Kár érte, mert ebből a fillerből talán kihozhattak volna egy jobb befejező részt is.
A Z célja ív nem volt filler. Az utolsó rész kicsit irreális lett de azért nézhető volt.
Majd egy kis időhúzás. Lényegében, ami történik egy részben, azt 3-4 mondatban el lehet intézni.
Hát ezért nem éppen!
Ha már nem tartják az általános 26 részenkénti opening váltást, akkor már az arc-onkéntit pontosan és időben váltogatnák.
Amúgy maga a rész jó volt. Persze tartják az 1 manga/anime arányt, és az is vicces, hogy csak az 5. perctől kezdődik az epizód igazából
Honnan vetted ezt a 26 részt? Igaz, hogy
6 perc után kezdődik a rész de 23 percig tartott is, szóval az összesen 17 percnyi One Piece volt. Összetett jó rész volt ami ezernyi kérdést vet fel.
Engem igazán csak az zavart a részben, hogy Nami és Robin rajzolása észveszejtően gusztustalan. Főként Robiné.
True. Ezt már én is írtam. Óriási mellek és aztán egy homokórához hasonló test. Szinte nincs is hasuk. Plusz Robinnak teljesen széthúzták a fejét azzal, hogy sokkal vágottabbra van rajzolva a két szeme.
Szerintem meg túlbonyolítjátok. Egyszerűen arról van szó, amit WayneGace is említett: nem akarnak spoilerkedni.
Valószínű, ámbátor ezzel egyetembe akkor kijelenthetjük, hogy idióták, hogy átvették ezt a szokást a Fairy Tail készítőitől. Ha megnézitek a One Piece első két openingjét össze vissz táncikálnak a szalmakalaposok és nincs semmi spoiler, az új fő gonoszokat pedig simán be lehetne rakni spoiler jelenetek nélkül. Doflamingó pedig majd csak az arc végén jön ezért őt ki is lehetne hagyni belőle. Ez ám nem spoiler, hogy őt említem mert, mindenki látta a főoldalon a mangából kivágott képet amin ő szerepel. De ha valakit zavar akkor töröljétek majd ki.
Legjobb grafika Thriller Bark arcnál volt. Most kb. vissza estünk a kilencvenes évek végi szintre Arabasta archoz hasonló a grafika... ez a ciki és nem az, hogy még nincs új opening.
Smokernél pedig nem jó a napszemüveg, erőltetettnek érzem, túl nagy csávónak állítják be, pedig az összes szupernova le tudja győzni. A kardforgatója 5 percig nem bírná Zoro vagy Killer ellen... de mind egy sokan szeretik Smokert de én azt sem értem, hogy miért akarja minden áron elkapni a szalmakalaposokat. Ha Zoro nincs akkor megfullad még Arabastaban. Tudja jól, hogy nem rosszindulatú kalózok mégis a háborúban is egyből Luffyra támadt. Imádtam mikor Boa lerúgta
... Smoker egy köcsög...
kíváncsi vagyok mi lesz majd a szigeten. Főleg arra, hogy a sziget fele ég és fele antarktisz vagy pedig azokból a felhőkből lesz majd égszakadás és akkor lesz jégsziget az egészből és akkor eltűnik majd a tűz.