Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Egyesített Shinobi Haderő
|
 |
« Válasz #135 Dátum: 10 nov 05, 16:08:46 » |
|
juura ezt komolyan irtad vagy csak úgy kicsúszott?  Itachinak problémás lenne nyerni genjutsu ellenállókkal szemben?  Itachi taijutsuja is elég jó mert fürge, ráadásul Susanoo, amaterasu még szóba szem jött. A Katon technikákat is jól tudja, az egyik legerősebb karakter... http://leafninja.com/biographies-U.php#Itachi > nézd meg a statjait
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 05, 16:11:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
juura
ANBU újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #136 Dátum: 10 nov 05, 16:49:14 » |
|
Túloztam,igazad van,bocs.De mondjuk szerintem a raikage leverné mert védett a genjutsukkal szemben,olyan gyors mint minató,itachi is hihetetlenül gyors,de minató sokkal gyorsabb,így hát a raikage is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #137 Dátum: 10 nov 05, 19:12:22 » |
|
Moderátor: Az Itachi vs. Raikagéval menjetek át a "Ki nyerne csatában?" témába. ^^ Csak előre szóltam, mielőtt elfajulna a helyzet. 
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #138 Dátum: 11 márc 30, 18:17:19 » |
|
Én sorrendem! 1.Rikodou-Sennin 2.Juuby 3.Kyuubi 4.Pein 5.Senju Hashirama/Namikaze Minato 6.Uchiha Madara 7.Uchiha Itachi 8.Raikage 9.Killer-Bee 10.Uchiha Sasuke (MS) 11.Uzumaki Naruto 12.Orochimaru/Sarutobi 13.Jiraya 14.Kakuzu/Kisame
Röviden az én listám ilyen, sasuke fmsel, naruto kyuubi chakra irányításal előrébb ugornának szerintem olyan kyuubi és pein közé. Madara a rinnegannal szerintem ő is becsúszik a pein és kyuubi erő közé. (Peinnél erősebbek lesznek szerintem, de kyuubinál nem max. vele egyszint) Ha hibát találtok benne szívesen fogadom:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
 |
« Válasz #139 Dátum: 11 márc 31, 07:48:10 » |
|
Szerintem ez egy elég reális lista Mach5.Én is valahogy így képzelem el az erősorrendet bár az első hármat kihagytam volna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #140 Dátum: 11 júl 09, 13:16:21 » |
|
Nemtudom miért Hasiramár írja mindenki olyan előre, amikor még sose láthattuk harcolni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
balazs9966
Újonc
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #141 Dátum: 11 júl 09, 13:18:42 » |
|
1 rikudou 2 madara/Új/rinengan 3 Itachi 4 Nagato 5 Yondaime
Jah és orochimaru valahol a legalján van
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Fuego
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #142 Dátum: 11 júl 09, 21:53:56 » |
|
Nem értem Peint miért írja mindenki Narutónál előrébb, hisz legyőzte őt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #143 Dátum: 11 júl 09, 22:08:39 » |
|
Nem értem Peint miért írja mindenki Narutónál előrébb, hisz legyőzte őt...
Naruto öt testet bírt elverni, utána már a 6farkú kyuubi harcolt és én a kyuubit nem narutonak nézem:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
rini67
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
 |
« Válasz #144 Dátum: 11 júl 09, 22:28:05 » |
|
Ne haragudjatok de ez már szőrszálhasogatás. A kyuubi Narutohoz tartozik jelenleg. Őket egyként kell kezelni. Ennyi erővel akkor Pain sem lenne előrébb, hiszen Madara állítása szerint tőle kapta a Rin'negant. Ha nem kapja meg akkor a hat Pein sem létezne. Madara szintén nem önmaga hiszen keresztül - kasul keresztezte/tuningolta magát. Köze sincs az eredeti Madarához. Lehetne még sorolni a sort sokáig. Például Sasuke most megkapta Itachi szemeit. Tehát ő sem lesz teljesen önmaga hiszen azt mondta, hogy érzi Itachi erejét magába. Én azt gondolom, hogy mindenkit úgy kell kezelni ahogy van vagy amilyen lesz idővel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
 |
« Válasz #145 Dátum: 11 júl 11, 14:19:58 » |
|
Azért nem mindegy, hogy használod az erőt, vagy az hazsnál téged. Én kimondanűm, hogy NAruto nyert, mert végül ő nyert, ha nagy előnyökkel is, de arra, amikor a kyuubiu zúzott azt mondani, hogy Naruto volt, oylan, mintha aztt mondanánk, hogy a 4-farkú Kyuubi vs. Orochimaru harcban NArfuto, és Orochimaru előző gazdateste, a zöld hajú fickó harcolt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsukiIce
Kezdő Jounin
Nem elérhető
 Rejtett Eső Falu
|
 |
« Válasz #146 Dátum: 11 júl 28, 10:09:46 » |
|
Szerintem így néz ki az erősorrend: 1. Hashirama (aki legyőzte FMS Madarát és a Bijuukat az csak első lehet) 2. Madara FMS-sel, Sasuke FMS-sel, Naruto 3. Minato, Pein, Itachi (nagyon érdekes harc lehetne az utóbbi kettő között) 4. Raikage, Muu 5. Jiraya, Killer Bee, Orochimaru A legnagyobb gond a 2. hellyel van, mert Minato egy MS (FMS) nélküli Madarát intézett el, ugyanakkor lehet a Rinnegan-Sharingan kombósat is megszorongatná, mivel nem tudni (legalábbis én nem tudom), hogy egy Rinnegannal képes-e a Peinek irányításán kívül Shinra, Chibaku Tenseire és Banshou Teinre, így az FMS Madarát tartom a legerősebbnek az "eddigi Madarák" közül. 
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
 |
« Válasz #147 Dátum: 11 júl 28, 11:27:17 » |
|
Moderátor: Pár hsz törölve. "Miértet" is írjatok, mert a lista magában mit sem ér.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
 Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
 |
« Válasz #148 Dátum: 11 aug 04, 14:14:37 » |
|
1. rikudou sennin 2. juubi 3. uchiha madara ( rinnegannal ) 4. uchiha sasuke ( mostani szemével), uzumaki naruto ( mostani képességeivel) 5. senju hashirama (képes háziallatként irányitani a bijuukat), namikaze minato(a villanásaival gyors és jó taktikai harcos) 6. pein (erős shinra tenseijel meg bansou teninnel meg chibakuval), uchiha madara (régebbi képességeivel) 7. kyuubi ( nagy a fizikai ereje és ellenállása) 8. uchiha itachi (jó genjutsu használó és jó taktikai harcos) uzumaki naruto( senjutsuval) 9. raikage (gyors és erősek az ütései meg rugásai) 10. tschuikage ( por elemmel jól elszippantja az embert) uchiha sasuke ( régebbi ms-el), kabuchimaru(edo tenseijjel) 11. sarutobi ( a 3. hokage és jó taktikázó) 12. orochimaru ( edo tenseijel és jó kigyó jutsuival) jiraiya( remete formába és erős jutsujaival) 13. kisame ( jó víz elem használó és samehadával jól összejátszanak) 14. killerbee( jó bijuu irányító és erős képességei vannak) 15. kakashi( ms-el), kakuzu( erős ninjutsuk és 5 szive van) uchiha sasuke(átokpecséttel és kirinnel) 16. deidara(agyag jutsujaival) ,uzumaki naruto( nem eldobhatórasen shurikennel) 17. mizukage ( két kekkei genkai-al) gaara( homok jutsukkal)
az én sorrendem most megváltozott mert megnézegettem újra és újra a harcukat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
 |
« Válasz #149 Dátum: 11 aug 04, 14:21:04 » |
|
szóval azt mondod hogy kisame gyengébb mint orochimaru? meg mizukage gyengébb mitn a ms nélküli sasuke?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|