legalábbis a time jump előtt.)
Egyébként meg egy orvos ne kapjon vérdíjat, legalábbis ez lenne a logikus, hiszen, ha harcba kerül és megsérül nem tud gyógyítani.
De, ha a te szemszögedből nézzük, akkor Sanji is többet ér 77 milliónál, de neki még csak rendes képe sincsen.

Mondjuk mindezektől eltekintve te mennyit adnál látatlanba egy "nyáladzó nyestkutyára"?
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Putir
Vendég
« Válasz #1369 Dátum: 11 okt 31, 21:59:04 »

Hát szerintem time skip előtti vattacukor evőnek kéne lennie normálisan egy 20-30 milliónak mert naminál jóval erősebb szerintem ts utániról meg semmit se tudok.+ ha megeszi a 3. rumble ballt gözöm nincs mekkora az ereje ,de óriási az biztos.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1370 Dátum: 11 okt 31, 22:44:15 »

Na tisztázunk 1-2 dolgot, először is a Szalmakalaposok vérdíja:
Luffy - 400 millió beli
Zoro - 120 millió beli
Usopp - 30 millió beli
Sanji - 77 millió beli
Nami - 16 millió beli
Chopper - 50 beli
Robin - 80 millió beli
Franky - 44 millió beli
Brook 33 millió beli
Ami (akár hogy is számoljuk) 800 millió és 50 beli Mosolyog
Másodszor pedig Choppert lehet nem ismerték fel, mert átalakult, ez tény, de azért kapott 50 belis vérdíjat, mert azt hitték, hogy a Szalmakalaposok háziállata és nem jelenthet nagy fenyegetettséget.
Harmadszor, lehet óriási az ereje, hogy ha olyan bazi nagy dög lesz 3 rumble után, de tudatán kívül van és még a saját csapattársait is megtámadta (lásd: Enies Lobby)
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1371 Dátum: 11 okt 31, 23:00:01 »

A nyerskutya beszólásra én eléggé bepipultam Ördögi és a többi chopper rajongó is. Chopper szerintem egy 20 millió körüli vérdíjat kaphatna az 1-2. rumble-ig.  a 3. rumble az megint más eset, ha tudná kontrolálni akkor 80 mila felé adnék neki.
Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1372 Dátum: 11 okt 31, 23:08:01 »

Valószínűleg így van, de mi a Thriller Barkra lépéskor elhangzott mondatra alapoztunk.
(Mármint a 600 millióval kapcsolatban.)
A nyestkutya direkt idézőjelben volt, ha már egyszer mindenki annak nézi még Luffy is azt hitte első látásra.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1373 Dátum: 11 okt 31, 23:13:03 »

Jól van, már Putir is írt PÜ-t ikszdé
Csak Putir nem számolt Franky-vel és így is 667 milliós a vérdíjuk. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1374 Dátum: 11 nov 02, 10:12:40 »

1. Az opening szerintem nagyon jó, főleg mikor átadják egymásnak a kalapot. Meg a zenével sincs baj.

2. Így is elég erősek, de lassan sztem lesz vmi komoly harc a tengerészet ellen, akkor mindenki díja nőni fog. Na jó ,luffyé már nem hiszem, de Zorroé, Sanjié már most emelkedhetne ezután a Pacifistakiütés után. Am mangát nem olvasok, szal nem tom, hogy hogy lesz majd.
Jah, meg Sanjinak a plakátját is lehet cserélik. Bár most felismerték, de már sajnálom szegényt Nevet
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #1375 Dátum: 11 nov 02, 16:56:54 »

Hogy a fenébe ne emelnék Luffy vérdíját ikszdé  sztem az is ugrik egy százast simán. És szerintem a csapatban már mindenki megérdemel szinte egy 100as közeli vérdíjat vérdíjat. Sanji képét meg igencsak le kéne végre cserélni, és Chopper is megérdemelne valami komolyabbatXD
Az opening jó kivéve a zene részét.. az nem tetszik annyira. És igen nálam is a kalaptovábbadásos rész a favorit Mosolyog
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Zer0
*

« Válasz #1376 Dátum: 11 nov 02, 17:36:41 »

már nem nagyon tom, hova lehet emelni Luffy vérdíját, mert a yonkou és dragon után sztem ő a legkeresetebb. Szal felesleges. De am tényleg még ha chopper nem is tudja irányítani a böhömmódot, akkor is a sima rumbleval is többet érne 100millánál. Nem beszélve sanji rugásáról ami kifektet egy pacifistát, és sorolhatnám. Rár azon csodálkozom, hogy ugye a bűnök elkövetése alapján kapnak vérdíjjat. Sztem Sogeking azért a zászlóégetésért kaphatott volna többet is. Főleg, hogy komoly szerepe volt az Enies lobbyban történtekben. De a többieké is nevetséges.
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1377 Dátum: 11 nov 02, 18:23:04 »

Nem a bűnökért kapják a vérdíjat hanem hogy a kormány mennyire fél tőlük stb. mert robin kisgyerek korába milyen bűnt csinált amiért megérdemelt 79 millió belit?
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #1378 Dátum: 11 nov 02, 19:00:36 »

Az egyetlen volt aki ismerte a Poneglyphek nyelvét. Ez ahogy mondták már magában bűn. Ez nézőpont kérdése. Anno Kid is azért kapott kis bónuszt a vérdíjára, mert civileket bántott. Ettől nem igen ijedt meg a kormány.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1379 Dátum: 11 nov 02, 19:10:13 »

Nem ijedt meg Kidtől a kormány???? Több volt a vérdíja a timeskip előtt, mint Luffy-nak XDDDD
Naplózva

Oldalak: 1 ... 90 91 [92] 93 94 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins