24 nov 01, 07:16:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: [1] 2 3 ... 22
  Nyomtatás  
Szerző Téma: NyáriAnime Con 2010. augusztus 7., Pécs, Expo Center  (Megtekintve 49239 alkalommal)
0 Felhasználó és 22 vendég van a témában
Kletta
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Dátum: 10 márc 26, 11:39:41 »

Szóval az időpont nagyon valószínű, tegnap volvt egy designe megbeszélés amiről Sevannával lecsúsztunk de  akövetkezőn ott leszünk Nevet
Reklámozni április 7.-én kezdik de amint lesz több infó jelzem^^,
Naplózva

memories last forever. <3
Zsukinalag
Kezdő Jounin
*

« Válasz #1 Dátum: 10 márc 26, 16:01:44 »

Wow! Most néztem egy nagyot.  Nevet
Naplózva
asthi
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

十三

« Válasz #2 Dátum: 10 ápr 14, 07:35:32 »

Nah erre menni fogok...Még soha nem voltam vidéki Conon és örülök neki h. végre leszoknaka a Bpestről már egy éve minden Con ott van ami mondjuk nekem közel van de mindig ugyanolyan...
Naplózva

Vallom hogy: "Az ember nem juthat semmihez anélkül, hogy adnia ne kelljen valamit cserébe, amit megszerzünk, azzal valami egyenértékűt elveszítünk, ez az egyenértékűség elve."
Hiei
Vendég
« Válasz #3 Dátum: 10 ápr 14, 17:08:09 »

Végre?ikszdé Én voltam Győrben conon... többiek meg nyíregyházán isXDDD Meg vagy csúszva szívem:D.

u.i. mivel nem mat rendezi erre megyekXDDD.
Naplózva
Miroku
VIP

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

It's like you. Here I am. It's been since 1988.

« Válasz #4 Dátum: 10 ápr 14, 20:28:06 »

ottlesze~~~~~~k. Nevet
ez már biztos, bátyáméknál fogok aludni, ésés talán jobban várom, mint a sakuracont. ×D
najó, nem, de ottleszek.^^ Nevet csak ennyit akartam.×D
Naplózva

Let's do our rock, scissors, and paper
make your hands, don't blink your eyes...
アイコ なら 振り出しで 負けたら それ まで の ゲーム

今日 も 君 信じる こと
忘れず に 見覚められて いますか。
Orph D.eus
Naruto-Kun Csoport
*

Vas Országa Vas Országa

« Válasz #5 Dátum: 10 ápr 14, 21:47:33 »

Menni akarooook!!!! Nevet

6 évig éltem Pécsen, de azt nem tudom, merre van ez az expo center? Valamerre a Kertvárosban? (azt a részt egyáltalán nem ismerem)
Naplózva

Ritli: "Hiei akkora gyökér, hogy már botanikus kell hozzá."
Sevanna
VIP

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Goddess Skuld- the mischievous

« Válasz #6 Dátum: 10 ápr 15, 10:16:58 »

Én is ott leszek vagyis itt. ikszdé Az Expo center Kertvárosban van.  Mosolyog Nagyjából a kinti Interspar környékén. Amúgy még sosem voltam bent.  Nevet
Gyertek minél többen!  Mosolyog Csibéékkel már azt tervezgetjük, hogy kulcsosházat veszünk ki és több napig mulatunk majd.  Nevet
Miroku nem is tudtam, hogy vannak itt rokonaid.  Ohh My God Kicsi a világ.  Nevet
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #7 Dátum: 10 ápr 15, 10:43:19 »

Csibéékkel? Csibéékkel?! Ahan, szóval már nem is Ritlivel meg velem, hanem Csibéékkel. Johhny Depi

Kezdődik a folyamat, amiről beszéltem. Sír Egy nap majd arra eszmélek, hogy szóba sem állsz már velünk. Johhny Depi

Amúgy tervben van, hogy megyek, de biztosra nyilván nem mondom. Sok dologtól függ majd, elsősorban a pénztől, de persze minden más egyébtől is. Mosolyog
Mármint magára a con-ra nem hiszem, hogy bemegyek. Attól függ, hogy mennyiből jönnek ki az egyéb dolgok. (Városnézés, szállás, kocsmázás, ilyenek.) Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8 Dátum: 10 ápr 15, 10:43:56 »

Én is ott leszek vagyis itt. ikszdé Az Expo center Kertvárosban van.  Mosolyog Nagyjából a kinti Interspar környékén. Amúgy még sosem voltam bent.  Nevet

Nem akarlak kiábrándítani, de az Expo Center kb pont az ellenkező végén van a Kertvárosnak mint a kinti Interspar. Nyelvesít
És voltál már bent, velem Kárpátia koncerten. xD
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 15, 10:44:27 írta Aes Sedai » Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #9 Dátum: 10 ápr 15, 12:44:28 »

Aes te jösz ki elém az állomásra:DDD Szavanna átakar minket vágnixD Tuti valami maffia bérelete gfel az eltávolításomra:D.
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #10 Dátum: 10 ápr 15, 12:58:08 »

Jah Hiei igazad van... én már nem is merek a közelébe menni, csak alapfelszereléssel (egy M16 + 5 tár, 3 kézigránát, RPG-7, két rakétával) Nevet Félek a haverjaitól. xD
Ha jössz, te se gyerek kevesebbel.  Pojén
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #11 Dátum: 10 ápr 15, 13:16:35 »

1. Jaaa...  Pirul Én úgy emlékeztem, hogy van ott vmi Spar.  Gondolkozik
2. Én nem voltam azon a Kárpátián csak a Bébéék.

Hiei majd én kijövök eléd az állomásra és kezelésbe veszlek. *ördögi kacaj* Vagy pedig egyikünk se megy ki és tévelyeghetsz egyedül Európa Kulturális Fővárosában az idők végezetéig.  Lesütöttszemek

Naplózva

Hiei
Vendég
« Válasz #12 Dátum: 10 ápr 15, 13:32:00 »

Európa milyében?XDDD A városban, ahol a 24(?) emeletes épületet is 10 évig renováljákxDDD.
Nem kell nekem a retkes m16 műanyag fegyver semmire se való. Ak47 vagy ak101 kell gp30-alXDD egy füst bomba és kész is vagyokxDDD.
Naplózva
Sevanna
VIP

« Válasz #13 Dátum: 10 ápr 15, 14:07:19 »

25 emeletes és nem renováljuk.  Kiröhög Ez lesz a fő EKF látványosság. ikszdé Aludhatsz ott, mint az EKF fővédnöke.  Nevet Placido Domingo mellett.  Kiröhög

Nikiii *hug* Azért mondtam Csibéékkelt, mert Csibét többen ismerik és gondoltam, hogy így jobban hangzik számukra is a dolog.  Mosolyog De ti is ugyanolyan fontosak vagytok. :3

Hát magára a conra amúgy én sem hiszem, hogy bemegyek. Nem hiszem, hogy megérné. Meg ott kb mindenki nagyanyja lehetnék...  smirksweat Várost nézni viszek mindenkit. Van látnivaló bőven, meg ha az ember várost nézni visz vkit, akkor maga is új dolgokat vesz észre és ez csodálatos. ^^ Kocsma sok van és jók.  Söröz Meg Kultúrkertben is lehet csövelni.  Nevet Viszünk be piát.  Nevet
Naplózva

Kletta
ANBU újonc
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

csodameséss

« Válasz #14 Dátum: 10 ápr 17, 20:50:17 »

Sevanna ez nem jött be a sárga felüljáró Kertvárosi oldalán van és egy benzinkút van vele szembe, én votlam már benn DJ festen 2× és közelről megismertem az árkot mellette... A városnézést Sevanna lerendezi, a kocsmázást meg majd én :_D am az 25 emeletes és olyan ultraszexuális*-* az a lényeg h Kletta közvetlen utána elmegy a keszüi útra és beül mind az 5 kocsmába egymás után  Mosolyog
Naplózva

memories last forever. <3
Oldalak: [1] 2 3 ... 22
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins