24 nov 01, 05:28:56 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49199 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
th
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #135 Dátum: 10 júl 19, 17:13:25 »

ha minden jól megy énis megyek csak még nemtudom h ótóval vagy vonattal hiei-vel az a baj h akkora arca van mint tapioné 3x és már tapioné is hatalmas szal ketten kötöltik pécs területét  Ördögi Ördögi Ördögi
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Hiei
Vendég
« Válasz #136 Dátum: 10 júl 19, 17:18:19 »

Ezért Rage lesz te ribixD Na ki lenne csak egy örök szerelmem van OrsixDDD Várj ezt mintha már mondtam volnaxDD
Amúgy mi az, hogy 3x annyi?ikszdé az én egomat nem tudod bekalibrálniXD annyi egom van amennyit akarok:D Amúgy is nem is vagyok egos kacsint csak egészséges az önbizalmamxD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #137 Dátum: 10 júl 19, 17:57:54 »

nem is tudtam, ki hiányzik az életemből Nevet nincs nagy arcom shitface, csak tisztában vagyok az adottságaimmal ikszdé

Amúgy th elé nem kell kimenni majd, ha kocsival jön, akkor úgyis látjuk közeledni a hatalmas fekete füstcsíkot, amit a fostalicskája pöfékel ki magából ikszdé
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #138 Dátum: 10 júl 19, 18:05:35 »

Juj én már tényleg féltem a pécsen jelenlévőketXD Ne autóval gyere Th, csipufuval én is avval zúzokxD Az a menőxD a lowok buszoznak és autóznakxD
Acid, S1d, Slay ti nem jöttök véletlen?xD

Puhos se?XDDDDDDDDDD Te über lowxDD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #139 Dátum: 10 júl 19, 18:09:04 »

Th minek nézel te engem, öngyilkos merénylőnek? xDDD
Naplózva

th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #140 Dátum: 10 júl 19, 18:11:00 »

kicsit beoffoltunk de ha leírnám h minek nézlek(gondollak)........
de mostmár elég a falmeből ezitta  con topic szóval beszéljk meg melyik Yaoi sztárnak öltözöl idén Tapi?
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 18:13:11 írta th » Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Lanfan
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Leader

« Válasz #141 Dátum: 10 júl 20, 11:31:51 »

Mért a MAT conok sz*rok? Mosolyog

Káromkodást legközelebb csillagozd, vagy inkább ne használd!

Moderátor

Köszi, és bocsi!
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 12:06:19 írta Lanfan » Naplózva
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aisurando *O*

« Válasz #142 Dátum: 10 júl 20, 11:37:41 »

Nem, szerintem jobbak Nevet de ez csak az én véleményem.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 11:38:37 írta FujiwaaraMichiyo » Naplózva

/l 、
( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #143 Dátum: 10 júl 20, 12:15:04 »

Hmm én meg lehet nem megyek... váltócsapágy vs animecon...  Gondolkozik Váltócsapágy... csak h majd tudjunk menni balcsira. ikszdé

A MAT conokat jobban szeretem, nem mondom, hogy jobbak mint más hasonló rendezvények - mert nem sok viszonyítási alapom van - csak valahogy feelingesebb, főleg a PeCsa miatt. Nevet
Naplózva
Lanfan
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Leader

« Válasz #144 Dátum: 10 júl 20, 12:22:24 »

De a városliget a feeling vagy a benti programok? :O
Mert aki mondjuk kint marad, és nem megy be a rendezvényre, annak végülis mindegy milyen programok vannak, hisz a lényeg a társaság ami kint várja. Ehhez viszont nincs szükség Conra. Mosolyog
Én a társaság miatt megyek és mert vannak programok amik érdekelnek. De persze lehet, hogy sok olyan barátja van az embernek akivel máskor nem tud találkozni, mert túl messze laknak. Ilyen szempontból szerencsésnek érzem magam. Mosolyog
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #145 Dátum: 10 júl 20, 15:42:53 »

Be nem igazán járunkxD sdzóval erről nem nyilatkozhatunk. Én személy szerint anti-mat-os vagyok. Nem azért mert irigy vagyok sokkal inkább azért mert ők szégyent hoznak az animekre. Lásd RTL-club-os vicc. Olyan ne nyilatkozzon az animekről akinek a Dragon Ball a világXD. Viszont kis Kulcsárok vannak köztükxD
Na jó befejezemxD
Szóval nekem a társaság a lényeg nem a con.
Kád ne tegyél fel...  eldöntöttem, hogy megyek megint kivettem a szabimat erre b+. Ne csináljatok már belőlem hülyét pls. Tapi, Th ti ugye jöttök?
Naplózva
Lanfan
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Leader

« Válasz #146 Dátum: 10 júl 20, 15:53:51 »

Be nem igazán járunkxD sdzóval erről nem nyilatkozhatunk. Én személy szerint anti-mat-os vagyok. Nem azért mert irigy vagyok sokkal inkább azért mert ők szégyent hoznak az animekre. Lásd RTL-club-os vicc. Olyan ne nyilatkozzon az animekről akinek a Dragon Ball a világXD. Viszont kis Kulcsárok vannak köztükxD

Milyen RTL klubos viccre gondolsz? :O És hogy érted, hogy a Dragon Ball a világ? Ezek szerint személyesen is ismered őket?
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #147 Dátum: 10 júl 20, 15:59:02 »

Én legfeljebb azért mennék be, hogy a cosplay-es csajokat nézegessem. xD Van köztük sok szép. Mosolyog
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #148 Dátum: 10 júl 20, 16:18:17 »

Hiei: most nagyon úgy néz ki, hogy megyek Nevet Ma teljesítményes meló volt, összecímereztem 8800 Ft-ot x"D Holnap szintén ez lesz, úgyhogy meglesz a pénz pöc izé pécsre Nevet Nem hagylak cserben kacsint Elvégre ki hódítaná a női szíveket, ha nem mi ketten? ikszdé

A MAT egy kaksi Mosolyog Túl sok rosszat hallottam róla, rosszul leszek ha meghallom a nevét ikszdé amúgy a con mindig is a pecsa miatt volt jó, meg a társaság miatt. be max vécére mentünk, ugye Hiei? XDDD mikor 3 órát álltunk sorban, csak hogy hugyozhassunk XDDD reggel 6tól XDDD ám nem voltak bokrok a közelben, áááá XDDD istenem de jó volt Nevet
Naplózva

Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #149 Dátum: 10 júl 20, 16:23:42 »

De a városliget a feeling vagy a benti programok? :O
Hát maga az, hogy a városligetben ott szaladgálnak a cosplayesek, stb. stb. Szóval egy tök jó hangulata van az egésznek Nevet Mondjuk elsősorban én is a társaság miatt megyek, akikkel amúgy is találkozunk, de mégis más egy városligeti conon ülni, mint egy pl. kocsmában. Nevet
Régebben én is elég gyakran bementem, csak már valahogy nem kötnek le a benti programok. ^^"

A MAT most elég sokat változott az utóbbi hónapokban, ha jól tudom le lett cserélve a korábbi "pénzéhes" vezetés. ^^

Mehetek én pécsi conra, csak akk Balatonra nem meek. xD
Naplózva
Oldalak: 1 ... 8 9 [10] 11 12 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins