th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #30 Dátum: 10 ápr 07, 17:28:29 » |
|
Azzigen O_o Jó drága lett a jegy. Emlékszem amikor még 2000 Ft körüli összegért lehetett bemenni 2 napra! Hát igen... bajban a MAT, kell a pénz. Bár szerintem van az a határ egy Otakunál, amikor már nem veszi meg a jegyet. Szombaton nem leszek mert dolgozok, de alapjáraton nem is mennék ilyen drága belépő mellett. Aztán úgy voltam vele, hogy vasárnap kinézek pár ember miatt... de aztán olvasom, hogy már a füves részhez is kell jegy...  Nah majd Pécsre...  Apropó van valakinek PAF-os ismerőse?  válaszul az első conomra amin megismerkedtünk Cart 1500ft-ért vettem kétnapos jegyet. ez volt őőő aszem talán 2007 őszi con volt term én ottleszek konon valszeg vasárnap majd kiderül és cartneckernek öltözök a naruto-kun.hu-tól
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 07, 17:42:20 írta th »
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #31 Dátum: 10 ápr 07, 18:15:04 » |
|
Ne mán nigger és én nem megyek... bazzzz TH nyakon verlek nem engem CP-el?:O
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #32 Dátum: 10 ápr 07, 18:36:01 » |
|
Nah mivel megy tokiohotel, ezért lehet én is kinézek vasárnap xD Én pedig th-nak öltözök majd. Hmm... már csak egy Tampon kell... meg egy Hüvely
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #33 Dátum: 10 ápr 07, 18:41:12 » |
|
Áhhhh ne mán most vettem horgász botot meg Orsót drága kenyér... inkább jövő hónapban megyek a csumalungás talira:D. Conra amúgy se akarok menni nem támogatom a Mat-ot.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #34 Dátum: 10 ápr 07, 18:42:55 » |
|
Arra gondoltam, hogy Group4-est kéne Cosplayelni és bemennénk ingyen + még tekintélyünk is lenne XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #35 Dátum: 10 ápr 07, 18:43:48 » |
|
xDDDDD az biztos TH ratyi autójáét a golfot körbe rakjuk karton papírral és vissza kettő padló gázXDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #36 Dátum: 10 ápr 07, 18:48:11 » |
|
Ráírnánk az autóra, hogy hiteles legyen, hogy gruppen4... vagyis group4, simán jó lenne  A színpadra fel lehet menni kocsival? - megmondanánk, hogy otthon csináltuk a jelmezt... meg a kocsit... olyan hiteles, hogy ingyen beengedtek.... és ez lenne a Performance nevezésünk. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #37 Dátum: 10 ápr 07, 18:53:39 » |
|
Biztos elnéznél nekünk a MAT a számokat is elszokták... ezért csődölnek be minden évbenxDDDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Cartnecker
|
 |
« Válasz #38 Dátum: 10 ápr 07, 19:02:30 » |
|
Ez egy előre legyártott stratégia a MAT részéről. Minden évben performance cosplayeset játszanak és beöltöznek hajléktalan animéseknek, mint pl. a Death Note-os L-nek, aki olyan csóró, hogy 25 részen keresztül egy farmerban és egy pólóban ül, közben a sufniban még tuti lapul egy mackófelső + A tuti nem a Head&Shoulderstől áll a haja ugyan úgy London-Párizs-Tokión át, hanem mert... befejezem az OFF-ot, mielőtt belemerülök. Még pár fika és meglincselnek  Úgyhogy... kíváncsi vagyok erre a conra, még nem voltam a Hungexpoban 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
 |
« Válasz #39 Dátum: 10 ápr 08, 16:43:52 » |
|
lefikázod a kocsimat najólvan....amugy tényleg egy L cp-t be vállalhatnánk XDXD majd következőre meglesz az ichigo cp amit már 2 éve tervezek XDXD
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri  
|
|
|
Signor Doe
Chuunin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #40 Dátum: 10 ápr 08, 19:08:20 » |
|
Humgexpo nem nagy durranás csak nagyobb a hely.És természetesen nem olyan szottyatt feeder owner köcsögök az inkalosok mint nyári conon amikor kimentem akkor is átnéztek amikor megint bementem ismét ezt 4x eljátszották amikor má látszott rajtam h ha még1x hozzámszól a táska miatt szájába dugom a cipőt.Oké h valami afgán terrorista kinézetem volt de azért ez má túlzás.
|
|
|
Naplózva
|
 „Vissza, soha!Csak most jöttünk.”
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #41 Dátum: 10 ápr 13, 16:17:54 » |
|
Hmm azon gondolkodá nemrég, hogy: am Hungexpora a füves részre is kéne vajon jegy? Ugye Neeeem? 
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #42 Dátum: 10 ápr 13, 16:45:50 » |
|
Én úgy értesültem, hogy kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
 |
« Válasz #43 Dátum: 10 ápr 13, 16:50:05 » |
|
Oh, hát köszönömaz információt, bár jólenne ha téveslenne, de hátakkor-hátakkor *szip-szip* talán még se megyek 
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 ápr 13, 16:51:28 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Hiei
Vendég
|
 |
« Válasz #44 Dátum: 10 ápr 13, 17:07:17 » |
|
Ezért nem megyek én sem:D. Ha téves lenne akkor szólj pls:D.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|