Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #105 Dátum: 10 szep 15, 17:22:50 » |
|
Lehet h csak átsuhantam felette. de melyik szerón vagytok ? Am téll jó játék bár én gallokkal szerettem miután beindult nem sokan mertek farmolni mert sz*pták:P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #106 Dátum: 10 szep 15, 18:07:41 » |
|
Aes a hux2 szerveren nyomul, én meg egyiken se.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Genesis_16
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #107 Dátum: 10 szep 15, 18:27:30 » |
|
melyik al egujabb szero? kedvet kaptam és hát kezdőként szeretnék kezdeni mert nem nagyon tudom mi h van
|
|
|
Naplózva
|
“Bármihez, amit megtehetsz vagy megálmodsz fogj hozzá! A merészségben zsenialitás, erő és varázslat rejlik.” (Goethe)
“Egy tanítvány egyszer így panaszkodott: - Mester, miért nem feded fel soha történeteid értelmét? - Mit szólnál ahhoz – felelte a mester -, ha valaki gyümölccsel kínálna, de megrágná, mielőtt odaadja neked?” (ismeretlen szerző)
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #108 Dátum: 10 szep 15, 18:57:57 » |
|
A hux2 a legújabb. Ma indult. De kezdőnek nem igazán ajánlom. A normál lassú szerverek alkalmasabbak a tanulásra, mert hosszabb kezdővédelmek vannak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #109 Dátum: 10 szep 15, 19:18:59 » |
|
Köszi énis felmetnem hux2 re teszek egy próbát gallként am kezdővédelem meddig lesz ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #110 Dátum: 10 szep 15, 21:22:20 » |
|
Három nap a kezdővédelem. Ez bőven elég ahhoz, hogy fel lehessen készülni. Am ezen a szerveren mindenki gallal van? Komolyan a 7x7em tele van velük. :F Majd lehet szívni a csapdákkal. Persze, később majd szét lehet katázni őket, ha nagyon csapdáznak, de hol van az még? Addig marad a szenvedés. Meg persze nekik a röhögés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Volfid
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #111 Dátum: 10 szep 15, 21:26:21 » |
|
Nálam germán/római töblet van szal nyugi am te merre vagy ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #112 Dátum: 10 szep 16, 11:08:33 » |
|
Én a 7|32-n vagyok. Jócskán benne a "sűrűjében". Eltart majd egy darabig mire kipucolom a területemet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #113 Dátum: 10 szep 16, 12:40:54 » |
|
Nemtudom hogy ismeritek-e ezt a játékot.... Én mostanság kezdtem el játszani vele(Ma.) Meg még kellene valami zombi gyapós játék. Javaslatok?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #114 Dátum: 10 szep 16, 16:55:44 » |
|
Pl.: ha a grafika nem számít, akkor Crimsonlan ha igen akkor Left 4 Dead 1. és 2.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Yuurauchiha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #115 Dátum: 10 szep 19, 00:16:19 » |
|
őő Ti most a travianrol beszéltek? xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #116 Dátum: 10 szep 19, 00:44:26 » |
|
Milyen travian? elvagy tévedve apám messze vagy, mint Makó Jeruzsálemtől. Én csak mondtam pár játékot amivel a srác tolhatja zombik ellen. Ja ha para hangulat kell, akkor Silent Hill sorozat (főleg a Home Coming )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #117 Dátum: 10 szep 19, 08:11:52 » |
|
El se hiszem, hogy ez az x2 szerver mennyi mocsok csalóval van tele. Komolyan ezek teszik tönkre a Traviant a multizásukkal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MoonTiger
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Hivatalos Tigris imádó
|
|
« Válasz #118 Dátum: 10 szep 19, 09:41:51 » |
|
samdav: A homecoming annyira lett hű az eredeti SH sorozathoz, mint Uve Boll filmjei az eredeti műveikhez, így nem nagyon azt ajánlgatnám =/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #119 Dátum: 10 szep 19, 13:07:52 » |
|
Az igaz, hogy eltért a sorozattól, de máig van egyfajta parahangulata.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|