Putir
Vendég
|
|
« Válasz #180 Dátum: 12 jan 05, 22:06:00 » |
|
Hiei tévedsz a kockák nem haltak ki csak annyira bekockultak hogy ide se jönnek fel mert akkor kevesebbet gémelhetnek. Amúgy ma nagyon felb@szta az agyamat az obivilion. Fél órát szenvedtem hogy eljussak valahova és valamit meglöjjek egy nyílal csakhogy a íjat a házamba hagytam... Amúgy nem tudjátok skájrimhoz van-e már magyarítás?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
GepgurU
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Gépész gnóm, a gépek piciny hercege
|
|
« Válasz #181 Dátum: 12 jan 05, 22:33:46 » |
|
Nincsen készülőben van. Én nagyon vegyesen játszok, mivel unatkozok, szóval reggel LoL, utána YouTube, Katamori miatt egy kis Wolfeinstein, ami lefagyott, utána idáig DC Universe, ami szintén lefagyott, szóval most KockaKlub. Lázasan keresgéltem új játékot, pedig 40 fent a polcon + nem CDsek. Hát akkor miért unatkozok?
|
|
|
Naplózva
|
Harc nélkül feladni, olyan mint lemondani az álmainkról. ~ Mesterem: hanii ~ [Za Goburin no joō!]Kis kabalám:
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #182 Dátum: 12 jan 05, 22:38:27 » |
|
a call of duty MW3 sokkal jobb lett.. viszont ott a grafika egy az egyben mw2 és blackops.. mivel ugyan azon a motoron futnak..
MW3 nekem picit csalódás volt, mint a sorozat nagy rajongójának. Mondjuk engem a single küldetések érdekelnek, nem multizok. Az első két rész jobb volt, ez inkább csak ismétlés. Azért persze voltak jó akciók, kétszer is végigtoltam. De ebben nem voltak olyan kib*szott epic pályák mint MW1ben a Csernobil, vagy MW2 ben az orosz inváziós pályák Virginiában meg Washingtonban. Azoktól behaltam annyira királyak voltak. Itt talán csak a hamburgi partraszállás ütötte meg azt a szintet, vagy a párizsi pálya végén az Eifel torony alatti harc. A prágai pálya se volt rossz, amikor a BTR-ek elől kelett bujkálni. Csak nagyon önismétlő volt, a csernobilira túlságosan emlékzetetett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #183 Dátum: 12 jan 05, 23:42:26 » |
|
ha kell kocka itt is egy szerintem újra kéne szervezni.. ezt törölni, ujjat nyitni.. aes: igazad van ezekben.. de akkor is jó a játék.. másik dolog "soap" halála én ugyanezt megcsináltam volna.. csak price-szal.. hogy soap helyett price van yuri mellett stb.. és milyen klasz lett volna ha soap megöli makarovot és rágyujtott volna egy szivarra price emlékére.. és.. példaul amikor lezuhant az elnök gépe a pálya végén mikor nyitottam a helikopter ajtaját mondom ne két kézzel nyisd mert úgy biztosmeghalsz.. és aes neked is csak 50,3% a campaign?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 05, 23:43:12 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #184 Dátum: 12 jan 06, 16:25:22 » |
|
Ezt nem töröljük sehova, ebben értékek vannak több évre visszamenőleg:DD Nekem nincs olyan fullextraszuperhigh gépem mint egyeseknek (de most gyűjtök egy jobb féle összeállításra)akik a legújabb COD-al játszanak, de szerintem a régebbi játékokkal is nagyon jól el lehet venni. Hiei-t is láttam Xfire-n minecraftozni xD meg aki szeret ia stratégiait, az szerintem az Strongholdokat meg Age of Empire-öket sem veti meg
"--Itachi- big cube veterán" ezt azért sosem felejtem el magamról:DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 06, 16:28:33 írta Ita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #185 Dátum: 12 jan 06, 16:26:52 » |
|
Valaki majd nem akar édzs ofozni gamerangerrel? Kíváncsi vagyok a profibbakhoz képest hogy játszok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #186 Dátum: 12 jan 06, 16:29:58 » |
|
Valóban kipróbáltam a minecraftot, de nekem nem volt valami szórakoztató:D. Most is toltam kis cosaccsot klántársaimmal. Vannak régi jó gamek:D. Főleg mostanában jó nosztalguiázni mert semmi értelmeset nem adnak ki.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #187 Dátum: 12 jan 06, 17:04:00 » |
|
ita a legujjab CoDhoz nem kell atom gép..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #188 Dátum: 12 jan 06, 17:05:52 » |
|
Azért annyira gyenge vason sem fut...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #189 Dátum: 12 jan 06, 17:07:58 » |
|
Vannak régi jó gamek:D. Főleg mostanában jó nosztalguiázni mert semmi értelmeset nem adnak ki.
Mostanában ja, csak a régiek a jók, Heroes of might and magic 3 Age of empire 2, Starcraft 1 Ezek mind királyak, ja Lords 2 is atom, még ha a csata felülnézetes is (mondjuk az adja a hangulatát)
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #190 Dátum: 12 jan 06, 17:13:47 » |
|
Az age of empiresből és a startcraftból mondjuk a folytatás szerintem még jobb, bármekkora eretnekség is ez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #191 Dátum: 12 jan 06, 17:16:07 » |
|
Hát igen azért nem kell neki kevés:D Meg azért meg kell hagyni, hogy a legnagyobb játékélményt a max grafika ad A BF3-ra is aztmondják, hogy next game. Max grafikán csak nagyon keveseknek fut, akik tele vannak lóvéval
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #192 Dátum: 12 jan 06, 18:15:43 » |
|
azsem igaz.. haverom vett 270 000ft durván. notebookot játékra.. 4mag 2.4Ghz, 8GB Ram 1.75 TB HDD ,grafika 2GB asszem.. és mellete még installál.. max grafikaán játszik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #193 Dátum: 12 jan 10, 18:20:23 » |
|
Most elkezdtem MW3ban ezt a Spec Opsot. Szórakoztató tud lenni. Főleg a survival mode. De valaki mondja már meg, hogy azokat a Juggernautokat (nagy páncélos fickók) hogyan kell irtani? Nekem még nem sikerült rájönnöm. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #194 Dátum: 12 jan 10, 23:14:37 » |
|
1.) Sokat kell őket lőni, de az veszélyes, mert közben lelőhetnek, viszont ha csak futsz rajta körbe fele akkor nem lö, csak ugrál jobbra balra mint egy fogyi. 2.) Perdator Missile-vel meglövöd és szevasz, de én spórolni szoktam, mert egy Light Machine Gunra megvan a pénz Wave 5nél, és 20ig eljutsz Self Revive nélkül
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 jan 10, 23:15:53 írta hamisjoe »
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
|