Lilith
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #210 Dátum: 12 aug 14, 07:54:22 » |
|
Szerintem simán Valahogy a wow nem jön be Pedig én aztán szeretem a szerepjátékokat. Inkább Gates of Andaron párti vagyok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #211 Dátum: 12 aug 14, 11:42:29 » |
|
Lilith az én emberem, én egyenesen utálom a WOW-ot Régen ment nálam a MMORPG (Muonline, MonsterMu, Metin - hú ez de szar volt, sötöbö), most már csak simán RPG (Fallout 3, Titan Quest, Fable, Torchlight, sötöbö)
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #212 Dátum: 12 aug 14, 11:45:21 » |
|
Hogyan untál bele, nem tetszett hogy iszonyat lassan fejlődsz és nem történik semmi csak ölsz, fejlődsz, ölsz fejlődsz?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #213 Dátum: 12 aug 14, 11:57:18 » |
|
Morause: melyik játékról beszélsz most éppen?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #214 Dátum: 12 aug 14, 12:07:38 » |
|
A konkrét MMORPG társadalomról beszélek, meg hát az is érdekel mért rühelled a wowot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #215 Dátum: 12 aug 14, 12:15:29 » |
|
Nem untam bele az RPG játékokba, az MMORPG játékokba igen, mert már mindegyik szinte ugyanarról szól és ezért inkább maradtam a single módban játszható RPG-kel. Miért utálom a WOW-ot? Mert unalmas, siralmas az eleje és számomra nekem a világban úgy jött le, hogy ez a játék divat lett, mivel bárkit, akit megkérdezek, hogy mondana egy jó online szerepjátékot, az azonnal rávágja a WOW-ot. Valahogy a hangulata se fogott meg és a játszhatósága se tetszik. Egyik ismerősöm azt mondta, hogy fel ne tedd, mert hú nagyon rászoksz... Felraktam, rá fél óra múlva le is töröltem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #216 Dátum: 12 aug 14, 12:25:25 » |
|
Hát na ízlések pofonok, én nem tagadom meg magamtól a wow örömeit, viszont az egyszerű RPG-ket sem vetem meg, néha nagyobb szórakozást tud nyújtani mint egy online játék. Bár ha igazán jó RPG-ét szeretnél szerintem próbáld ki a SpellForce részeket, vagy csak legalább 1-et, ha az order of dawn részt végig viszed, lehet megpróbálod a többit is mert nagyon király (mintha a diablot és egy age of empires-t öntöttek volna egybe).
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #217 Dátum: 12 aug 14, 13:01:24 » |
|
Ott a pont, a sima RPG-k már nálam jóval nagyobb szórakozást tudnak nyújtani, mint az MMORPG-k. Spellforce... hm... ismerős a játék neve, majd biztos ki fogom próbálni, mert érdekel Diablót szintén nem szeretem, Age of empires-t szeretem, főleg a 2-őt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #218 Dátum: 13 aug 18, 18:45:51 » |
|
Hát ide jó ideje nem írt senki, azért bepróbálkozok... A wow számomra is egy visszataszító játék, a diablót nagyon szerezzem, míg ki nem jött a 3. Azonnal megvettem, de hatalmas csalódás volt a számomra, a játék legkisebb örömeitől is megfosztottak szikora inkább áttoltam a stratégiai játékokra. Nem tudom ismeritek-e a starcraftot, ha nem és nem vagyok haragban a stratégiával ajánlom figyelmetekbe, eddigi legjobb játék szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #219 Dátum: 13 aug 18, 18:55:13 » |
|
Saját topicjában linkeltem streamet, most volt európai verseny, persze koreai nyert, de senkit nem érdekelt itt fórumon. egyébként az a vicc, hogy pont most akartam belekezdeni megint a brood war-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #220 Dátum: 13 aug 18, 18:58:58 » |
|
Akkor jól emlékeztem, hogy te is írták oda válaszoltam rá, hatalmas rajongó vagyok sokat hátasok vele és sokat is néztek streameket és bajnokságot a twitchtv-n végre egy rokonlélek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #221 Dátum: 13 aug 18, 19:37:26 » |
|
könyvekkel hogy állsz? legutóbb a dark templar saga-t olvastam, az elég jó volt és volt benne sok érdekes infó xelnagák életciklusáról, és a hibridekről is. sajnos a hots-ot még nem tudom elkezdeni kompatibilis gép hiányában, de már párszor megnéztem a walkthrough videókat. a sztori nem igazán tetszett, mert elmegy warcraft 3-as irányba csak átültetve sci-fi környezetbe. Stukov tetszett a legjobban, meg Kerrigan emberi vívódásai.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #222 Dátum: 13 aug 18, 19:49:21 » |
|
3 könyvet olvastam, miatt meg nem mondom melyeket, de amit te említették még nem, esetleg a pontos címét és írót meg tudod mondani? A starcraft 2 története nekem se tetszett annyira de én igazából a ranked meccsek miatt szeretek vele játszani nem a single miatt. Ha lesz géped mindenképp kezd el, egy örök élmény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #223 Dátum: 13 aug 18, 20:03:12 » |
|
Christe Golden: The dark templar saga http://starcraft.wikia.com/wiki/The_Dark_Templar_SagaÓhh kár, pedig épp akartam írni pár kérdést a sztorival kapcsolatban, engem meg inkább az érdekel, a multi meccseket meg casual szinten nézem. Azért en taro Tassadar!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 aug 18, 20:05:22 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
zsagia
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #224 Dátum: 13 aug 18, 21:38:04 » |
|
Hmm nem hangzik rosszul, ha kikerülök a kórházból el kezdem olvasni, tudom a single mozzanatait, de majd ha te magad viszed végig és úgy tapasztalod meg az sokkal nagyobb élmény mintha elmesélném
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|