th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #135 Dátum: 10 júl 19, 17:13:25 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #136 Dátum: 10 júl 19, 17:18:19 » |
|
Ezért Rage lesz te ribixD Na ki lenne csak egy örök szerelmem van OrsixDDD Várj ezt mintha már mondtam volnaxDD Amúgy mi az, hogy 3x annyi? az én egomat nem tudod bekalibrálniXD annyi egom van amennyit akarok:D Amúgy is nem is vagyok egos csak egészséges az önbizalmamxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #137 Dátum: 10 júl 19, 17:57:54 » |
|
nem is tudtam, ki hiányzik az életemből nincs nagy arcom shitface, csak tisztában vagyok az adottságaimmal Amúgy th elé nem kell kimenni majd, ha kocsival jön, akkor úgyis látjuk közeledni a hatalmas fekete füstcsíkot, amit a fostalicskája pöfékel ki magából
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #138 Dátum: 10 júl 19, 18:05:35 » |
|
Juj én már tényleg féltem a pécsen jelenlévőketXD Ne autóval gyere Th, csipufuval én is avval zúzokxD Az a menőxD a lowok buszoznak és autóznakxD Acid, S1d, Slay ti nem jöttök véletlen?xD
Puhos se?XDDDDDDDDDD Te über lowxDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #139 Dátum: 10 júl 19, 18:09:04 » |
|
Th minek nézel te engem, öngyilkos merénylőnek? xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #140 Dátum: 10 júl 19, 18:11:00 » |
|
kicsit beoffoltunk de ha leírnám h minek nézlek(gondollak)........ de mostmár elég a falmeből ezitta con topic szóval beszéljk meg melyik Yaoi sztárnak öltözöl idén Tapi?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 18:13:11 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #141 Dátum: 10 júl 20, 11:31:51 » |
|
Mért a MAT conok sz *rok? Káromkodást legközelebb csillagozd, vagy inkább ne használd!
ModerátorKöszi, és bocsi!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 12:06:19 írta Lanfan »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #142 Dátum: 10 júl 20, 11:37:41 » |
|
Nem, szerintem jobbak de ez csak az én véleményem.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 20, 11:38:37 írta FujiwaaraMichiyo »
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #143 Dátum: 10 júl 20, 12:15:04 » |
|
Hmm én meg lehet nem megyek... váltócsapágy vs animecon... Váltócsapágy... csak h majd tudjunk menni balcsira. A MAT conokat jobban szeretem, nem mondom, hogy jobbak mint más hasonló rendezvények - mert nem sok viszonyítási alapom van - csak valahogy feelingesebb, főleg a PeCsa miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #144 Dátum: 10 júl 20, 12:22:24 » |
|
De a városliget a feeling vagy a benti programok? :O Mert aki mondjuk kint marad, és nem megy be a rendezvényre, annak végülis mindegy milyen programok vannak, hisz a lényeg a társaság ami kint várja. Ehhez viszont nincs szükség Conra. Én a társaság miatt megyek és mert vannak programok amik érdekelnek. De persze lehet, hogy sok olyan barátja van az embernek akivel máskor nem tud találkozni, mert túl messze laknak. Ilyen szempontból szerencsésnek érzem magam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #145 Dátum: 10 júl 20, 15:42:53 » |
|
Be nem igazán járunkxD sdzóval erről nem nyilatkozhatunk. Én személy szerint anti-mat-os vagyok. Nem azért mert irigy vagyok sokkal inkább azért mert ők szégyent hoznak az animekre. Lásd RTL-club-os vicc. Olyan ne nyilatkozzon az animekről akinek a Dragon Ball a világXD. Viszont kis Kulcsárok vannak köztükxD Na jó befejezemxD Szóval nekem a társaság a lényeg nem a con. Kád ne tegyél fel... eldöntöttem, hogy megyek megint kivettem a szabimat erre b+. Ne csináljatok már belőlem hülyét pls. Tapi, Th ti ugye jöttök?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lanfan
Újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Leader
|
|
« Válasz #146 Dátum: 10 júl 20, 15:53:51 » |
|
Be nem igazán járunkxD sdzóval erről nem nyilatkozhatunk. Én személy szerint anti-mat-os vagyok. Nem azért mert irigy vagyok sokkal inkább azért mert ők szégyent hoznak az animekre. Lásd RTL-club-os vicc. Olyan ne nyilatkozzon az animekről akinek a Dragon Ball a világXD. Viszont kis Kulcsárok vannak köztükxD
Milyen RTL klubos viccre gondolsz? :O És hogy érted, hogy a Dragon Ball a világ? Ezek szerint személyesen is ismered őket?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #147 Dátum: 10 júl 20, 15:59:02 » |
|
Én legfeljebb azért mennék be, hogy a cosplay-es csajokat nézegessem. xD Van köztük sok szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #148 Dátum: 10 júl 20, 16:18:17 » |
|
Hiei: most nagyon úgy néz ki, hogy megyek Ma teljesítményes meló volt, összecímereztem 8800 Ft-ot x"D Holnap szintén ez lesz, úgyhogy meglesz a pénz pöc izé pécsre Nem hagylak cserben Elvégre ki hódítaná a női szíveket, ha nem mi ketten? A MAT egy kaksi Túl sok rosszat hallottam róla, rosszul leszek ha meghallom a nevét amúgy a con mindig is a pecsa miatt volt jó, meg a társaság miatt. be max vécére mentünk, ugye Hiei? XDDD mikor 3 órát álltunk sorban, csak hogy hugyozhassunk XDDD reggel 6tól XDDD ám nem voltak bokrok a közelben, áááá XDDD istenem de jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
|
« Válasz #149 Dátum: 10 júl 20, 16:23:42 » |
|
De a városliget a feeling vagy a benti programok? :O Hát maga az, hogy a városligetben ott szaladgálnak a cosplayesek, stb. stb. Szóval egy tök jó hangulata van az egésznek Mondjuk elsősorban én is a társaság miatt megyek, akikkel amúgy is találkozunk, de mégis más egy városligeti conon ülni, mint egy pl. kocsmában. Régebben én is elég gyakran bementem, csak már valahogy nem kötnek le a benti programok. ^^" A MAT most elég sokat változott az utóbbi hónapokban, ha jól tudom le lett cserélve a korábbi "pénzéhes" vezetés. ^^ Mehetek én pécsi conra, csak akk Balatonra nem meek. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|