Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #120 Dátum: 10 júl 19, 10:26:47 » |
|
Igen ez az igazság szerelmesek vagyunk Denbe Az esküvő is azért lesz, hogy eltereljük a figyelmet és ne derüljön ki. Szóval ne mondjátok el senkinek. Amúgy Hiei-chama téged enélkül is kiközösítenénk És nem vagyunk leszbikusok. Niki az egyetlen nő az életemben xDÉs Tapi mi az, hogy csak egy szomorú smileyt? Bááár... lehetséges. xD De mindegy, gyere.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #121 Dátum: 10 júl 19, 10:36:22 » |
|
Jólvan hagyjátok már őket, pont ezért nem hiányol titeket senki ha jöttök ha nem. xDD
Na legalább Csibe őszinte XDDD Neki nem hiányzunk XDDD Amúgy ma jöttem rá, hogy én egy héttel előrébb járok az időben az aug. 1-jei hétvége teljesen kiesett, fel se tűnt, hogy lesz xDDD Úgyhogy elvileg több időm lesz dolgozni, tehát elvileg megyek XDDD Bár most meg már a kedvem ment el tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #122 Dátum: 10 júl 19, 10:46:43 » |
|
Tapi ne mondd nekem, hogy tőlem csak egy szomorú smiley-t kaptál... :F Ez nem igaz én tényleg sajnálkoztam. És ha tudsz gyere mindenképpen. ^^ Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit mond. Den nagyon jó lenne ha tudnál jönni. *.* Reméljük minden jól alakul 22.-én és több nap is befér majd. És természetesen kimegyek eléd is. ^^ Hiei eléd nem ha így viselkedsz. xPP Amúgy van már vmi hír arról, hogy akkor pontosan kik jönnek? A szálláskeresés zajlik, de azért jobb lenne ha tudnám, hogy hány fővel kell számolni. ^^ Niki ha felhívtad a kolikat légyszi majd írj egy SMS-t vagy pü-t és felhívlak. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #123 Dátum: 10 júl 19, 10:57:10 » |
|
Amúgy tőlem se csak szomorú smileyt kapott csak most hisztizik meg sajnáltatja magát Amúgy meg akkor remélem, hogy tudsz jönni ^^ Vagy inkább ajánlom xD
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #124 Dátum: 10 júl 19, 13:46:37 » |
|
Galanikusz engem hagyjál ki ebből, én nem vagyok búza. xDD Tapi én oylat egy szóval se mondtam, hogy nem hiányoznátok, csak arra próbáltam rávilágítani, hogy tenni fogtok róla, hogy senkinek se hiányozzatok. xDD Seva szerintem kezd el írni a listát és kezd azokkal, akikről biztosan tudni, hogy mennek és majd bővíted a listát fokozatosan. Am Seva rám is úgy számítsatok, hogy majd valami kora reggeli vonattal zúzok le, a többi úgy lesz, ahogy megbeszéltük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #125 Dátum: 10 júl 19, 14:30:13 » |
|
Hát eddig akire biztosan számíthatok azok ti vagytok 3-an Ritlivel és Nikivel. Tapi még nem tudja, Hiei-ről én nem tudom, hogy mit akar Gokunak lehet nem kell szállás stb... De majd csak kialakul. ^^ Remélem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #126 Dátum: 10 júl 19, 15:04:13 » |
|
Miért Csibe, tettünk már valaha ilyet? Nem értem, milyen alapon állítod. Tudtommal egy fórumozótársam sem utált még meg. Max azok akik átmentek tudjukhova ( rövidítve th XDDD), de azok se miattam és ők sem utálnak Szal kíváncsi lennék, milyen tapasztalatból vagy infóból állítasz ilyet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #127 Dátum: 10 júl 19, 15:14:02 » |
|
Jólvan hagyjátok már őket, pont ezért nem hiányol titeket senki ha jöttök ha nem. xDD
Den szerintem valószínű, hogy lesz egy kis fogadóbizottságod. xDD
Ohh igen? akkor nem megyünk ennyire egyszerűxD Amúgy meg ez úgy hangzik mintha minket érdekelne, hogy mit gondoltok.xDD Akkor én is őszinte leszek veled Csibe pont lesz4romxDDD. Én inni megyek ahhoz meg meg vannak a partnerek. Mondtam, hogy ki kell elém jönni? Ellenben másokkal nekem nincsen szükségem senkire és semmireXD Az pedig, hogy mit akarok elég hosszú lista... a lényeget össze foglalbva egy szép élet végén megdöglenixDDD ezt szeretnémxD Tenni fogok? Nem beszélek senkivel szóval ezt erősen kétlem. Még mindig nem érdekel, hogy mit gondolnak rólam bőven elég, hogy én szeretem magam. Én elleszek, ha hiszed, ha nemxDDD Tapion már most kiközösítettek tényleg csak verekedni megyek lexDDD Inni balcsin is tudok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #128 Dátum: 10 júl 19, 15:25:15 » |
|
Hiei, ennyi erővel Pécsi Con helyett felugorhatnék Fehérvárra, aztán kiinnánk sorban a kocsmákat 1, ott is új arcokkal találkoznánk 2, nekik nem tudom hiányoznánk-e, mert sztem a 3. kocsma után egyikre sem emlékeznénk x"D 3, verekedhetnénk is Innestől kezdve nem is értem, mit keresek ebben a topicban Csak a kedvem megy el ettől az egész fostól x"D és hiába ikszdézek, már csak megszokásból írom oda attól még mindent komolyan gondolok ebből
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #129 Dátum: 10 júl 19, 15:32:13 » |
|
Ez nem ilyen egyszerű, ha nem megyek le nem tudom meg mutatni milyen kµrva király vagyok. A fórumon nem tisztelnek eléggé ez tűrhetetlen. Ezt kapja az ember, ha kicsit leenged. Szóval megyek és szabadon engedem a teljes valómat... Jer le te is bulizunk egyet. Kicsit olyan érzésem van, hogy leromboljuk amit szegény Szeva felépített. Tapi mondtam már, hogy szeretek gonosz lenni?
Ikszdé én mindig ikszdézek mert ha nem tenném sírás lennexDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:32:56 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #130 Dátum: 10 júl 19, 15:34:45 » |
|
Ez nem gonoszság És nekem is meg kéne mutatnom, hogy mekkora überfasza kölök vagyok, és el fogjuk nyomni a nyomikat Készüljetek, nyomik!!! ( akinek nem inge, ne vegye magára akinek igen, az tegye bátran xD ) Amúgy mit épített seva?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:36:25 írta Tapion-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #131 Dátum: 10 júl 19, 15:38:53 » |
|
Pécsi Nagy Falat a város köré nehogy véletlenül be tudjatok jönni ti ketten.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #132 Dátum: 10 júl 19, 15:40:11 » |
|
Kulcsos ház buli helyett rendezünk nektek tömegöngyi estet. Hallgatunk emo-zenéket és választhattok a pengekészletből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tapion-sama
|
|
« Válasz #133 Dátum: 10 júl 19, 15:41:20 » |
|
Hát azt valóban leromboljuk Hiei-t meg engem nem állít meg egy sz@aros fal viszünk billentyűzetet, nyomunk egy SHIFT+DEL-t, aztán kész Ne vetítsd ki ránk a vágyaidat, te homo sexual sexual XDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #134 Dátum: 10 júl 19, 15:41:31 » |
|
Megmondtam neked Piroska ne értékeld túl a képességeidet. Engem, nem is... minket isten se tarthat vissza attól amit akarunk. Hiszen az ember mindig győz, ha a lelke erősxDDDDD yeaaaaaaaa Otoku powaaaaaaaaaXD Ha már felvágom az erem csak minőség érhet az eremez... kérem Zoro MeidojátXD FTW Tapion megint olvasol a gondolatombanxDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 19, 15:44:35 írta Hiei the legend »
|
Naplózva
|
|
|
|
|