Tapion-sama
|
|
« Válasz #330 Dátum: 10 júl 25, 21:36:05 » |
|
És ha esetleg most még nem lesz meg a 263, akkor mi van?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #331 Dátum: 10 júl 25, 21:39:13 » |
|
Hmm egész jó lett ez a 7 vége. ^^ Elég sokan rákattantak az OP-re és már ezért megérte. Még tervben van 1 frissítés, remélem nem szól közbe a programok ördöge vagy mi xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #332 Dátum: 10 júl 25, 21:40:49 » |
|
Semmi. Mi lenne ? Csak valamelyik nap mondtad, h undorító dolog félbehagyni 1 "arc"-ot, 227. rész pedig Water 7 kezdete, ami 263.-ig tart elvileg. Én csak ezen infóból okoskodtam így, s gondoltam eddig lesz meg majd.
Következő frissítés után kiderül úgy is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 21:45:55 írta EnvyX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #333 Dátum: 10 júl 25, 21:45:49 » |
|
Ha lázadtok -> tüntetünk -> ha tüntetünk -> nem kaptok minőségi OP feliratot -> ha nem kaptok feliratot -> lázadtok -> ha lázad..... ördögi kör Water 7 a 229. résztől van XDDD egyébként megnem fogunk félbehagyni semmit, amíg ONe Piece létezik, addig mi fordítjuk. Ha valakinek nem tetszik a 224rész/4hónap, annak ajánlom a 206. rész 315. sorát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #334 Dátum: 10 júl 25, 21:46:47 » |
|
http://arlongpark.net/Anime/EpisodesÉn innen szedtem az infókat részeket illetően. Ezen oldal szerint már a 227. rész is Water 7.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 21:47:19 írta EnvyX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #335 Dátum: 10 júl 25, 21:49:48 » |
|
227-228. rész duplarész, a 228. rész végén sincsenek még Water 7-ben, csak épp már közelednek hozzá. Mellesleg ha évadonként adtuk ki, akkor a 7.-et nem fogjuk megcsonkítani 2 rész miatt A 227-228 inkább csak felvezetője a Water 7 arc-nak, bár már a 226 végét is mondhatnánk annak ennyi erővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
EnvyX
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #336 Dátum: 10 júl 25, 21:51:53 » |
|
a 7.-et nem fogjuk megcsonkítani 2 rész miatt Pont ezért furcsálltam is a dolgot Én elárulom: a tippem 263. rész volt erre a hétvégére, több ok miatt is na meg Water 7 Arc nagyon érdekel régóta, meg persze Enies Lobby is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 21:54:25 írta EnvyX »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #337 Dátum: 10 júl 25, 21:52:15 » |
|
Az Op hétvégéről a véleményem iSTEN KIRÁLYOK VAGYTOK !!! nagyon jó volt / jó a hétvége (^_^) Tapion-sama aki überelni akarna bennetek annak igencsak nehéz dolga lenne 224 felirat + amit még titkoltok meg hát a minőség felbecsülhetetlen, nincs még 1 csapat aki ilyen minőséggel dolgozna mint ti, nincs nálatok jobb
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 25, 21:54:29 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #338 Dátum: 10 júl 25, 21:57:05 » |
|
Nah kikerült az amit titkoltunk
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #339 Dátum: 10 júl 25, 21:58:51 » |
|
Mozifilm?? Köszönjük szépen^^ na meg a 224 részt is,nem kevés munka lehetett vele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #340 Dátum: 10 júl 25, 22:04:06 » |
|
Ha lázadtok -> tüntetünk -> ha tüntetünk -> nem kaptok minőségi OP feliratot -> ha nem kaptok feliratot -> lázadtok -> ha lázad..... ördögi kör Water 7 a 229. résztől van XDDD egyébként megnem fogunk félbehagyni semmit, amíg ONe Piece létezik, addig mi fordítjuk. Ha valakinek nem tetszik a 224rész/4hónap, annak ajánlom a 206. rész 315. sorát Gecc... Tapion én megnéztem a 315. sort Subtitle Workshop progival röhögtem egy nagyot
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #341 Dátum: 10 júl 25, 22:14:36 » |
|
Azta még az 1. mozit is megkaptuk karaoke-val áááááááááááááááááááááááá nem tudom abba hagyni a remegést húú már annyira kíváncsi vagyok, hogy mit találtatok ki, de az előző karaoke-k minősége alapján biztosan iszonyat jó lesz Szavakkal már le se tudom írni, hogy mennyire tisztellek benneteket (^_^) És ez tényleg korona az egész hétvégére. végtelen köszönetem mindenkinek mondhatnám azt is Kakkoy, Jatta, Tsubarasi, ( hú biztos bénán írtam le :S)
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #342 Dátum: 10 júl 25, 22:38:35 » |
|
Ez még csak a kezdet volt! Pár héten belül folytatjuk! De nem ám szeptemberre meg jövő májusra gondolni Nálunk a pár hét az pár hetet jelent
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #343 Dátum: 10 júl 25, 22:45:07 » |
|
Le kell cseréljem az internet szolgáltatómat, mert ez elég gyenge netet ad, és így nem fogok végezni ezekkel a részekkel mire jön a többi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #344 Dátum: 10 júl 25, 22:48:23 » |
|
A részek nem tünnek el, szóval megvárnakXD másszóval tovább tudod élvezni a One Piece-et^^
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|