25 feb 24, 22:32:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764334 alkalommal)
0 Felhasználó és 3 vendég van a témában
CsiziDani
Osztag Vezető
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #1140 Dátum: 11 márc 11, 09:51:14 »

Ha már itt tartunk: én másfél hónap alatt néztem meg kb 400 részt a nyáron. smirksweat
Naplózva

sylvanor
Újonc
*

« Válasz #1141 Dátum: 11 márc 15, 01:19:49 »

Kis véleményezés, ha szabad, főként a Marinforde-ról, fehéren, ha vki nem akarja tudni előre : Ha Luffy tudna már a Haki-járól és  profin használná... Nyelvesít Simán elintézte volna az egészet. R.I.P Ace  Szomorú Én ott teljesen lesokkolódtam, mikor Ace meghalt. Vártam, hogy ő túl élje. :_( .
Egyébként tényleg voltak Marinforde-nál nagyon kamu dolgok, amiket tényleg máshogy kellett volna megmutatni. Ami nagyon kamu volt, hogy pl. Luffy fél órán át futott a vesztőhely felé és előrébb jutott 10 métert kb. xD
Ami még zavart, hogy nyertek volna, ha Fehérbajusz nem csak álldogál a hajóorron. Sebesülten is durva dolgokat művelt, de már az elején foglya magát és elintézi az összes altengernagyot, meg óriást, meg mindent, akkor azért mentek volna valamire. Már a háromnegyed kalózsereg halott volt, mikor harcolni kezdett. Ha le nem szúrja Squardo vagy kicsoda, akkor meg már csak ő maradt volna egyedül és véget is ér a One Piece sorozat, hacsak Luffy meg nem menekül vmi csoda útján megint, mert Luffy is meghal és a teljes Fehérbajusz sereg, minden szövetségesével együtt. Meg általában nagyon rosszul mutatják meg a harcokat, nem csinálnak szinte semmit. Itt is ez volt. Egyébként Impel Down után azt vártam a hajón, hogy megint léggömb nagyságúra eszi magát és visszanyeri egy kicsit az erejét. Vagy nem evett tényleg, vagy ezt nem mutatták. Mert Impel Downban annyira kimerült, hogy Marinfordeban már csak szenvedett a harcmezőn.

Egyébként harcoknál 1-1 alkalommal megütik egymást, de állnak egymással szemben 3 percen át. Meg a hajók bombázása. xD Azok az ágyúgolyók valahogy mindig hagynak egy egyenes utat a hajóknak. xD
Mindezt leszámítva ez nagyon nyerő animesorozat. Legjobb, hogy azt kell mondjam.
Visszaemlékezve egyetlen szakasz nem tetszett az egészben, annak a Foxy kalóznak a versenye. Az összes többi tetszett nekem. Meg még a néhány részes Spoilerek, azokat muszáj pont oda tenni, ahol nem is bírjuk ki várni, hogy mi lesz ezután. : D
Naplózva

Eight Strings High zenekar a Facebookon. Legyünk minél többen, mi rajongók!
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1142 Dátum: 11 márc 16, 15:42:51 »

Én ledaráltam szerintem 1-2 hét alatt. 380. részt.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1143 Dátum: 11 márc 17, 11:11:28 »

Ahhoz grat, nem folyt ki a szemed? Nevet Nevet Én lazán toltam hetente kb. 10-20 rész, szépen be volt osztva, így nem fogyott el olyan hamar Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 13:05:41 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1144 Dátum: 11 márc 20, 12:42:31 »

Nem volt rossz rész. Pár dolog jobban lejött mint a mangából. Viszont a falu amik Fehérbajusz védelme alatt álltak szét lettek csapva azt mutathatták volna jobban is. Kalóz létére sok falut védett...
Naplózva

Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1145 Dátum: 11 márc 23, 15:41:22 »

Hali , eléggé le vagyok maradva , még csak a Skypia arc végénél járok.
Meg kell mondjam nagyon tetszik ez a történet , sokkal jobban , mint az Arabasta arc.
Most néztem meg azt a részt , hogy Luffy végre szembeszál Enel-el , aki még 100 millió volt-ot is belevezet az meg meg sem érzi , mondom mi ez ? Majd Nami elmondta , hogy a villám nem hata  gumira , és mondom télleg!Enel meglepödésén röhögtem 1et , nem találkozott még ilyennel aki meg sem érzi az isteni erejét xD.Nagyon durva , hogy csak Luffy gyözheti le Enelt. Nevet
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #1146 Dátum: 11 márc 23, 20:48:11 »

Az emberek h örültek h Fehérbajus feldobta a talpát.
Annyira hülyék h nem esik le nekik h Fehérb. halálával sokkal rosszabb lesz?
Naplózva
CsiziDani
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

Plüsscica karbantartó

« Válasz #1147 Dátum: 11 márc 23, 21:37:56 »

Egész életükben azt adták nekik, hogy Shirohige a leggonoszabb ember a világon, egy démon, persze, hogy örülnek neki. Mondjuk azok a faluk/szigetek lakói lehet nem örvendeztek akik az ő védelme alatt álltak. Az értelmesebbek biztos rájöttek, hogy ez nekik szopacs lesz, a hülyék meg akár szintén örülhettek neki, hisz kb annyit fogtak fel belőle, hogy a lakhelyüket uralta/terrorizálta/elnyomta ez a kalóz.
Az meg, hogy a halála előtt megerősítette a one piece létezését és ezzel még több embert bátorított, hogy kalóznak álljon, az meg egy másik kérdés.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 23, 21:38:37 írta CsiziDani » Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1148 Dátum: 11 márc 23, 21:38:56 »

Jahh a mangába asszem mutatták is, hogy a falu amit védet pl lelett gyalulva a halála után. DAni megelőzött.  Szóval nem is írók többet:D
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

« Válasz #1149 Dátum: 11 márc 23, 21:41:33 »

Nekem Arabasta jobban tetszett Skypieát én nem szerettem. Mondjuk Foxy részeklhez képest még az is istenes.
Naplózva

Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1150 Dátum: 11 márc 24, 10:39:33 »

Ja. Nekem is jobban tetszett Arabasta mint Skypiea. Foxy-t meg annyira utáltam, a Davy Back Fight-tos arc-ban, hogy legszívesebben kinyírtam volna. xD Jelenleg most kezdtem meg Water 7-et, szerintem hétvégén már Enies Lobby-nál leszek...
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #1151 Dátum: 11 márc 24, 15:16:15 »

Nemtom, sztem Arabasta tényleg jobb volt, de a Foxy-s részek engem nem irritáltak vagy ilyesmi én röhögtem, Luffy mindig mondta, hogy "repedt fejű" ikszdé ikszdé hát azon szakadtam ikszdé ikszdé ja meg Afro Luffy Nyelvesít Nyelvesít Jiijo hát sztem élvezni fogod az egész Water 7-et Mosolyog a legjobb!!! Mosolyog Enies Lobby-val karöltve Nyelvesít
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 24, 15:23:38 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
sylvanor
Újonc
*

« Válasz #1152 Dátum: 11 márc 24, 16:14:36 »

Hát jah. 490. részben volt is rá utaló rövid néhány mp. Azért Luffy elég rendesen kitett magáért. Nem csodálom, hogy ennyire kikészült. Annak ellenére, hogy súlyos sérüléseket kapott, amiket alapesetben már nem kellett volna tovább terhelni, ő kétszer is kapott adrenalint. A sérülései megmaradtak, talán érezte is. Viszont azt nem érezte, hogy a teste mennyire túlterhelt. Aztán még, ahogy Jimbei mondta, az elméje is összeomlott és a sokk olyan mértékben érte, hogy elvesztette a saját öntudatát. Ezt a mesét már sajnálnám, ha abba hagynák anélkül, hogy király lenne Luffyból. Túlságosan benne vagyunk a már a történetben és megfelelő befejezés az lenne, ha király lenne vagy az, ha a csapat vereséget szenvedne. Inkább az első.
Olvastam fórumon, hogy 2 teljes évig lesznek távol egymástól, ezt előtte nem tudtam. Biztos mindegyikükön meglepő változások mennek végbe, de már fantáziálni is jó ezen. Remélem Ussop fizikális ereje most már fejlődik valamennyit. Eddig ő volt a leggyengébb, úgy összességében. Egy ilyen szigeten remélem sokat erősödik. Meg Franky biztos talál magának durva elektromos kütyüket. Jó lesz ez. kacsint
Naplózva

Eight Strings High zenekar a Facebookon. Legyünk minél többen, mi rajongók!
Csabi28
ANBU Kapitány
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

Badass level is over 9Raditz

« Válasz #1153 Dátum: 11 márc 24, 20:43:54 »

Hát nekem nagyon tetszik a Skypia Nevet . Olyan jó volt láni , hogy Enelt legyözi Luffy xD.
Crocodilnak 3szor ment neki az elsö kettöt elvesztette , Enellel szemben meg elsöre nyert... volna , ha nem lökte volna le az a beszari a Maximról. Sanji Melorine szenzorán meg röhögtem 1 nagyot xD.
Naplózva

brrrbrrr
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1154 Dátum: 11 márc 24, 21:09:49 »

franky iszonyat bénán fog kinézni ha nagyon kiváncsi vagy rá.... ja és SPOILER! Pojén
a zanimében meg remélem lesz végre a többi taggal is valami, zoro érdekelne a legjobban Gondolkozik
Naplózva

dr. brrr brrr
Oldalak: 1 ... 75 76 [77] 78 79 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins