levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #900 Dátum: 10 okt 14, 18:57:46 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #901 Dátum: 10 okt 14, 18:59:33 » |
|
Hogy a főoldalról idézzek: "One Piece #263. epizód Elkészült a One Piece 263. részéhez tartozó magyar fordítás, amely videóval együtt letölthető! Folytatás: Pénteken 2 résszel."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
levike15
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #902 Dátum: 10 okt 14, 19:02:12 » |
|
De az tegnap volt:D:D
|
|
|
Naplózva
|
Join Naruto-Arena.com - Your #1 Online Multiplayer Naruto Game !
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #903 Dátum: 10 okt 14, 20:46:52 » |
|
bazd levike pénteken jön dupla résszel gondolkozz már.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #904 Dátum: 10 okt 15, 16:06:02 » |
|
Moderátor:
A téma kezd nagyon elkanászodni!
Itt az animéről lehet, beszélni, véleményt mondani, de azon belül is csak azokról az epizódokról amik égetett videó formájában közzé lettek téve a torrent trackeren, vagy felirat formájában az oldalon.
A mivel lehet lejátszani, hol lehet letölt letölteni, mikor jön ki..stb hozzászólások mostantól törlésre fognak kerülni, és az elkövető kapja a strigulákat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 15, 16:07:20 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Monkey D. luffy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #905 Dátum: 10 okt 20, 18:37:28 » |
|
Nagy itt a pangás. Senki nem beszél. Már nem igen bírtam kivárni azt a sok hónapot, de csak meg lett az eredménye. Jók ezek a részek és hát a fordítás is. Akkor kezdtem el még inkább várni a 266. részt, mikor a Luffy-t körbeveszi a kismillió tengerész az előző végén. Aztán most a 267. végén is ott van a szakadék szélén, aztán most megint rájuk ordított és mijár szétszedi őket. Meg ez az egész, ahogy tombolnak és szét szedik az egész helyet. : D Tényleg, hol marad a Szerdára(mára) ígért folytatás? Vagy holnap lesz kiadva 2, mert a 268 és 269 ilyen egybe rész?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 20, 18:39:35 írta Monkey D. luffy »
|
Naplózva
|
|
|
|
nec1
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #906 Dátum: 10 okt 20, 18:42:36 » |
|
mindenki hallgat, és várja a folytatást, én spec. , meg a kiadott részeket is alig tudom megnézni, mert időhiányba szenvedek, most is 2 részel le vagyok maradva, vagyis ma fogom megnézni őket. De amúgy nagyon király, és a sziget is nagyon tetszik nekem. vajon hova folyik a vízesés?( ez csak plátói kérdés, nem várok rá választ)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Monkey D. luffy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #907 Dátum: 10 okt 20, 19:10:55 » |
|
Na látod ez egy jó kérdés. : D Meg az egész várost, vagy inkább főszigetet egy kis réteg föld tartja a levegőben. : D "Ez szexuális zaklatás." Hogy kimondtam a neved??" xD Atomnagy. : D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #908 Dátum: 10 okt 21, 07:48:55 » |
|
Tegnap 1 kicsit sok dolgom volt és nem tudtam kitenni, de itt a 268-269. rész felirata, holnap jön a 270.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dongatto
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #909 Dátum: 10 okt 26, 21:40:01 » |
|
Hát srácok kb 1 hónapja nézem a One Piece-t kicsit tatásan tolom de ez nagyon jó. Ahogy haladunk benne nekem egyre jobban teccik. Nagyon jó karakterek vannak benne. A legjobb Mihawk De pl. most volt nemrég hogy Aokiji begyakta a srácokat hát majdnem be**artam. Most Water 7-nél járok nagyon izgalmas és ha ennél egy fokkal még megtolják akkor 100 hogy ez lesz a kedvencem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #910 Dátum: 10 okt 26, 22:24:39 » |
|
Akkor örülhetsz mert a Water 7 szintet azóta is tarja. Kevésbé van benne olyan hullámzás minőség szinten mint például a Narutoba. Sőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #911 Dátum: 10 okt 26, 22:37:33 » |
|
Viszont ami feltűnt,hogy ahogy haladunk a történettel,egyre degeneráltabb ellenségeket kapunk. Gondolom ez vicces akar lenni,de engem inkább idegesít East Blue-n egyikkel se volt bajom,még a Baroque Works-os arc-ban is tetszett. A Skypia sagában már kezdett zavarni itt meg már kifejezetten idegesít. Az a rózsaszínhajú 'öngyilkos' CP9 tag szerintem minden csak nem vicces,az a chapapás gyerek is idegesítő...Lucci-t mondjuk bírom,meg a többi taggal sincs sok bajom... De maga az Enies Lobby arc eddig félelmetesen jó, komoly ahogy Luffy szétkapja a komplett sereget xD Az nagyon tetszett. Az ő agyszintje még mindig fenomenális...Luffy érted a tervet?Ja,hogyne felfogtam...látszik basszus xDD A grafika is jó,zenék is,meg minden. Várom már a folytatást:D
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 22:40:15 írta Mistich »
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #912 Dátum: 10 okt 26, 22:44:54 » |
|
Degeneráltból lesz még, de olyan hülye már nemigen. Viszont harcok lesznek sokkal izgalmasabb, látványosabbak is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 26, 22:46:20 írta rini67 »
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #913 Dátum: 10 okt 26, 23:42:08 » |
|
jaja Mistich én is röhögtem, azon, hogy kb. 2 mp múlva már kint volt Luffy és látszik ennyire értette a feladatot
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
numen
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #914 Dátum: 10 okt 27, 10:08:08 » |
|
Szerintem külön jó, hogy a karakterek ilyen dilinyósok: a tulajdonságaik poénforrások, komoly helyzetekben előjönnek az idiótaságaik, én bírom:D ja, és ettől (is) lesz színes a történet.
Az öngyilkos CP9-nek amúgy nem Jiraiya a hangja?
Nekem már most a kedvenc animém, a Narutót évadonként eggyel körözi nálam (mert utóbbi egyre bénább, előbbi meg egyre jobb:))
Sogeking meg külön öröm: "Ez is a tervem része..." lolXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|