brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #240 Dátum: 10 júl 19, 18:52:29 » |
|
A K-F csak H263-mas AVI-t és MP4-et adott ki, ami bőven a 480p határain belül van, szal ne aggódj, menni fog A videós kiadásunk pedig nem véletlenül [H264-MP4] és [H263-AVI]. Akinek jó gépe van, mp4-et tölt, akinek régi, az avit és tudsz olyan videó lejátszót amileyik folytatja a következő epizódot anélkül hogy neked kellene kijelölgetned folyamatos lejátszásra? Ez az AVI előnye, KM és GOM player úgy játsza le a one piecet hogy nem kell minden epizód végén neked kijelölnöd a köv epizódot a lejátszó automatikusan indítja az utána jövőt.Én egy olyan video playert sem ismerek amelyik támogatja ( audio-video egyaránt ) az MKV-t és MP4-et ezzel a tudással, bár nem lenne rossz.....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #241 Dátum: 10 júl 19, 21:40:22 » |
|
az az brian kmplayer a legjobb!!!
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #242 Dátum: 10 júl 19, 22:00:06 » |
|
lenne egy kérdésem! az odáig király hogy K-F torrent oldalon fenn van 271 rész, de honnan lehet a többit leszedni? ezek a tagok nagyon jó subbot csinálnak, de úgy néz ki egy ideje már nem csinálják! a OP most a 458. résznél tart! Honnan lehet leszedni a 272-457. részig az epizódokat? kik csinálják? Csak kérdezek, ha valaki nem tudja a választ, ne ordítson le
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #243 Dátum: 10 júl 19, 22:42:23 » |
|
Pl.: most a Naruto-kun ezen a OP hétvégén és utána 2-3 hónap és beérik a japánokat u.i.: MÉG 5 NAP
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #244 Dátum: 10 júl 19, 23:08:54 » |
|
A válasz egyszerű az, hogy ezután más fordítását használják és, ha lesz legközelebb OP hétvége előtte majd megint megmondják, hogy honnan tudjuk beszerezni a részeket ( szerintem most a 271 feletti részeknek nincs sok jelentőssége [én nem szeretem felirat nélkül nézni a részeket]) bár most még csak a mostani részekkel kell foglalkoznunk Főleg azokkal amire Tapion sama azt mondta, hogy nagyot fog ütni már nagyon várom remélem 1-2 napon belül elénk tárják őket. u.i.: Már csak 4 NAP (^_^)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 23:10:05 írta petromanjanos »
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #245 Dátum: 10 júl 20, 02:25:26 » |
|
Minden részhez biztosítunk videós letöltést is. De úgyis az lesz, hogy pakkok előtt idejövök és elmondom, milyen részeket szedjetek, mert 30-40 részeket nem lehet leszedni megáról 2 nap alatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #246 Dátum: 10 júl 20, 07:38:06 » |
|
Dehogynem xDD Én koliban 300 megás részeket 2 perc alatt szedtem le megáról xDD
A 40 gigányi videó nekem kicsit sok, ha az nézzük, hogy csak 4 giga helyem van xDD de majd a tölt-néz-töröl kombóval megoldom xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #247 Dátum: 10 júl 20, 08:59:04 » |
|
nekem megvan 101 GB-ban a OP de több különböző csapat munkája, rengeteg a rossz minőségű, tehát inkább kivárom a magyart is!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #248 Dátum: 10 júl 20, 19:54:27 » |
|
Köszönet az új részekért. Örülök, hogy még a hétvége előtt megkaptuk. ( véletlenül MP4 re kattintottam , de se baj ennyit ki bír az arányom azért a 2x - 3x talán még ezzel is meglesz avit szoktam tölteni az is szép és sokan viszik könnyen lehet vele jó arányt összehozni).
|
|
|
Naplózva
|
Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni. De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni. by Makarov mester (Fairy Tail)
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #249 Dátum: 10 júl 20, 23:01:16 » |
|
köszi skacok, nagyok vagytok. Ja elfelejtettem mondani hogy a 110 GB az Op epizód 1-429-ig + a moviekat és a speciálokat egybefoglalja, de nem érdemes rámozdulni, az MKV epizódok szaggatnak, és rengetek rész olyan gyenge hogy az angol égetett feliratot elolvasni sem lehet és majd 5 hete tölt au utorrent és csak 70%-on áll a letöltésem... Én inkább kivárom a magyar égetetteket, azok nagyon szépek, NKW Ichiban forver!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 23:02:25 írta brian »
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #250 Dátum: 10 júl 21, 13:00:03 » |
|
Már nagyon várom:D:D összes részt letöltöm:P:P:P
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
brian
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #251 Dátum: 10 júl 21, 18:31:34 » |
|
meg néztem a magyar égetett 46-50-ik részt, szép lett, és 97% a fordítás is, nagyon komoly, remélem a többi is ilyen minőségi lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #252 Dátum: 10 júl 22, 16:48:53 » |
|
Lenne egy olyan kérdésem ami kicsit érdekes de lehet kérdezték már. Most hétvégén kiadtok több mint 200 részt. Na de viszont szerintem vannak olyan fanok akik ezeket a részeket megnézi 2-3 hét alatt max . Na most jön a kérdésem, a One piece hétvége után folytatjátok a 200 akárhány rész után a feliratokat hetente vagy valamilyen időközönként akár egy vagy több felirattal, vagy majd évvégén lesz megint egy One piece hétvége ugyan ilyen tömegnyi felirattal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #253 Dátum: 10 júl 22, 16:50:58 » |
|
Elméletileg bizonyos időközönként lesz egy baromi nagy csomag. Na most rajta vagyunk az ügyön, hogy ezek a bizonyos időközök is elég sűrűn legyenek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #254 Dátum: 10 júl 22, 18:29:02 » |
|
Soboka, egy igazi fannak nem kell 2-3 hét Max 1XD
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
|