25 jún 06, 23:34:23 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Nyomtatás  
Szerző Téma: SakuraCon 2010. Április 24-25. >> Hungexpo<<  (Megtekintve 24840 alkalommal)
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
th
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Táncoló levélárnyék

« Válasz #30 Dátum: 10 ápr 07, 17:28:29 »

Azzigen O_o Jó drága lett a jegy. Emlékszem amikor még 2000 Ft körüli összegért lehetett bemenni 2 napra! Hát igen... bajban a MAT, kell a pénz. Bár szerintem van az a határ egy Otakunál, amikor már nem veszi meg a jegyet.
Szombaton nem leszek mert dolgozok, de alapjáraton nem is mennék ilyen drága belépő mellett. Aztán úgy voltam vele, hogy vasárnap kinézek pár ember miatt... de aztán olvasom, hogy már a füves részhez is kell jegy... Nevet
Nah majd Pécsre... Nevet Apropó van valakinek PAF-os ismerőse? Nevet

válaszul az első conomra amin megismerkedtünk Cart 1500ft-ért vettem kétnapos jegyet. ez volt őőő aszem talán 2007 őszi con volt

term én ottleszek konon valszeg vasárnap majd kiderül és cartneckernek öltözök a naruto-kun.hu-tól
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 17:42:20 írta th » Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Hiei
Vendég
« Válasz #31 Dátum: 10 ápr 07, 18:15:04 »

Ne  mán nigger és én nem megyek... bazzzz TH nyakon verlek nem engem CP-el?:O
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #32 Dátum: 10 ápr 07, 18:36:01 »

Nah mivel megy tokiohotel, ezért lehet én is kinézek vasárnap xD Én pedig th-nak öltözök majd.
Hmm... már csak egy Tampon kell... meg egy Hüvely
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #33 Dátum: 10 ápr 07, 18:41:12 »

Áhhhh ne mán most vettem horgász botot meg Orsót drága kenyér... inkább jövő hónapban megyek a csumalungás talira:D.
Conra amúgy se akarok menni nem támogatom a Mat-ot.
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #34 Dátum: 10 ápr 07, 18:42:55 »

Arra gondoltam, hogy Group4-est kéne Cosplayelni és bemennénk ingyen + még tekintélyünk is lenne XDD
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #35 Dátum: 10 ápr 07, 18:43:48 »

xDDDDD az biztos TH ratyi autójáét a golfot körbe rakjuk karton papírral és vissza kettő padló gázXDDD
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #36 Dátum: 10 ápr 07, 18:48:11 »

Ráírnánk az autóra, hogy hiteles legyen, hogy gruppen4... vagyis group4, simán jó lenne Nevet A színpadra fel lehet menni kocsival? - megmondanánk, hogy otthon csináltuk a jelmezt... meg a kocsit... olyan hiteles, hogy ingyen beengedtek.... és ez lenne a Performance nevezésünk. Nevet
Naplózva
Hiei
Vendég
« Válasz #37 Dátum: 10 ápr 07, 18:53:39 »

Biztos elnéznél nekünk a MAT a számokat is elszokták... ezért csődölnek be minden évbenxDDDDDDD
Naplózva
Cartnecker
Adminisztrátor

« Válasz #38 Dátum: 10 ápr 07, 19:02:30 »

Ez egy előre legyártott stratégia a MAT részéről. Minden évben performance cosplayeset játszanak és beöltöznek hajléktalan animéseknek, mint pl. a Death Note-os L-nek, aki olyan csóró, hogy 25 részen keresztül egy farmerban és egy pólóban ül, közben a sufniban még tuti lapul egy mackófelső + A tuti nem a Head&Shoulderstől áll a haja ugyan úgy London-Párizs-Tokión át, hanem mert... befejezem az OFF-ot, mielőtt belemerülök. Még pár fika és meglincselnek ikszdé

Úgyhogy... kíváncsi vagyok erre a conra, még nem voltam a Hungexpoban Nevet
Naplózva
th
Naruto-Kun Csoport
*

Táncoló levélárnyék

« Válasz #39 Dátum: 10 ápr 08, 16:43:52 »

lefikázod a kocsimat najólvan....amugy tényleg egy L cp-t be vállalhatnánk XDXD majd következőre meglesz az ichigo cp amit már 2 éve tervezek XDXD
Naplózva

Gues Who's back?
Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy
A Fórum nemhivatalos megmondó embere
"Mamamamamaaaa"
Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael
Lányom: Đestri
Just Dance
Signor Doe
Chuunin
*

« Válasz #40 Dátum: 10 ápr 08, 19:08:20 »

Humgexpo nem nagy durranás csak nagyobb a hely.És természetesen nem olyan szottyatt feeder owner köcsögök az inkalosok mint nyári conon amikor kimentem akkor is átnéztek amikor megint bementem ismét ezt 4x eljátszották amikor má látszott rajtam h ha még1x hozzámszól a táska miatt szájába dugom a cipőt.Oké h valami afgán terrorista kinézetem volt de azért ez má túlzás.
Naplózva

„Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #41 Dátum: 10 ápr 13, 16:17:54 »

Hmm azon gondolkodá nemrég, hogy: am Hungexpora a füves részre is kéne vajon jegy? Ugye Neeeem? Nevet
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hiei
Vendég
« Válasz #42 Dátum: 10 ápr 13, 16:45:50 »

Én úgy értesültem, hogy kell.
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #43 Dátum: 10 ápr 13, 16:50:05 »

Oh, hát köszönömaz információt, bár jólenne ha téveslenne, de hátakkor-hátakkor *szip-szip* talán még se megyek ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 16:51:28 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Hiei
Vendég
« Válasz #44 Dátum: 10 ápr 13, 17:07:17 »

Ezért nem megyek én sem:D. Ha téves lenne akkor szólj pls:D.
Naplózva
Oldalak: 1 2 [3] 4 5 ... 7
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins