Juura már másodjára látom, hogy Tobi mellé írtad, hogy Uchiha-k királya.Az komoly!

Nálam a sorrend így néz ki:- Rikudou sennin:valószínű, hogy nála erősebb nem lesz soha, részletezni felesleges
- Nagato: mivel ő is rinnegan birtokló, szó szerint isteni képességei vannak.Sharingan ide vagy oda, egyetlen uchiha sem tud embereket feltámasztani, minden létező elemet használni, egyszerre 6 embert irányítani kilóméteres távolságról, stb...Kár, hogy meghalt mert nagy lehetőségek rejlettek a fiúban, igaz, a főszereplő ellen harcolt így bukásra ítéltetett.Meg az is kár, hogy egészségileg nem volt a toppon.(kb mint egy rákos, úgy nézett ki)
- Naruto 8 farkú állapotban: Nagato sem bírt vele de ez még nem azt jelenti, hogy erősebb is nála a majdnem Kyuubi Naruto, csak azt jelenti, hogy nagyon leamortizálta magát Nagato mielőtt használta volna a chibaku tensei-t.
- Uchiha Madara:Még nem mondom biztosra, hogy ő Tobi így a "régi" Uchiha Madara-t sorolnám ide.Igaz, hogy legyőzte őt az első Hokage de nem tudjuk biztosan, hogy hogyan is zajlott az a csata.Szerintem akkoriban Madara ugyanolyan "idióta" volt mint Sasuke a Hachibi-vel vívott harca után.(no gondolkodás, elő a nagyágyú fegyvereket, lemerülnek az elemek, vége a csatának).Biztos nagy harcos volt, méltatlanul el lett felejtve a neve.
- Itachi: Kedvencem, nem tudok nagyon sokat hozzáfűzni.Sokak szerint túl hype-oljuk itt néhányan, de szerintem az egyik legerősebb karakter a mangában.Ő rá is kíváncsi lennék, hogy teljesítene egészségesen.Igaz, hogy a MS-nal irányítani tudja a rókát, így lehet, hogy legyőzné a 8 farkú Naruto-t(csak úgy mint Madara) de mivel itt egy jinchuuriki-ben van a Kyuubi, nem biztos, hogy ugyanúgy hat rá a MS.
- Minato: őt Itachi-val tenném egy szintre.Sokáig nem tudtunk róla sokat, csak, hogy megállította 16 évvel ezelőtt a rókát de a mostani flashback-ben azért megvillantott egy keveset a tudásából.No1. ninja ő is.Szerintem a legerősebb Hokage az eddigiek közül.(Amúgy meg szerintem Kishi azt írta az interjúban, hogy a Hokage-k mind korának legerősebbjei voltak és nem tett közöttük különbséget vagy állított fel sorrendet.Persze Tsunade ez alól kivétel, mert őt nem mondhatjuk a legerősebbnek.)
- Naruto/Sasuke: Ők most az új erejükkel biztos, hogy aláznak de mivel még semmit nem láttunk, kivéve egy kis Naruto villanást nem raknám őket előrébb a ranglistán.
-Tobi: Nem láttunk tőle sokat de azért én bízok benne, hogy mutat majd valamit.A védelme páratlan, azt meg kell hagyni.
- Raikage: Nagyon brutál csávó.Majdnem mindig igaz a mondás, hogy többet ésszel mint erővel de a Raikage esetében ez nem igaz.Az a gyorsaság meg erő olyan amilyet még nem láttuk eddig így párosítva.Az hogy a kezét elveszítette az csak a saját hülyesége volt.Sasuke-t szerintem összehajtogatta volna az tuti, ha nincs elborulva az agya.
Ennyi lenne a listám, tudom, hogy sok mindenkit felsorolhattam volna még de kedvem meg időm sincs már rá.Peace