25 feb 25, 05:02:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 764438 alkalommal)
0 Felhasználó és 4 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #1110 Dátum: 11 feb 01, 18:05:21 »

Nem volt rossz ez a Zoro vs Ryuuma harc. A végkifeljet nekem nagyon tetszett, csak sajnálom, hogy Ryuumát győzték le először a főbb zombik közül. Azt reméltem, ez lesz Zoro fő harca, de ezekszerint nem egészen...:) A kövi rész látom chopperes lesz...mivel, ahogy láttam, Hogback (vagyis Cindry) ellen harcolt. Felmerült a kérdés: mi lett vajon a pingvinkutyával...? Csak remélni tudom, hogy jó hamar legyőzik majd. :)
Szerk.: (0:33) kicsit visszafogottabb rész...látszik, hogy Robinból semmi jó harcot nem lehet kihozni. xD Mondjuk, még lehet visszatérnek a zombik... Ez a rész kb. tetszett is meg nem is. Az, hogy Sanji és Zoro zombija veszekednek, az nekem tetszetős volt, az viszont a legkevésbé sem, hogy Hogback kapásból bedőlt ennek a 100-szor bevetett ócska trükknek. :D Na mindegy, én valami olyan harcra számítottam, ahol Choppernek és Robinnak nagy kihívást jelent majd legyőzni a náluk (sokkal) erősebb társaikat. De belegondolva, Robinból én se tudnék semmi jót kihozni egy harcban. Nem csoda, hogy sose láttunk még 1-1 elleni küzdelmét. Chopper csak-csak...neki legalább vannak változatos támadásai, nem mindig ugyanazt csinálja...Sanji zombija ellen talán még lehetett is volna egy érdekes harca. Meg ha már Sanji, őt hiányolom. Legalább pár másodpercig mutathatnák, mi van vele és Absalommal.
Ez az arc nekem valahogy most nincs a toppon...az alapötlet nem rossz, de ebből szerintem nem olyan könnyű kihozni sok izgalmas harcot (mint pl a CP9-sagában). Bár kivárom még a végét...
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 02, 00:33:22 írta Krieg » Naplózva
norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #1111 Dátum: 11 feb 03, 00:48:53 »

Érdemes is kivárnod a végét, mivel szerintem ez az eddigi legjobb arc. Na jó talán az Impel Downal egy szintre tenném, mert mindkettőben van néhány eléggé nagy hülyeség.
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1112 Dátum: 11 feb 09, 14:46:30 »

Megnéztem a 367. részt. Az az összekapcsolódás nagyon pihent ötlet volt. xD Mikor Robin kimondta, hogy "Ez nagyon gáz", felröhögtem. Mikor Brook megitta a tejet, azt hittem regenerálódni fog, mert a kalcium erősíti a csontokat. Bár, valami ilyesmit várok a közeljövőben. :) A végén mikor Kuma feltűnt, tátva maradt a szám. Bele is vágok a következő részbe.
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1113 Dátum: 11 feb 12, 02:03:47 »

Most tartózkodnék a nagyon hosszú véleménytől. :D
Jó részek voltak, ez a Moria-Oars összekapcsolódás nekem nagyon tetszik. Oarsnak pont egy kis ész meg tudatosság kellett, hogy úgymond "tökéletessé" váljon. Kíváncsi leszek, mit csinált vele Moria, hogy megnyúlni is képes volt.
Rémálom Luffy...nekem ez a megoldás is bejön, hogy ilyen hatása van, ha árnyékokat élő emberekbe teszünk. A baj csak az, hogy Rémálom Luffyról már viszonylag rég bespoilereztem magam, így nem volt nagy meglepetés nekem sajna. :D
Asszem ennyi, szenvedek hétfőig. :)
Naplózva
DeX
Chuunin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #1114 Dátum: 11 feb 15, 16:06:59 »

Hát a mai rész is ott volt a toppon!Ez az űber tápos Luffy nekm nagyon bejött...kár hogy csak 2-3 percig tartott  >.<# Bár ha tovább tart akkor nagyon egyértelmű lett volna a végkifejlet Nevet Nálam ez a rész 10/10 és már alig várom a holnapot! Nevet
Naplózva

Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #1115 Dátum: 11 feb 15, 19:58:15 »

Nem tudom, ilyet lehet-e ide írni...más témát viszont kevésbé alkalmasnak éreztem erre. Nem bírtam ki, végignéztem Thriller Bark-arcot. Következtetésképp: alább egy nagy spoiler áradat következik azoknak, akik még nem látták az arc maradék 9 részét. De, hogy fair legyek, természetesen csak kijelöléssel látható, ami spoiler. Na tehát:
Engem ami leginkább "lesokkolt", az Kuma megjelenése. Erről már korábban írtam, úgyhogy kicsit erről letérek. Ahogy Moria irányította Oars testét az árnyékával...egyszerű, de nagyszerű. Nagyon tetszett. Rémálom Luffy tényleg nagyon jó, én is sajnáltam, hogy csak rövid ideig szerepelt. Jött ugye aztán Moria akciója az 1000 árnyékkal. Nekem ez némi csalódást okozott. Rendben, hogy Moria inkább mások erejére támaszkodik, de ez nem indokolja, hogy magát az embert, aki a Shichibukai tagja, ilyen gyorsan leverték. Luffy 100 árnyékkal akkora erőre tett szert, amekkorát eddig még nem sokaktól láttunk. Oars-t pár ütéssel lepofozta. És Moria...10-szer annyi árnyékot "nyelt be", mint Luffy, mégis csak simán a Felsőbb Fokozatokkal volt képes legyőzni, ahogy még Luccit is alig bírta megverni. Én feltételezem, hogy Lucci gyengébb, mint egy Shichibukai, akinek ráadásul az ereje az ezerszeresére van növelve. Lehet, hogy én tévedek...de igazából mindegy, ez legyen a legkisebb gond. A Gear Secondot úgyis imádom. :D Áttérnék az ezutáni jelenségekre, ami engem szinte sokkolt. A Kumával való harcra gondolok, természetesen. Fura képessége van, igazából tetszik is, meg nem is. Az tetszett, hogy az emberek, meg persze a legénység nem adta át neki Luffyt, inkább önmagukat áldozták volna fel. A kis Zoro-Sanji veszekedés is szimpatikus volt. Jött ugye, mikor Kuma kitaszította Luffy testéből a Thriller Bark alatti szenvedéseit. Én személy szerint itt is lehidaltam. Zseniális ötlet. :D Én alapból nem szeretem az extrémen valósághűtlen jeleneteket, de ahogy Zoro kiállta a szenvedéseket, szintén nagyon szimpatikus volt, azzal a 10 liter vérrel maga körül. :D Amit nem értek: Kuma miért nem vitte magával Zorót? Azt mondta, hogyha Luffy helyére akar lépni, a fájdamait is meg kell tapasztalnia. Megtette. De Kuma alapból Luffyt magával akarta vinni. Zoróval miért nem tette ugyanezt? Igaz, arra számított, hogy Zoro meghal...de ez tök mindegy..."Dead of Alive". A Kormánynak így is jó lett volna. Ezt nem értettem, bár lehet, csak az én figyelmemet kerülte el valami. A végén, ami Ace-ről kiderült sajnos engem nem lepett meg, mert erről már bespoilereztem magam. Bár vártam volna valami képet, ahogy Impel Downban raboskodik. :D Nagyjából szerintem ennyi, amit szerettem volna. Ha netán rossz helyre írtam, akkor az áthelyezés jogát fenntartom. :D
Nem, mégse csak ennyi. :D Egy rövid kiegészítés:
Nekem az tetszik is meg nem is, hogy Kuma részben (vagy teljesen, ezt nem értettem 100%-osan :D) egy robot. Bár így, ahogy gondolkodok rajta, egyre jobban tetszik. :D
Na, de mostmár szerintem tényleg mindent elmondtam.
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 15, 20:08:52 írta Krieg » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #1116 Dátum: 11 feb 15, 20:20:15 »

Kumaval kapcsolatban minden kérdésedre és még többre is választ fogsz kapni, ha végignézed majd az egész animet, bár talán egy kis részben a manga is kell hozzá.

Moria pedig egyszerűen gyenge, fizikálisan mindenféleképpen és akaratilag is.

Shichibukai meg nem erő alapján lesz valaki hanem, hogy mennyire ismert a neve a többi kalóz között.
Gondolok itt a vérdíj nagyságára és a kalózok körében a róla terjengő történetek milyenségére.
Példának okáért Mihawk vagy Crocodile eléggé ismert ahhoz, hogy rettegjenek még a nevük hallatán is.
(Holott Mihawk legénységét például még sosem láttuk.)
Ugyanez elmondható Moriaról és Thriller Barkról is onnan élve és saját árnyékával távozva eddig enyhén fogalmazva is igencsak kevés embernek sikerült.

Remélem tudtam segíteni.  Mosolyog
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1117 Dátum: 11 feb 15, 20:33:09 »

Nos, igen. Érdekes kérdés, hogy Lucci erősebb-e Moriánál, bár szerintem egyértelmű a válasz: igen. Míg Lucci a Világkormány egyik bérgyilkosa, addig Moria tulajdonképpen kalóz, és az, hogy a Shichibukai egyike, az csak azt jelenti, hogy hajlandó volt behódolni a Világkormánynak azért, hogy szabadon tevékenykedhessen. Fizikálisan alapjáraton gyenge, plusz a képessége sem olyan, amitől megedződtek volna az izmai, kivéve a tévénézőizmait XDDD

Spoiler:
Szerintem ez a Luffy 100, Moria 1000 árnyék bekebelezés olyan dolog, mint mikor kávét iszik az ember: 1-2 csésze még kellemesen ébren tart, észhez térít, 5-6 csészétől pedig már émelyeg és rosszul van az ember. Moria túladagolta magát. Hiába volt erős, lassú volt és kikészült. Tömve volt.
Naplózva

Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1118 Dátum: 11 feb 15, 23:10:51 »

Azért a világ kormány nem vesz fel Shichibukainak jött menteket. Ace se véletlen került ahova került. Moria képessége inkább kellemetlen és elrettentő ezért lehetett Shichibukai.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #1119 Dátum: 11 feb 20, 14:17:11 »

488. részről. Jól sikerült. Tetszett ahogy megörökítették az emberek őrületét amikor számukra már minden mindegy alapon megy végbe. Coby szenvedését és ami ehhez vezetett. Ami nem tetszett az, hogy a Coby reakcióját kicsit hatásosabbá tettem volna, illetve Fekete szakáll gyümölcshasználatának hatását. Nem a közeli képekre gondolok hanem amikor azt mutatják, hogy megdől a víz több szinten és a hajók csúszkálnak. Ez nekem nagyon gagyi megjelenítésnek tűnt. Már Shirohigénél sem tetszett ez a megjelenítés. Shanks belépője tetszett, de Kizaru megállítása egy cseppet sem. Lehet, hogy azért mert olvastam a mangát és máshogy képzeltem el ezt a jelenetet de nekem abból az jött le, hogy közvetlenül Kizaru mellett jelent meg Beckman. Valahogy hatásosabbnak tűnt az a módszer nálam. Összességében jó lett a film.
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #1120 Dátum: 11 feb 21, 14:48:08 »

Koby Brain-nek igencsak ocsmány feje volt, mikor üvöltözött Akainu előtt ikszdé Azon besírtam ikszdé
Naplózva

norby-kun
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Csak egy őrült Rocker

« Válasz #1121 Dátum: 11 feb 22, 16:22:15 »

Az tényleg gagyi volt. Nekem főleg a vége tetszett, ahogyan Shanks csak úgy simán beállít, mintha nem is harc lenne. Aki semmit sem látott az animéből, csak ezt a részt, megmondaná, hogy elszívott egy kis fűt  ikszdé
Naplózva

Anime-Planet.com - anime | manga | reviews
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #1122 Dátum: 11 márc 06, 18:49:35 »

lenne egy kérdésem: hanyadik részben tudják meg az uj vérdijakat amiket Enies Lobby után kaptak?
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #1123 Dátum: 11 márc 06, 19:38:01 »

315-316 szerintem. Nem vagyok biztos benne:D. Várj lehet 318... így fejből nem tudom már:d. Sajnálom 319-ig van lent az anime szóval 320. rész után keresd:D.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 06, 19:41:26 írta Hiei D. Legend » Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
brrrbrrr
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #1124 Dátum: 11 márc 06, 20:12:14 »

Koby Brain-nek igencsak ocsmány feje volt, mikor üvöltözött Akainu előtt ikszdé Azon besírtam ikszdé

engem az rohadtul idegesített, teljesen csalódtam benne  Technikai KO
Naplózva

dr. brrr brrr
Oldalak: 1 ... 73 74 [75] 76 77 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins