| 
			| 

| Zsukinalag 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #30 Dátum: 10 ápr 22, 16:36:44 » |  | 

Hova tűntek a hozzászólásaim?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| Haku 
								S-Osztályú gyilkoló ninja    Nem elérhető   Rejtett Eső Falu 

Niggah-chan

| 
								|  | « Válasz #31 Dátum: 10 ápr 22, 18:51:08 » |  | 

Ha nem esik nyaralásba elmegyek.... mondjuk --- beeerkein belül :3Kletta -.- Mikor voltam utoljára Pécsett? xD

---
 Ezt a fost ne említsd itt, köszi. - Moderátor.

Nem úgy gondoltam, ez tényleg kérdés volt ^^".. Sry :3
 |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 15:32:04 írta Haku » |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Kletta 
								ANBU újonc    Nem elérhető   Rejtett Csillag Falu 

csodameséss

| 
								|  | « Válasz #32 Dátum: 10 ápr 23, 17:10:39 » |  | 

hát novemberbe nem tudom már, am kérdezgettem conról de aztmondták, h részletesebben majd a tavaszi után foglalkoznak vele... |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

memories last forever. <3 |  |  | 
	| 
			| 

| Death Dawe 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető   Rejtett Csillag Falu 

| 
								|  | « Válasz #33 Dátum: 10 ápr 25, 18:30:01 » |  | 

Deh neh már 1 napos ??? Ez komoly ? tegnap Con-on majdnem tomboltam , pont akkor van 1 napos amikor mindenki ráér szünet van stb. stb. stb.  ez nem lett jól átgondolva    deh ha így marad gáz lesz    |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Signor Doe 
								Chuunin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #34 Dátum: 10 ápr 26, 14:46:52 » |  | 

HOLY SHIT Nah ez a földhöz vág engem is 1 napos?Nah oké a másik baj hogy Pécs oda nem hiszem hogy energiámból telik arra hogy elmenjek oda(Kamu csak lusta vagyok elmenni nem bírom ki hogy ne F.E.A.R-ezek   ). Nah nem komolyan messze van és az + pénz hogy vonatra jegyet vegyen az ember. Talán sikerül ésszerűen átgondolniuk még a dolgot. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

„Vissza, soha!Csak most jöttünk.” |  |  | 
	| 
			| 

| Death Dawe 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető   Rejtett Csillag Falu 

| 
								|  | « Válasz #35 Dátum: 10 ápr 26, 20:01:13 » |  | 

Sebaj ha 1 napos lesz mégis, mi már eldöntöttük oszt társaimmal h 1 nappal korábban lemegyünk tartunk egy kis városfelderítést CP-ben xD ( előijesztgetés a népnek     ) és talán másnap időben felkelünk az esti program után xD majd igyekszünk ...  és jöhet CON   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Daken 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető   Rejtett Felhő Falu 

~The Dark Agent~

| 
								|  | « Válasz #36 Dátum: 10 ápr 26, 23:08:00 » |  | 

Ehh..Örülök, hogy Pécsen lesz, hiszen 40 perces buszozásnyira lakok tőle, igaz annyira nem ismerem a nagyobb területeit, de azt tudom drága jó édesapámtól - ki dolgozott is kisebb részén - , hogy az Expo Center balesetveszélyes, nem értem miért nem lehetett pl a Nevelési központnál vagy hol (azt hallottam az is nagy hely). No mindegy, reménykedjünk, hogy nem pont augusztus 7-én dől össze majd. A hely viszont olyan szempontból jó, hogy nem lehet látni a"sebes ütemben haladó" EKFes felújítás alatt álló területeket. Ja és a Pláza is ott van..Örülni fognak ott, mert kevés ember jár oda, max a mozi miatt.Én fix ott leszek, bár sok emberre nem számítok a leutazások miatt (csak furcsa, hogy sokan meg Pestre tudnak felmenni 2 napra és ezért kifizetik az 5000 vagy többe kerülő jegyet suli idő közben), de azért hajrá PAF!!
 |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci |  |  | 
	| 
			| 

| Kletta 

csodameséss

| 
								|  | « Válasz #37 Dátum: 10 ápr 27, 21:24:06 » |  | 

Nevkonál.? áhh nem hiszem... Nevkónál lenne akkor tuti nem mennék :'D  bevétel a Plázának ohyeah, amúgy meg gienis járnak oda    |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 ápr 27, 21:25:13 írta Kletta » |  Naplózva | 

| 
			| 

| Sevanna | 
								|  | « Válasz #38 Dátum: 10 máj 06, 12:13:48 » |  | 

|  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

|  |  | 
	| 
			| 

| Nikkie | 
								|  | « Válasz #39 Dátum: 10 máj 06, 12:31:58 » |  | 

Ide írok, nem dumába. Szóval... Nekem alap, hogy legyen folyóvíz, elvégre nyár lesz, ebből kifolyólag meg meleg, és jó lenne tusolni.    Meg akkor legalább nem kellene a kerti csapból kannákban cipelni a vizet. :"D Az első tetszik a legjobban, meg a fullos. (http://www.freeweb.hu/europarc/zoldpont/index.php?cont=szallas&id=88&PHPSESSID=78958bef405a49765036912ea388f504  és http://www.freeweb.hu/europarc/zoldpont/index.php?cont=szallas&id=268 ) A fullosnak nagy előnye, hogy plusz pénz esetén teljes ellátást kapunk, de mit értenek teljes ellátás alatt?    Illetve ha jól vettem ki, ott a 30 fő egy szobában lenne, ami klassz dolog.   Az első azért tetszik, mert van kerti budi is. xD Az megadná a hangulatot szerintem, meg jókat lehetne ott olvasni. xD Hátránya viszont, hogy 7-8-9 fős csoportokra osztaná a társaságot.   A BalNiki meg nagyon klassz, csak kb. 10-en férnénk el. xD Meg mellesleg jó drága is lehet, az alapján, amik a szobákhoz tartoznak. Meg nem is Pécs. xD De legalább mindenki Nikiben lenne.    xD Bal-Niki:http://szallas.travelport.hu/szallas/harkany/apartman/bal-niki_vendeghaz/szallashely-bemutatasa.hu.html?id=106887&yearmonth=2010-04&day=15&dyearmonth=2010-04&dday=16&afc=12745http://szallas.hu/Balniki-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-Hark%C3%A1ny  |  
						| 
								|  |  
								| « Utoljára szerkesztve: 10 máj 06, 12:36:14 írta Nikkie » |  Naplózva | 
 |  |  | 
	| 
			| 

| FujiwaaraMichiyo 
								Akadémiai tanár    Nem elérhető   Rejtett Hó Falu 

Aisurando *O*

| 
								|  | « Válasz #40 Dátum: 10 jún 13, 21:23:05 » |  | 

Én már rettenetesennagyoniszonyat várom, már el is kezdtem a cosplayemet, Liechtenstein leszek a Hetaliából. Lehet viszek magammal vizipisztolyt (testvérutánzás 4ever!) és az elmaradhatatlan füzetet tele Svájc cukirajzaival. Bele fogok sülni, de nem érdekel, imádom a karaktert, a lolita ruhákat is, és végre egyszer szöszi/hercegnő lehetek, aminek külön örülök.  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

/l 、( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau!
 l、 ~ヽ
 じしf_, )ノ
 |  |  | 
	| 
			| 

| Dancsa | 
								|  | « Válasz #41 Dátum: 10 jún 13, 22:34:21 » |  | 

Valaki tudja a belépő összegét? |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Animeplanet Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD |  |  | 
	| 
			| 

| Kletta 

csodameséss

| 
								|  | « Válasz #42 Dátum: 10 jún 24, 12:51:03 » |  | 

Elővételben 1700 amúgy meg 2000. |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

| 
			| 

| Dancsa | 
								|  | « Válasz #43 Dátum: 10 jún 24, 14:25:41 » |  | 

Há akkor kétezet, ugyanis hol tudnám elővételben megvenni?  |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 

Animeplanet Egykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD |  |  | 
	| 
			| 

| Zsukinalag 
								Kezdő Jounin    Nem elérhető 

| 
								|  | « Válasz #44 Dátum: 10 jún 24, 18:15:48 » |  | 

Internetes jegyelőrendelés, mint a pesti conoknál?   |  
						| 
								|  |  
								|  |  Naplózva | 
 |  |  | 
	|  |