Chakra
|
|
« Válasz #15 Dátum: 10 ápr 13, 21:51:32 » |
|
Hidan-kun, én nem a történet szerinti szerepére értettem, hanem hogy "miért volt benne a moziban".
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Hidan-kun
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
Hidan-kun
|
|
« Válasz #16 Dátum: 10 ápr 14, 14:53:16 » |
|
ja értem.. hát az számomra rejtély marad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Marky18
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #17 Dátum: 10 ápr 14, 18:36:49 » |
|
Állati. Ezek szerint addigra Naruto megtudja, hogy az apja ki volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #18 Dátum: 10 ápr 14, 21:41:15 » |
|
Na újabb másfél órás filler a láthatáron remélem nem sz*rják el mindenféle kitalált ellenséges ninja falu támadásával stb Ja igen, Kakashi elvileg már élt akkor ugye? lehet őt is látni fogjuk + Kushinát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #19 Dátum: 10 ápr 14, 22:47:17 » |
|
ez a 20 év vissza a múltba dolog kicsit sántít nekem...mert akkor Naruto még csak gondolatban sem volt,akkor Minato honnan tud róla plusz még a nevét is? de lehet olyasmi lesz hogy Naruto valahogy odatoppan elé és tart egy kiselőadást arról hogy ő a fia,először nem hisz neki mert ki hinne,aztán mikor jönnek a 'robotok' akkor szalad segíteni mert feltámad benne a bizalom meg a még nem létező apai védelmező ösztön vagy egészen a végéig nem tudja majd meg a kettejük közti kapcsolatot..van itt vakfolt dögivel..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amidamaru86
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #20 Dátum: 10 ápr 15, 14:01:41 » |
|
naruto ebben a trailerben elég jól használja már a szél elemű chakrát,a kunai-al már tudja azt amit Asuma a boxerpengével. Valamit csak fog még tanulni ez a gyerek:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #21 Dátum: 10 ápr 15, 19:20:04 » |
|
Na újabb másfél órás filler a láthatáron remélem nem sz*rják el mindenféle kitalált ellenséges ninja falu támadásával stb Ja igen, Kakashi elvileg már élt akkor ugye? lehet őt is látni fogjuk + Kushinát O_o.... khm.. hogy érted hogy másfél órás filler? Már a filmben is inkább azt akkarod látni, hogy "MEGMENTLEG SZÁSZKETEBAYO!!"? Shiko, pont ezt beszéltem egy osztálytársammal, hogy hogy ismeri fel így egyből? Amidamaru, az nem egy közönséges kunai szerintem... Mivel hogy a film hamar kijön a japán mozikban, így nem lőhet le olyan poént, ami az animében még nem volt benne, a filmben pedig nem fog új cuccot tanulni, hanem felhasználja az addigi dolgokat ( Sennin mód...) szóval úgy gondolom, hogy az egy speckó eszköz, amibe ha chakrát vezetünk, akkor működik)
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #22 Dátum: 10 ápr 17, 20:50:30 » |
|
Dancsa csak azt ne ! Semmi kedvem még movie-ban is azt hallgatni hogy: Meeeegmentelek száááászkeeee ! xD Összességében peszzimistán állok hozzá a filmhez mert ha télleg sz*r lesz akkor nem csalodom ha meg jó akkor annak csak örülök
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaihaku R. Kumori
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
Asmodeus - King of the Nine Hells, Lord of Lust
|
|
« Válasz #23 Dátum: 10 ápr 17, 21:11:58 » |
|
Sasuke azért volt benne abba a movie-ban, hogy lehessen valami olyat tenni az előzetesbe, amitől a sok fan, majd nyál csorgatva várja, legalábbis szerintem. Ez a múlt dolog érdekes, elvileg van egy olyan, hogy a múltba nem nagyon kéne belepiszkálni, szóval én vagy valami olyat gondolok el, hogy igazából nem mennek a múltba, csak egy genjutsu az egész. Vagy a robotok miatt valami fordított terminátor szerű történetet, ahol valaki Minato megölésére robotokat küld vissza a múltba, és Naruto utánuk megy. Reménykedjünk, hogy a movie történet íróinak több a fantáziája, mert nekem csak ilyen tucat sztorik jutnak eszembe erről a múltba menésről. Igazából ebből egy egyedi, jó történetet összehozni szerintem nehéz lesz, szóval a pesszimista hozzáállás jogos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #24 Dátum: 10 ápr 17, 22:19:43 » |
|
A "robotokról" annyit, hogy ezek szerintem sima bábok (fillerben és movieban is szerepelt már magától mozgó báb, úgyhogy az sem nagy dolog, ha ezek is önállóan támadnak), úgyhogy felesleges ebből következtetéseket levonni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #25 Dátum: 10 ápr 17, 22:44:19 » |
|
És mivan akkor ha nem Naruto ment vissza az időben hanem Minato ment előre? Vagy azt a tartalom leírást szentírásnak kell venni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 17, 22:48:29 írta tibee77 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #27 Dátum: 10 ápr 18, 16:43:28 » |
|
Naruto Shippuden film:Az elveszett torony Naruto:Hol vagyok? Narrátor:Valami történik ,ami megváltoztatja a világot. Yondi:Rég volt már mióta láttalak,Naruto.
Eszméletlen egyszerű mondatok ,de azért a fiatalabbaknak lefordítottam. Addig oké ,hogy vissza megy 20 évre ,de a kérdés valóban az ,hogy miért ismeri Yondi Narutot ,mert az oké ,hogy ő az apja ,de Naruto 16-17 éves ha jól emlékszem ,avagy még nem találkozhattak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #28 Dátum: 10 ápr 18, 16:57:34 » |
|
Találkozhattak... Pein elleni csatánál, Naruto lelkében vagy mi... Szóval lehet hogy itt már tudjaa is Naruto hogy ki a fater mert addigra lemennek talán azok a részek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
titius
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Sharingan
|
|
« Válasz #29 Dátum: 10 ápr 18, 17:51:03 » |
|
Félre értesz én nem azt nem értem ,hogy Naruto honnan ismeri a fatert ,hanem azt ,hogy Yondi honnan ismeri őt ,mivel 20 évvel "ez előtt" még Naruto talán a fejében sem volt ,nem hogy találkoztak volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|