25 feb 25, 00:20:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764347 alkalommal)
0 Felhasználó és 5 vendég van a témában
brrrbrrr
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1155 Dátum: 11 márc 24, 21:11:17 »

nem fölösleges már ez a topik? Hmm?
Naplózva

dr. brrr brrr
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1156 Dátum: 11 márc 24, 22:01:06 »

A másik topicban csak az aktuális részről lehet beszélgetni. Itt meg - gondolom - az összes eddig megjelent részről.
Naplózva
brrrbrrr
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1157 Dátum: 11 márc 25, 17:14:05 »

jaa hogy úgy! Ohh My God

Olvasd el a fórumszabályzatot. A hozzászólásod nem felel meg annak!
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 25, 17:37:37 írta Hiei D. Legend » Naplózva

dr. brrr brrr
sylvanor
Újonc
*

« Válasz #1158 Dátum: 11 márc 27, 22:23:51 »

hmm...nem tűnt túl nagynak Luffy őrjöngése. Legalább is arra gondoltam, h még a köv. részben sem tudják lenyugtatni. De be is fejezte, mikor Jimbei odasétált. Az mondjuk jó ötlet volt, hogy a nők szigetére vigyék. Ami egy kicsit már sok volt, amit az elején mondott a katona Sengokunak, hogy a kormány el akarja tussolni az Impel Down ügyet. Abszolút nem tudnak róla az emberek és egyszer csak rohadt sok 6-os szintű szökött rab rohanja le a szigeteket. A lakok meg csak néznek, hogy mi ez.
Mondjuk ezt már tudjuk, hogy a kormány, meg a haditengerészet nem sokkal jobb, mint a kalózok. Igaz, hogy törvényszegőket kell elintézniük, ez a feladatuk. De mint kiderült az eddigiek alapján sokuk nem valami kíméletes és csöppet sem különböztetik meg a jót a rossztól. Coby-nak igaza volt a harcnál, hogy már nem az igazságról szól az egész. Az már csak kíméletlen mészárlás lett volna, ha Shanks nem lép közbe.

Spolireztem kicsit:
Akkor most az a soron következő gondolom, h Luffy valahogy eljut az öreg Rayleigh-hez és nekiáll az edzésnek. Alig várom. Nevet De mondjuk azt nem értem, hogy Mihawk még is miért foglya edzeni Zoro-t. Zoro el akarja őt intézni, mert akkor (lehet, hogy van jobb Mihawk-nál, nem tudom) közel a legjobbak között van. Meg Mihawknak is, mint a kormány szövetségese, meg kellene ölnie Zoro-t kalózkodásért. De majd meglátjuk, olyat láttam, hogy Mihawk el megy a szigetre, amin Zoro van most vagy ilyesmi. ; )
Naplózva

Eight Strings High zenekar a Facebookon. Legyünk minél többen, mi rajongók!
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1159 Dátum: 11 márc 27, 23:37:32 »

Az anime témába ne Spoilerezz. Ezt kérdezd meg Zoro topicjába. Ott szívesen elmagyarázom neked.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1160 Dátum: 11 ápr 01, 13:03:59 »

Na sikerült beérnem az animet nagyon tetszik jó sok vicc van meg harc stb. Mostani részek azok nagyon szomorúak voltak kár, hogy meghalt Ace meg Fehérbajusz.

Megakarom kérdezni, hogy a 491 epizód hanyadik manga fejezet, mert fojtatni szeretném.
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1161 Dátum: 11 ápr 01, 14:22:54 »

Az 582. fejezet történései voltak benne.
Naplózva
sylvanor
Újonc
*

« Válasz #1162 Dátum: 11 ápr 09, 13:18:58 »

Eléggé aktuális szerintem. Nem látom kiírva sehol, hogy mi a konkrét oka a One Piece anime késésének. Erről tud valaki valamit? Azt értem, hogy valószínűleg a földrengés is közrejátszik, de akkor meg nem értem, hogy a 491. részt minek rakták már a földrengés után képernyőre. (Gondolom, mert már kész volt akkor - vagy már elkezdték.) Visszagondolva jó lett volna, ha Ace és Luffy együtt szerepelnek valami hosszabb részben.  Nem gondolok itt egy teljes act-ra. Marineford-ot azért gondolom ilyennek, mert Ace nem tehetett semmit. Ez így nem az igazi, hogy egész utazása során alig találkoznak és mikor találkoznak, akkor meg is hal. Kicsit hosszabb aktív szereplést vártam volna Ace-től, legyen akármennyire is jó a manga megírója. : ( Remélem Luffy lesz az, aki kiveri a szuszt is Akainu-ból. (Valószínűleg. Sok lehetőség nincs is, talán még Feketeszakáll vagy Shanks).
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 13:20:53 írta sylvanor » Naplózva

Eight Strings High zenekar a Facebookon. Legyünk minél többen, mi rajongók!
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1163 Dátum: 11 ápr 09, 14:10:17 »

A One Piece anime nem késik. Holnap reggel öt körül fog kijönni a 492-es rész. A múlt héten ( mint ahogy azt OPfanon is olvashattad, Toriko X One Piece crossover volt, amit majd a Specialokkal együtt fogunk lefordítani és kiadni.
Ace fog még szerepelni, ugyanis most egy hosszabb sztori következik, a főszerepben a gyermek Luffy-val és Ace-szel. Többek között kiderül, hogy miért ASCE van a karjára írva. Mivel az nem betűtévesztés Mosolyog
Naplózva

Warusz
Újonc
*

« Válasz #1164 Dátum: 11 ápr 10, 09:25:39 »

Hali!

1 kis kérdésem lenne. A 492 rész a Onepiecből miért maradt ki? A földrengés miatt esetleg és azért jön most a 493 rész?
Naplózva

Mit ér az erő ha nem uralod?
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1165 Dátum: 11 ápr 10, 09:44:09 »

Elvileg a Torikós cross volt a 492. rész, bár elég érdekes, mivel konkrétan 45 perces volt, ami barátok közt is dupla rész, szóval vagy az volt a 492-493. rész, vagy pedig sorolják a már létező 4 TV Special közé és akkor minden rendben van. Szóval elvileg ez a stájsz.
Naplózva

Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1166 Dátum: 11 ápr 10, 20:33:01 »

Nahh így végignézve az animét , kijelentem , hogy hatalmas húzás volt Shirohige likvidálása , viszont számomra nem jött be , hogy Teach használja a Rengés erejét.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1167 Dátum: 11 ápr 10, 22:52:21 »

Sztem is jó volt már, hogy meghalt, hiszen tiszta beteg volt már és eljárt már felette az idő.
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Victory1995
Gennin
*

« Válasz #1168 Dátum: 11 ápr 16, 18:20:40 »

Az One Piece-t Le fogják szinkronizálni? Gondolkozik
Naplózva

Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1169 Dátum: 11 ápr 16, 23:23:38 »

Nem hiszem, hiszen Lufy-nak a támadásai hülyén hangozna magyar szinkronnal... vagy a többi is akár Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Oldalak: 1 ... 76 77 [78] 79 80 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins