24 nov 01, 05:32:06 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49208 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Den
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #105 Dátum: 10 júl 18, 16:53:50 »

Én még most megkérdezem, hogyha felnéznék, akkor melyik nap lenne jó valakinek, hogy felszedjen az állomáson? Most néztem vonatokat, fél 9-re érnek be, utána majd a délután fél hármassal indulnék haza.
Conra én se akarok bemenni, annyi pénzem azért nincs. Pojén  Viszont városnézésben vagy hasonlóban én is szívesen részt vennék.
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #106 Dátum: 10 júl 18, 17:22:09 »

Figyelj a kérdés az, hogy jól nézel-e ki és mennyi a tarifa nálad. Jahhh és nem tudom, hogy az állomásnál mennyi kamion sofőr jár. Ők a gyakori kuncsaftok általában.
Naplózva
Den
*

« Válasz #107 Dátum: 10 júl 18, 17:49:43 »

Tarifa...hova gondolsz?xD Én ingyenbe vagyok.xD Az már más kérdés, hogy közel se mindenkinek.xD

Amúgy sejthettem volna, hogy vki fel fog akadni azon a szón.xD
Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #108 Dátum: 10 júl 18, 19:30:22 »

Kérlek bocsáss meg nekem Den-sama. El is felejtettem, hogy te ilyen lenyűgöző ember vagy. Fel akartam ajánlani segítségemet, de nem érzem magam erre méltónak. Szóval nézd el szerény személyemnek, ha nem várlak az állomás bejáratánál.
3 csöcsösből majd valamelyik oda tolja a s3ggétxD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #109 Dátum: 10 júl 18, 19:32:16 »

Szerintem Goku lesz az a valamelyik Nevet
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #110 Dátum: 10 júl 18, 20:11:02 »

Én kimegyek eléd, Den, és megbeszélhetjük a témázás üzleti részét. kacsint Úgy vélem badarság lenne a tehetségedet elaprózni, és itt,nálunk az emberek már hozzá vannak szoktatva , hogy bizonyos szolgáltatásokért egy fix összeget le kell perkálniuk, amiből természetesen lejön az én 20 százalékos részesedésem. Viszont e csekély jutalékért cserébe 9 órától folyamatos munkát tudok biztosítani számodra, amiből finanszírozhatod a pécsi tartózkodásod, és még otthonra is bőven marad lóvéd. Ezzel most egy soha vissza nem térő lehetőséget kínálok neked.Remélem , hogy helyesen döntesz, és együttműködésünk gyümölcsöző lesz. Mosolyog
Naplózva
Nikkie
VIP

« Válasz #111 Dátum: 10 júl 18, 20:48:24 »

...Most néztem vonatokat, fél 9-re érnek be...

Azt megkérdezhetem, hogy ezt hogy csinálod? :O Hanyas vonattal mennél? :O Egyáltalán délelőtt fél 9-re gondoltál? Nevet
Naplózva
Den
*

« Válasz #112 Dátum: 10 júl 18, 20:49:58 »

20% túl sok neked, ha figyelembe vesszük, hogy a testem minősége miatt, pár óra alatt, akár milliókat is kereshetünk, abból túl sok lenne elengedni százezreket...kapsz 5%-ot, továbbá kikötés, hogy csak női ügyfeleim lehetnek.xDD
Ha neked így jó, kijöhetsz elém.xDD

Niki:
Hajnali 2-53-as vonat.
Csabáról indul, gondolom Pesten áll meg, onnan kell csatlakozni egy Pécsire.
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 20:54:52 írta Den » Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #113 Dátum: 10 júl 18, 20:55:04 »

Hát, az a vonat itt nem áll meg, ezért nem adta ki a máv-start. Nevet

Meg fogja érni neked egy napra menni? Alig leszel majd ott. Mosolyog Persze ahogy akarod. Mosolyog
Naplózva
Ritli
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Sarlatán

« Válasz #114 Dátum: 10 júl 18, 21:00:09 »

Én is ki tudok ugrani eléd majd ha gondolod. Meglátjuk Mosolyog Vagy sorsot húzunk Nevet
Naplózva

~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~~ Szerető: Saei-chan ~
-Férj: Hiei-   -Gyermek: Minagi, hanii-   -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan-   -Vő: heo, drszabi-
-Pet: STM, drszabi (drCsigusz)-   -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan-   -Szobalány: Éjfél-
Den
*

« Válasz #115 Dátum: 10 júl 18, 21:05:34 »

Ez fura, pedig ami Pestre megy az Gyomán is megáll általában. Habár ezzel mentem Kecskemétre is a múltkor, és ha jól rémlik tényleg csak Szolnokon állt meg miután felszáltam Csabán...

Hááát még nemtudom...az a baj, hogy ott alvás meg kaja megint sok pénz. És ha felvesznek kell vennem egy rakás cuccot, augusztus végén a suliba....mert maga a jegy még ólcsó, ha megint anyum kilencvenesével rémiszgetem az ellenőröket.xD De a fentebb említett dolgok már megdobják rendesen a költségeket...szóval még nemtudom, majd elválik, sokminden múlik azon is, hogy felvesznek e.

Persze, Ritli, ha akarod kijöhetsz, majd meglátjátok, hogy kinek jön úgy ki a dolog. Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 10 júl 18, 21:06:15 írta Den » Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #116 Dátum: 10 júl 18, 21:34:31 »

Tapion nyertünxD meg jött a 3 szuka és gerjednek DenreXDD Azt se tudom mi minek megyünkXDDD Den szépségével nem versenyezhetünk. Már az elejétől kezdve szerelmesek voltak belé.
Le akarunk mi menni egyáltalán?xD Tuti kiközösítenek mineketxD Azért pedig, hogy megverjem a barátomat nem fogok ennyit kiadnixD. Bár... még átgondolom ezt a dolgotxD
Naplózva
Tapion-sama
Adminisztrátor

« Válasz #117 Dátum: 10 júl 18, 22:03:52 »

Jól beszélsz, Hiei ikszdé Én mondtam nekik, hogy nem megyek, kaptam egy szomorú smiley-t és el volt intézve ikszdé most meg jön a Den és térdre borulnak előtte ikszdé
Naplózva

Csibe
Naruto-Kun Csoport
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Trafalgar D. Water Law

« Válasz #118 Dátum: 10 júl 19, 08:03:05 »

Jólvan hagyjátok már őket, pont ezért nem hiányol titeket senki ha jöttök ha nem. xDD

Den szerintem valószínű, hogy lesz egy kis fogadóbizottságod. xDD
Naplózva

Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #119 Dátum: 10 júl 19, 09:09:21 »

Ugyan, nektek is örülünk majd, ha nem tartotok melegfelvonulást.  Nyelvesít
Den, ez nem alku tárgya. Ahhoz, h milliókat keress, szükséged van rám.
Hiei, én nem Denre gerjedek, hanem a pénzére. Kúl Ne magatokból induljatok ki XDD Dennek nincsenek ferde hajlamai,Niki és Ritli meg leszbikus, szóval megmaradtok egymásnak Tapionnal.  kacsint Esetleg Csibét bevehetitek még a buliba. ikszdé
Naplózva
Oldalak: 1 ... 6 7 [8] 9 10 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins