25 feb 24, 06:00:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764071 alkalommal)
0 Felhasználó és 7 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1335 Dátum: 11 okt 19, 16:40:37 »

Csabi28: örülök, hogy tetszik Nevet Franky-nek a hát emberi, a többi robot, viszont remek ács és remek a kéz ügyessége, úgyhogy ebből adódhat az, hogy felépítette magát Mosolyog Brook-nak a démongyümölcse miatt olyan, amilyen. Mr.2 meg hatalmas, nagy respect érte, amit Impel Down-ban tett Mosolyog
Sajna ja, eléggé idétlenül néznek ki a főellenségek/ellenségek a One Piece-ben, ez a poén miatt jó. Ha meg kéne említenem normális kinézetű ellenségeket, akkor Crocodile például az, de a 3 admirális is szerintem normálisan néz ki. Sőt Lucci is normálisan néz ki, az átalakulása előtt Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Putir
Vendég
« Válasz #1336 Dátum: 11 okt 19, 16:50:07 »

És persze el ne felejtsd mondani a társát Kakut mi után átváltozik kocka zsiráffá.
Egyébként fura én sose vettem észre hogy az op-be minden boss milyen hülyén néz ki:D
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1337 Dátum: 11 okt 19, 17:02:25 »

Mert Arloong után, már annyi fura ellenség jön, hogy az ember már hozzá szokik ikszdé
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #1338 Dátum: 11 okt 19, 19:01:41 »

Amikor kijött ez a one piece hétvége megnéztem egyhuzamban buggy harcig na akkor azt gondoltam  ez egy kalap sz** de nem!!! Volt 1 unalmas hétvégém és tovább néztem és teljesen rákattantam ez lett a kedvencem és a leg izgalmasabb az összes anime/manga közül. (Mondjuk amikor megláttam usoppot azzal a hülye orral az idegesitett de aztán ez csak jobban kihozza mekkora face)
Naplózva

RoronoaZoro
ANBU újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1339 Dátum: 11 okt 19, 19:07:46 »

Legtöbb anime irreális. Éppenséggel van, h engem is zavar de hamar túllépek rajta. Valóban nehezen indul a One Piece de minden egyes saga után azt lehet mondani, h ó hát ez még csak most fog igazán elkezdődni. Marineford óta Enies Lobby már jóformán semmi és a Marinefordi csata pedig semmi lesz az Újvilághoz képest.  ikszdé
Naplózva

''Az örökkévalóság csak egy illúzió, melyet az öregedéstől való félelem szült.''
-Bleach-
''A hit egy szó a tudatlanságra.''
-Dr. House-
Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #1340 Dátum: 11 okt 23, 17:50:08 »

NA usopp és chopper hozta a formáját xD szakadtam Nevet és már alig várom a jövőhét végét!!!
Naplózva

Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #1341 Dátum: 11 okt 23, 21:58:14 »

Jah, a jövőhéttől beindulnak a dolgok végre:D Nem spoilerkedek, de végre lesz egy kis izgalom:D
Naplózva
Mystogan.
Újonc
*

« Válasz #1342 Dátum: 11 okt 25, 17:37:39 »

Sziasztok,
Nemrég kezdtem el nézni én a one piecet kb 200. rész körül járok,
Haver ajánlotta mert jo,
eddig amig eljutottam nagyon unalmas volt.. lesz ez jobb majd ???
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #1343 Dátum: 11 okt 25, 17:43:03 »

200 részt megnéztél úgy hogy unalmasnak találtad?:O
One piecenál az lehetetlen:D
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1344 Dátum: 11 okt 25, 17:44:27 »

Arlong arc-tól indulnak be az események, szerintem azért azok jó részek már, mondjuk 200-nál tartasz, akkor Skypeán túl vagy, az egy kicsit száraz volt. De 227.résztől jön Water 7 és Enies Lobby, úgyhogy készülj fel mindenre, ami történhet. Szerintem máig a legjobb arc ez a kettő így együtt Mosolyog
Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #1345 Dátum: 11 okt 25, 17:45:52 »

A water 7 és a enies lobby nem egy arc?
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1346 Dátum: 11 okt 25, 18:18:42 »

Nem egy arc, az ketté van szedve, de egyről szól Mosolyog
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1347 Dátum: 11 okt 25, 20:06:11 »

Hát ha 200ig nem fogott meg akkor hagyd. Tény, hogy most jönne neked a legjobb történet, de ha eddig nem tartottad izgalmasnak akkor nem a te műfajod :S
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1348 Dátum: 11 okt 25, 21:02:09 »

Egyetértek, ha eddig nem tetszett akkor semmi értelme tovább nézned. Bár egyetértek Enies Lobby, Water 7 jó arc a legjobb szerintem a háború volt. A lényeg a lényeg nincs értelme tovább nézned.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1349 Dátum: 11 okt 25, 22:10:51 »

Sziasztok,
Nemrég kezdtem el nézni én a one piecet kb 200. rész körül járok,
Haver ajánlotta mert jo,
eddig amig eljutottam nagyon unalmas volt.. lesz ez jobb majd ???
Aki így áll hozzá , az azért ne nézze tovább , mert a "jövőben" , 200-300-400-500 részes visszautalások és kapcsolódások vannak , így meg átláthatatlan lesz az eseményszál.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 88 89 [90] 91 92 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins