heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #930 Dátum: 10 nov 07, 18:24:04 » |
|
A 225. részben szerepel először.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #931 Dátum: 10 nov 07, 18:31:52 » |
|
Köszi! Az Enies Lobby arc jobb mint gondoltam...Luffy meg hülyébb mint hittem.xDDTehénként viszont szépen lerendezte...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #932 Dátum: 10 nov 07, 20:52:51 » |
|
...és szerencsére magával hozta az ebédjét:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #933 Dátum: 10 nov 07, 21:46:22 » |
|
Amikor a tetőn volt luffy és a hasa jelzet, hogy kaja time akkor azt gondoltam felkeresi a tengerészet konyháját ,de nem, volt neki egy adag uzsonnája Azt szeretném kérdezni, hogy hány részig tervezitek ezt a hétköznapi kiadásokat? semmi bajom vele csak már fogyik a one piece video adagom .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 08, 10:10:55 írta soboka »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #934 Dátum: 10 nov 08, 21:50:10 » |
|
Sajnálatos módon pont a flashback fillereknél sikerült utolérnem NKW-t. :D Azokat meg nem tervezem megnézni, szal várhatok pár napot. :D Bár Cart nemrég írta, hogy várható "meglepetés", remélem minél hamarabb, most olyan rossz, hogy nem bírok részt nézni. xd Később is csak naponta egy. :D 99%os visszaesés. :D Már gondolkoztam, hogy "más" csapat fordítását töltöm le, de mikor megláttam a "Szalmakalapos kalózok"-at, bepötyögtem szépen címsorba, hogy naruto-kun.hu xd [Remélem/gondolom ez nem számít reklámnak, nem szerepelt a terveim közt a reklámozás.] ________________________________________________________________________________________________
Mikor elővette a zsebeiből a csirkecombokat, nagyot szakadtam. :D De a kedvencem az volt, hogy "Robin, ha meg akarsz halni, halj meg miután megmentettünk!" xD
Magyarról magyarra fordítva: várom a fordításokat. xd
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 08, 21:50:51 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #935 Dátum: 10 nov 08, 23:37:44 » |
|
Én megfogom nézni 287. rész amint kijön meg is fogom egy huzamba nézni, mivel jó egy kis nosztalgia 287.-től aszem már folytatódik rendesen az anime.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #936 Dátum: 10 nov 08, 23:40:15 » |
|
Nemtom ide ez spoilernek számít-e, azért sárgával írom. A részcímek 284-287-ig:
284 - The Blueprints Aren't Passed! Franky's decision
285 - Retrieve the 5 Keys! The Straw Hat Crew vs CP9
286 - Power of the Devil Fruit! Kaku and Jabura Transform
287 - Even if I die, I won't kick you! Sanji's Manly Soldier Way
És megnéztem a 284.rész előzetesét, az sem tűnik fillernek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bazsy92
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #937 Dátum: 10 nov 09, 14:51:37 » |
|
Én nagyon szeretem ezt az animét és nagyon örülnék ha az összes általatok eddig lefordított rész fenn lenne a trackeren nemcsak az égetett feliratosok mert a megaupload sose enged leszedni:S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zuio
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #938 Dátum: 10 nov 09, 17:16:18 » |
|
284-től megy tovább néha olvassatok vissza egy kicsit mielőtt írtok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balli
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #939 Dátum: 10 nov 12, 21:37:43 » |
|
Lehet hogy ez a kérdés nem ebbe a témába való de azért megkérdezem.Meg lehet valamilyen oldalon nézni ONLINE a One Piece részeket 190.rész -től???? Ha nem akkor honnan töltitek le(kivétel naruto-kun mert a torrent trackerben rosz e-mailt adtam.)Köszi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #940 Dátum: 10 nov 12, 21:46:40 » |
|
Tessék parancsolni itt meg tudod nézni online angol felirat van benne. Íme a CÍM (Katt a cím szóra)
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
aignac
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #941 Dátum: 10 nov 12, 23:31:31 » |
|
Hihetetlen ez az anime nagyon király JÓ hogy van nekünk az nkwt és lefordítja az egészet De most kifogytam a részekből, eddig kb napi 6 ot megnéztem Ezeket a filler részeket én átpörgettem mind...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 13, 08:27:42 írta Cartnecker »
|
Naplózva
|
|
|
|
soboka
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #942 Dátum: 10 nov 13, 10:32:49 » |
|
Szerintem még a fillér részeket is érdemes megnézni, nem olyan unalmasak mint a Narutoban, habár néha ott is van egy-két jó fillér.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dittkee
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #943 Dátum: 10 nov 14, 16:43:39 » |
|
Olvastam a blogon, hogy melyik fordítócsapat munkáit fogjátok használni... A vegapunkot, és a nakamát azt megtaláltam, de az INP azt sajnos nem, nem is ez lenne a lényeg, hanem az, hogy egyesével kell a részeket leszedni vagy lesz torrent hozzá? (mert ha nem lesz akkor elkezdem letölteni....)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #944 Dátum: 10 nov 14, 17:00:41 » |
|
Lesz hozzá, csak még részemről beszerzés alatt vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|