Tapion-sama
|
|
« Válasz #360 Dátum: 10 júl 28, 20:05:57 » |
|
Na igen a Zoro vs Sanjik nagyon jók mondjuk a mostani kedvenc Luffy OFF Zoro jelenetem az a 204-5. részben volt ( már nem tom pontosan. ) mikor odamennek a széfhez Navarone-ban, és Luffy belenyom egy Gomu gomu no pistolt, az visszapattan, és telibekapja Zorót XDDD hát az beteg Zoróban a kedvencem az, hogy miiiindig eltéved egyenes úton is, bazz XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #361 Dátum: 10 júl 28, 20:13:49 » |
|
Nekem zoroban az jön be, mikor olyan könyedén átalussza a dolgokat, mások halálra rémülnek a dolgok miatt amiket látnak ő meg simán álmodozik ki tudja miről. Végül hogy fognak kijönni az új részek (by NKWT) , naponta 1 vagy kisebb-nagyobb csomagokban. Nekem megfelelne a napi 2-3 rész is, maxTapiont lefizetjük, 1korsó sör/5 rész
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #362 Dátum: 10 júl 28, 20:31:11 » |
|
A One Piece nagy csomagokban fog érkezni, a szavazás nem arra vonatkozik, hanem a többire One Piece adag még lesz a nyáron, nem is kicsi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #363 Dátum: 10 júl 28, 20:50:23 » |
|
ez a visszapattanós jelenet már így fejben lejátszva is komoly xDD én most nézem a 147.-et,de eddig az volt a kedvencem amikor Arlong fogta a kezében Zorot,az a vadállat Luffy meg helyet cserélt vele xDD meg az alvásmennyiség se semmi amit le szokott vágni csak most ezt nem nagyon értem,Luffy meg Zoro itt miért verette agyon magát ezekkel a Bellamy kalózokkal...Zoro követte Luffy parancsát,az egy dolog... Ha jól emlékszek Shanks bandája is valami hasonlót művelt a visszaemlékezésben.őő jól emlékszek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #364 Dátum: 10 júl 28, 20:53:59 » |
|
Passz, nem jó a memóriám, de Bellamyval szerintem azért verették magukat, hogy megmutassák, hogy nem olyanok mint más kalózok. Jobbak annál akik nem hisznek az álmaiban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #365 Dátum: 10 júl 28, 21:40:12 » |
|
hm...ez lehet..köszi. bár engem jobban meggyőzött volna mondjuk ha ott helyben szétrúgják a seggüket de végülis így se volt rossz xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #366 Dátum: 10 júl 28, 21:54:47 » |
|
az 50valahanyas részekben van amikor felvesznek egy kiscsajt és van egy sárkány féle is az filler mert a mangába nem látom(lehet csak késő van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #367 Dátum: 10 júl 28, 22:26:57 » |
|
Még azt is szeretem, amikor Usopp és Sanji örülnek együtt és ilyen hülye táncokat csinálnak hát az nagyon faja
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
sensei
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
GentleMan :)
|
|
« Válasz #368 Dátum: 10 júl 28, 23:22:11 » |
|
hanyadik részbe tudja meg Luffy hogy 100 millás vérdíj van a fején?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #369 Dátum: 10 júl 28, 23:33:45 » |
|
Bellamy-s részre: Pontosan azért nem ütöttek vissza, amiért Shanks sem a 4. részben a banditának...
Gery0704: Igen, az filler.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristian1112
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #370 Dátum: 10 júl 28, 23:54:11 » |
|
A One Piece nagy csomagokban fog érkezni, a szavazás nem arra vonatkozik, hanem a többire One Piece adag még lesz a nyáron, nem is kicsi úgyhogy ezt vehetem úgy hogy augusztusban jon még egy adag one piece? Hogyha igen akkor dicsoríteni foglak titeket sot misét rendelek a templomban
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #371 Dátum: 10 júl 29, 01:25:07 » |
|
Még jó hogy kristian itt az NKWT-nél a pár hét az pár hét ugyhogy nemsokáá augusztusban újabb csomag királyok vagytok
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
zoro92
Újonc
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #372 Dátum: 10 júl 29, 10:22:12 » |
|
Na igen a Zoro vs Sanjik nagyon jók mondjuk a mostani kedvenc Luffy OFF Zoro jelenetem az a 204-5. részben volt ( már nem tom pontosan. ) mikor odamennek a széfhez Navarone-ban, és Luffy belenyom egy Gomu gomu no pistolt, az visszapattan, és telibekapja Zorót XDDD hát az beteg Zoróban a kedvencem az, hogy miiiindig eltéved egyenes úton is, bazz XDDDD Hát azért Luffy nak is érdekes tájékozodása van.....lásd Skypiea
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #373 Dátum: 10 júl 29, 13:06:21 » |
|
Hát igen Zoro még olyankor is el tud tévedni mikor valakit KÖVET az EGYENES úton... nem 100as az biztos Utolértem tegnap este az animet jeee már csak a mangát kell olvasnom
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #374 Dátum: 10 júl 29, 20:28:31 » |
|
Meg hogy az is tetszik Zoro-ban, hogy bárhol elalszik lásd: Whiskey Peak Arc-ban volt mikor sziget felé mentek és elaludt közben mindenféle időváltozás, hol hóvihar hól villámlás ezen nagyot röhögtem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|