24 nov 23, 23:34:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 217
  Nyomtatás  
Szerző Téma: One Piece - Anime  (Megtekintve 742197 alkalommal)
0 Felhasználó és 8 vendég van a témában
brian
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #240 Dátum: 10 júl 19, 18:52:29 »

A K-F csak H263-mas AVI-t és MP4-et adott ki, ami bőven a 480p határain belül van, szal ne aggódj, menni fog kacsint A videós kiadásunk pedig nem véletlenül [H264-MP4] és [H263-AVI]. Akinek jó gépe van, mp4-et tölt, akinek régi, az avit Nevet

és tudsz olyan videó lejátszót amileyik folytatja a következő epizódot anélkül hogy neked kellene kijelölgetned folyamatos lejátszásra? Ez az AVI előnye, KM  és GOM player úgy játsza le a one piecet hogy nem kell minden epizód végén neked kijelölnöd a köv epizódot a lejátszó automatikusan indítja az utána jövőt.Én egy olyan video playert sem ismerek amelyik támogatja ( audio-video egyaránt ) az MKV-t és MP4-et ezzel a tudással, bár nem lenne rossz..... Nyelvesít
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #241 Dátum: 10 júl 19, 21:40:22 »

az az brian kmplayer a legjobb!!! Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
brian
Chuunin
*

« Válasz #242 Dátum: 10 júl 19, 22:00:06 »

lenne egy kérdésem!

az odáig király hogy K-F torrent oldalon fenn van 271 rész, de honnan lehet a többit leszedni? ezek a tagok nagyon jó subbot csinálnak, de úgy néz ki egy ideje már nem csinálják! a OP most a 458. résznél tart! Honnan lehet leszedni a 272-457. részig az epizódokat? kik csinálják?  Csak kérdezek, ha valaki nem tudja a választ, ne ordítson le  Pirul
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #243 Dátum: 10 júl 19, 22:42:23 »

Pl.: most a Naruto-kun ezen a OP hétvégén és utána 2-3 hónap és beérik a japánokat kacsint

u.i.: MÉG 5 NAP
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #244 Dátum: 10 júl 19, 23:08:54 »

A válasz egyszerű az, hogy ezután más fordítását használják és, ha lesz legközelebb OP hétvége előtte majd megint megmondják, hogy honnan tudjuk beszerezni a részeket ( szerintem most a 271 feletti részeknek nincs sok jelentőssége [én nem szeretem felirat nélkül nézni a részeket]) Pontosan  bár most még csak a mostani részekkel kell foglalkoznunk Nevet Főleg azokkal amire Tapion sama azt mondta, hogy nagyot fog ütni már nagyon várom remélem 1-2 napon belül elénk tárják őket.

u.i.: Már csak 4 NAP  (^_^)
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 23:10:05 írta petromanjanos » Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #245 Dátum: 10 júl 20, 02:25:26 »

Minden részhez biztosítunk videós letöltést is. De úgyis az lesz, hogy pakkok előtt idejövök és elmondom, milyen részeket szedjetek, mert 30-40 részeket nem lehet leszedni megáról 2 nap alatt. Nevet
Naplózva

Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #246 Dátum: 10 júl 20, 07:38:06 »

Dehogynem xDD Én koliban 300 megás részeket 2 perc alatt szedtem le megáról xDD

A 40 gigányi videó nekem kicsit sok, ha az nézzük, hogy csak 4 giga helyem van xDD de majd a tölt-néz-töröl kombóval megoldom xDD
Naplózva

brian
Chuunin
*

« Válasz #247 Dátum: 10 júl 20, 08:59:04 »

nekem megvan 101 GB-ban a OP de több különböző csapat munkája, rengeteg a rossz minőségű, tehát inkább kivárom a magyart is!
Naplózva
Szalamandra-kun
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #248 Dátum: 10 júl 20, 19:54:27 »

Köszönet az új részekért. bow  Örülök, hogy még a hétvége előtt megkaptuk.  Nevet 
( véletlenül MP4 re kattintottam  >.<# , de se baj ennyit ki bír az arányom azért a 2x - 3x talán még ezzel is meglesz avit szoktam tölteni az is szép és sokan viszik könnyen lehet vele jó arányt összehozni).
Naplózva

Vannak emberek, akik szeretnek egyedül lenni.   De senki sincs, aki a magányt el tudná viselni.  by Makarov mester (Fairy Tail)
brian
Chuunin
*

« Válasz #249 Dátum: 10 júl 20, 23:01:16 »

köszi skacok, nagyok vagytok. Ja elfelejtettem mondani hogy a 110 GB az Op epizód 1-429-ig + a moviekat és a speciálokat egybefoglalja, de nem érdemes  rámozdulni, az MKV epizódok szaggatnak, és rengetek rész olyan gyenge hogy az angol égetett feliratot elolvasni sem lehet és majd 5 hete tölt au utorrent és csak 70%-on áll a letöltésem... >.<# Én inkább kivárom a magyar égetetteket, azok nagyon szépek, NKW Ichiban forver!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 23:02:25 írta brian » Naplózva
levike15
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #250 Dátum: 10 júl 21, 13:00:03 »

Már nagyon várom:D:D összes részt letöltöm:P:P:P
Naplózva

Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
brian
Chuunin
*

« Válasz #251 Dátum: 10 júl 21, 18:31:34 »

meg néztem a magyar égetett 46-50-ik részt, szép lett, és 97% a fordítás is, nagyon komoly, remélem a többi is ilyen minőségi lesz
Naplózva
soboka
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #252 Dátum: 10 júl 22, 16:48:53 »

Lenne egy olyan kérdésem ami kicsit érdekes  Nyelvesít de lehet kérdezték már.
Most hétvégén kiadtok több mint 200 részt. Na de viszont szerintem vannak olyan fanok Pojén smirksweat akik ezeket a részeket megnézi 2-3 hét alatt max >.<# . Na most jön a kérdésem, a One piece hétvége után folytatjátok a 200 akárhány rész után a feliratokat hetente vagy valamilyen időközönként akár egy vagy több felirattal, vagy majd évvégén lesz megint egy One piece hétvége ugyan ilyen tömegnyi felirattal?  kacsint
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #253 Dátum: 10 júl 22, 16:50:58 »

Elméletileg bizonyos időközönként lesz egy baromi nagy csomag. Na most rajta vagyunk az ügyön, hogy ezek a bizonyos időközök is elég sűrűn legyenek. kacsint
Naplózva
Dancsa
Szerver-admin

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

_@_/˘˘ Dancsassassin^^

« Válasz #254 Dátum: 10 júl 22, 18:29:02 »

Soboka, egy igazi fannak nem kell 2-3 hét kacsint  Max 1XD
Naplózva

Animeplanet
Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=)
--
Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
Oldalak: 1 ... 15 16 [17] 18 19 ... 217
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins