Aes Sedai
|
|
« Válasz #90 Dátum: 10 júl 30, 19:42:25 » |
|
Asszem ez jó elsz ide, ez a kép: xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #91 Dátum: 10 júl 30, 20:00:52 » |
|
xDDDDDDDDDDDDDD Nagyon nagyon nagyon nagy oltásXDDDDDDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #92 Dátum: 10 aug 10, 23:36:44 » |
|
Na bödüs kockák toltátok a Mafia 2 demoját?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #93 Dátum: 10 aug 19, 13:41:08 » |
|
Nem, gépen nem bírja, de megint felpakoltam az egyet. Az a játék isteni...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #94 Dátum: 10 szep 15, 09:16:31 » |
|
Nah, gyerekek eladtam a lelkemet az ördögnek. xD Asszem megint erősen kocka leszek. Visszatértem a Travianhoz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #95 Dátum: 10 szep 15, 15:34:01 » |
|
Ne is mondd, én már egyszer leszoktam, 1 gyors és egy normál szerver után. Felötlött már bennem, hogy elkezdek újra egy gyorsat, mert suli sem akadály, van laptop, meg internet terminálok a suliban, de nem merek, mert egy rakat időt elvenne a one piece-től tanulástól, mert mindig azon lógnék.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #96 Dátum: 10 szep 15, 15:39:30 » |
|
Jah Travian az nagyon additív. xDD Én 6 speedszerót csináltam végig. xD Meg egy pár lassú is volt, de ezeket általában nem az elejétől a végig csináltam. Am most már azt hittem leszoktam, de nem úgy néz ki. Melyik szervereken voltál, nem emlékszel? Am ha kedvet kapsz a gaméhoz, akkor gyerek a hux2 szerverre, ma indult, én is ezen vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #97 Dátum: 10 szep 15, 15:45:06 » |
|
Már régen voltam, nem emlékszem pontosan, talán még a kronológiailag első vagy második gyorson voltam, és miután annak vége lett mentem a legújabban nyílt normálra. Isten ments, én vissza nem megyek még egyszer oda.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #98 Dátum: 10 szep 15, 15:47:21 » |
|
Hát nagyon rá lehet kattanni az biztos. Én az első gyorson voltam, után sorba még 5ön. Mondjuk az elég durva időszak volt. Most nemtoom meddig maradok itt. Egyenlőre komolyan akarok játszani, farmolás biztos, hogy lesz. Már alig várom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #99 Dátum: 10 szep 15, 15:50:42 » |
|
Germán vagy? Sztem az a legfaszább nép.
Ikariammal játszottál már? Én egyszer voltam pár hónapig, de nem jött be igazán, a travi mellett elbújhatott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #100 Dátum: 10 szep 15, 15:53:24 » |
|
Germán, csakis germán. Speedre nem megyek másik néppel. Lassún próbáltam a többieket is, de gyorsra a deutsch fíling a legjobb. Hamar lehet támadni, és már az elején egész szép sereg összejön. (Hacsak nem szivatnak meg persze. xD) Ikariam nekem nagyon nem jött be. Épp csak kipróbáltam. Travian viszont angy kedvenc. A régi időkben sok embert ismertem, meg mindig volt klán már a szerver indulása előtt is, előre megszervezve. Sajnos ilyen most nincs, ide "csak úgy" regiztem be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #101 Dátum: 10 szep 15, 15:58:44 » |
|
Nekem első népem római volt, majd csináltam pár napra rá egy germánt is, később a rómait töröltem. Ja hamar lehet farmolni, a környékemen mindenkit leszedtem, majd az egyik csávó hívta a haverját és lerendeztek míg suliban voltam. De utána összehaverkodtam velük és bevettek a klánjukba is. Micsoda vonzerőm van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #102 Dátum: 10 szep 15, 16:04:01 » |
|
Hehe, ilyen nekem is volt. xD Meg sok hasonló. Pl. beütöttem magam mellett egy közepes játékost, és elkezdtem elhordani mindent. Aztán írt egy levelet, én meg nem akartam g*ci lenni, és békét kötöttünk. Utána vagy ezerszer mentette meg a seggemet, amikor rám szálltak. Travianban egyedül azt nem szeretem, hogy régen nagyon sok volt a szemét alak. Mentek a sz*rkeverések a klánok között, meg klánon belül is. Azt utáltam nagyon. Volt, hogy egy nagyobb ilyen balhé után a fél észak-kelet rámszállt. xD Napokig ment a balhé, két helyettessel kellett dolgozni, folyamatosan. Végül egy falumat elvették. De rengeteg katonát elbuktak. Sztem azért ahgyták abba, mert ráuntak a dologra. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #103 Dátum: 10 szep 15, 16:11:18 » |
|
Azt nem szerettem amikor megtámadtam egy embert és mindennek összehordott, és sok helyre küldött el. Na akkor rászálltam végleg és még hívtam társakat is. Aztán törölte magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #104 Dátum: 10 szep 15, 16:15:27 » |
|
Hát igen, a nagypofájú farm, az külön állatfaj. xD Néha egésze meglepő dolgokat lehetett olvasni levélben, pl.: "anyád dízelmotoros p*csáját" meg hasonlók. Ez a dízelmotoros még nekem is új volt. xDD Ilyenkor általában a válasz a harcjelentésben jelent meg: Info A falud a földel lett egyenlő. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|