Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Dátum: 10 márc 26, 11:39:41 » |
|
Szóval az időpont nagyon valószínű, tegnap volvt egy designe megbeszélés amiről Sevannával lecsúsztunk de akövetkezőn ott leszünk Reklámozni április 7.-én kezdik de amint lesz több infó jelzem^^,
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
Zsukinalag
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1 Dátum: 10 márc 26, 16:01:44 » |
|
Wow! Most néztem egy nagyot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
asthi
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
十三
|
|
« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 14, 07:35:32 » |
|
Nah erre menni fogok...Még soha nem voltam vidéki Conon és örülök neki h. végre leszoknaka a Bpestről már egy éve minden Con ott van ami mondjuk nekem közel van de mindig ugyanolyan...
|
|
|
Naplózva
|
Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 14, 17:08:09 » |
|
Végre? Én voltam Győrben conon... többiek meg nyíregyházán isXDDD Meg vagy csúszva szívem:D. u.i. mivel nem mat rendezi erre megyekXDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 14, 21:47:33 » |
|
Menni akarooook!!!!
6 évig éltem Pécsen, de azt nem tudom, merre van ez az expo center? Valamerre a Kertvárosban? (azt a részt egyáltalán nem ismerem)
|
|
|
Naplózva
|
Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 15, 10:16:58 » |
|
Én is ott leszek vagyis itt. Az Expo center Kertvárosban van. Nagyjából a kinti Interspar környékén. Amúgy még sosem voltam bent. Gyertek minél többen! Csibéékkel már azt tervezgetjük, hogy kulcsosházat veszünk ki és több napig mulatunk majd. Miroku nem is tudtam, hogy vannak itt rokonaid. Kicsi a világ.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #7 Dátum: 10 ápr 15, 10:43:19 » |
|
Csibéékkel? Csibéékkel?! Ahan, szóval már nem is Ritlivel meg velem, hanem Csibéékkel. Kezdődik a folyamat, amiről beszéltem. Egy nap majd arra eszmélek, hogy szóba sem állsz már velünk. Amúgy tervben van, hogy megyek, de biztosra nyilván nem mondom. Sok dologtól függ majd, elsősorban a pénztől, de persze minden más egyébtől is. Mármint magára a con-ra nem hiszem, hogy bemegyek. Attól függ, hogy mennyiből jönnek ki az egyéb dolgok. (Városnézés, szállás, kocsmázás, ilyenek.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8 Dátum: 10 ápr 15, 10:43:56 » |
|
Én is ott leszek vagyis itt. Az Expo center Kertvárosban van. Nagyjából a kinti Interspar környékén. Amúgy még sosem voltam bent. Nem akarlak kiábrándítani, de az Expo Center kb pont az ellenkező végén van a Kertvárosnak mint a kinti Interspar. És voltál már bent, velem Kárpátia koncerten. xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 10:44:27 írta Aes Sedai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #9 Dátum: 10 ápr 15, 12:44:28 » |
|
Aes te jösz ki elém az állomásra:DDD Szavanna átakar minket vágnixD Tuti valami maffia bérelete gfel az eltávolításomra:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #10 Dátum: 10 ápr 15, 12:58:08 » |
|
Jah Hiei igazad van... én már nem is merek a közelébe menni, csak alapfelszereléssel (egy M16 + 5 tár, 3 kézigránát, RPG-7, két rakétával) Félek a haverjaitól. xD Ha jössz, te se gyerek kevesebbel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #11 Dátum: 10 ápr 15, 13:16:35 » |
|
1. Jaaa... Én úgy emlékeztem, hogy van ott vmi Spar. 2. Én nem voltam azon a Kárpátián csak a Bébéék. Hiei majd én kijövök eléd az állomásra és kezelésbe veszlek. *ördögi kacaj* Vagy pedig egyikünk se megy ki és tévelyeghetsz egyedül Európa Kulturális Fővárosában az idők végezetéig.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #12 Dátum: 10 ápr 15, 13:32:00 » |
|
Európa milyében?XDDD A városban, ahol a 24(?) emeletes épületet is 10 évig renováljákxDDD. Nem kell nekem a retkes m16 műanyag fegyver semmire se való. Ak47 vagy ak101 kell gp30-alXDD egy füst bomba és kész is vagyokxDDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #13 Dátum: 10 ápr 15, 14:07:19 » |
|
25 emeletes és nem renováljuk. Ez lesz a fő EKF látványosság. Aludhatsz ott, mint az EKF fővédnöke. Placido Domingo mellett. Nikiii *hug* Azért mondtam Csibéékkelt, mert Csibét többen ismerik és gondoltam, hogy így jobban hangzik számukra is a dolog. De ti is ugyanolyan fontosak vagytok. :3 Hát magára a conra amúgy én sem hiszem, hogy bemegyek. Nem hiszem, hogy megérné. Meg ott kb mindenki nagyanyja lehetnék... Várost nézni viszek mindenkit. Van látnivaló bőven, meg ha az ember várost nézni visz vkit, akkor maga is új dolgokat vesz észre és ez csodálatos. ^^ Kocsma sok van és jók. Meg Kultúrkertben is lehet csövelni. Viszünk be piát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #14 Dátum: 10 ápr 17, 20:50:17 » |
|
Sevanna ez nem jött be a sárga felüljáró Kertvárosi oldalán van és egy benzinkút van vele szembe, én votlam már benn DJ festen 2× és közelről megismertem az árkot mellette... A városnézést Sevanna lerendezi, a kocsmázást meg majd én :_D am az 25 emeletes és olyan ultraszexuális*-* az a lényeg h Kletta közvetlen utána elmegy a keszüi útra és beül mind az 5 kocsmába egymás után
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
|