Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #30 Dátum: 10 ápr 22, 16:36:44 » |
|
Hova tűntek a hozzászólásaim?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #31 Dátum: 10 ápr 22, 18:51:08 » |
|
Ha nem esik nyaralásba elmegyek.... mondjuk --- beeerkein belül :3 Kletta -.- Mikor voltam utoljára Pécsett? xD
--- Ezt a fost ne említsd itt, köszi. - Moderátor.
Nem úgy gondoltam, ez tényleg kérdés volt ^^".. Sry :3
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 23, 15:32:04 írta Haku »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #32 Dátum: 10 ápr 23, 17:10:39 » |
|
hát novemberbe nem tudom már, am kérdezgettem conról de aztmondták, h részletesebben majd a tavaszi után foglalkoznak vele...
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #33 Dátum: 10 ápr 25, 18:30:01 » |
|
Deh neh már 1 napos ??? Ez komoly ? tegnap Con-on majdnem tomboltam , pont akkor van 1 napos amikor mindenki ráér szünet van stb. stb. stb. ez nem lett jól átgondolva deh ha így marad gáz lesz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #34 Dátum: 10 ápr 26, 14:46:52 » |
|
HOLY SHIT Nah ez a földhöz vág engem is 1 napos?Nah oké a másik baj hogy Pécs oda nem hiszem hogy energiámból telik arra hogy elmenjek oda(Kamu csak lusta vagyok elmenni nem bírom ki hogy ne F.E.A.R-ezek ). Nah nem komolyan messze van és az + pénz hogy vonatra jegyet vegyen az ember. Talán sikerül ésszerűen átgondolniuk még a dolgot.
|
|
|
Naplózva
|
„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
Death Dawe
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #35 Dátum: 10 ápr 26, 20:01:13 » |
|
Sebaj ha 1 napos lesz mégis, mi már eldöntöttük oszt társaimmal h 1 nappal korábban lemegyünk tartunk egy kis városfelderítést CP-ben xD ( előijesztgetés a népnek ) és talán másnap időben felkelünk az esti program után xD majd igyekszünk ... és jöhet CON
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Daken
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
~The Dark Agent~
|
|
« Válasz #36 Dátum: 10 ápr 26, 23:08:00 » |
|
Ehh..Örülök, hogy Pécsen lesz, hiszen 40 perces buszozásnyira lakok tőle, igaz annyira nem ismerem a nagyobb területeit, de azt tudom drága jó édesapámtól - ki dolgozott is kisebb részén - , hogy az Expo Center balesetveszélyes, nem értem miért nem lehetett pl a Nevelési központnál vagy hol (azt hallottam az is nagy hely). No mindegy, reménykedjünk, hogy nem pont augusztus 7-én dől össze majd. A hely viszont olyan szempontból jó, hogy nem lehet látni a"sebes ütemben haladó" EKFes felújítás alatt álló területeket. Ja és a Pláza is ott van..Örülni fognak ott, mert kevés ember jár oda, max a mozi miatt. Én fix ott leszek, bár sok emberre nem számítok a leutazások miatt (csak furcsa, hogy sokan meg Pestre tudnak felmenni 2 napra és ezért kifizetik az 5000 vagy többe kerülő jegyet suli idő közben), de azért hajrá PAF!!
|
|
|
Naplózva
|
"They were criminals, so I killed them in name of justice...As soldiers, weakness is a sin. They surrendered to evil, and caused a crisis in the kingdom. That type of soldier doesn't deserve to live. So they're dead." - Rob Lucci
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #37 Dátum: 10 ápr 27, 21:24:06 » |
|
Nevkonál.? áhh nem hiszem... Nevkónál lenne akkor tuti nem mennék :'D bevétel a Plázának ohyeah, amúgy meg gienis járnak oda
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 27, 21:25:13 írta Kletta »
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #38 Dátum: 10 máj 06, 12:13:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #39 Dátum: 10 máj 06, 12:31:58 » |
|
Ide írok, nem dumába. Szóval... Nekem alap, hogy legyen folyóvíz, elvégre nyár lesz, ebből kifolyólag meg meleg, és jó lenne tusolni. Meg akkor legalább nem kellene a kerti csapból kannákban cipelni a vizet. :"D Az első tetszik a legjobban, meg a fullos. ( http://www.freeweb.hu/europarc/zoldpont/index.php?cont=szallas&id=88&PHPSESSID=78958bef405a49765036912ea388f504 és http://www.freeweb.hu/europarc/zoldpont/index.php?cont=szallas&id=268) A fullosnak nagy előnye, hogy plusz pénz esetén teljes ellátást kapunk, de mit értenek teljes ellátás alatt? Illetve ha jól vettem ki, ott a 30 fő egy szobában lenne, ami klassz dolog. Az első azért tetszik, mert van kerti budi is. xD Az megadná a hangulatot szerintem, meg jókat lehetne ott olvasni. xD Hátránya viszont, hogy 7-8-9 fős csoportokra osztaná a társaságot. A BalNiki meg nagyon klassz, csak kb. 10-en férnénk el. xD Meg mellesleg jó drága is lehet, az alapján, amik a szobákhoz tartoznak. Meg nem is Pécs. xD De legalább mindenki Nikiben lenne. xD Bal-Niki: http://szallas.travelport.hu/szallas/harkany/apartman/bal-niki_vendeghaz/szallashely-bemutatasa.hu.html?id=106887&yearmonth=2010-04&day=15&dyearmonth=2010-04&dday=16&afc=12745http://szallas.hu/Balniki-Vend%C3%A9gh%C3%A1z-Hark%C3%A1ny
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 máj 06, 12:36:14 írta Nikkie »
|
Naplózva
|
|
|
|
FujiwaaraMichiyo
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
Aisurando *O*
|
|
« Válasz #40 Dátum: 10 jún 13, 21:23:05 » |
|
Én már rettenetesennagyoniszonyat várom, már el is kezdtem a cosplayemet, Liechtenstein leszek a Hetaliából. Lehet viszek magammal vizipisztolyt (testvérutánzás 4ever!) és az elmaradhatatlan füzetet tele Svájc cukirajzaival. Bele fogok sülni, de nem érdekel, imádom a karaktert, a lolita ruhákat is, és végre egyszer szöszi/hercegnő lehetek, aminek külön örülök.
|
|
|
Naplózva
|
/l 、 ( ゚ヮ 。7 ೨ -Ve~nyau! l、 ~ヽ じしf_, )ノ
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #41 Dátum: 10 jún 13, 22:34:21 » |
|
Valaki tudja a belépő összegét?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #42 Dátum: 10 jún 24, 12:51:03 » |
|
Elővételben 1700 amúgy meg 2000.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dancsa
|
|
« Válasz #43 Dátum: 10 jún 24, 14:25:41 » |
|
Há akkor kétezet, ugyanis hol tudnám elővételben megvenni?
|
|
|
Naplózva
|
AnimeplanetEgykori Petrikes, jelenleg ELTE-IK-s=) -- Tudom mi a különbség a ö és a hosszú társa között, csak nem müködik nálam mindig a gombXD
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #44 Dátum: 10 jún 24, 18:15:48 » |
|
Internetes jegyelőrendelés, mint a pesti conoknál?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|