Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1455 Dátum: 12 feb 19, 20:00:15 » |
|
Azta, O.O Mintha a lelkemből loptad volna el ezt a képet. Micsoda sötét kisugárzás, és a színek... Csodálatos! *.* Megyek és befavolom Ui.: Örülök, hogy mosolyt tudtam csalni az arcotokra, a Magdussal. Ui2.: Lew te férfi vagy? :O Ui3.: Cuki lett Sabaku.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 19, 20:00:54 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1456 Dátum: 12 feb 19, 20:02:05 » |
|
Zizi ez gonosz volt. Amúgy Lew nagyon király lett bár utálom sasukét. Ha lenne ilyen devianartom be raknám fav-ba.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1457 Dátum: 12 feb 20, 18:51:52 » |
|
Köszi mindenkinek =D Örülök hogy tetszik =D Ui2.: Lew te férfi vagy? :O
Off: Ez szíven ütött xD Miből gondoltad hogy nő vagyok? =D Azthittem a Lewből lejön hogy, hogy hívnak =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1458 Dátum: 12 feb 20, 22:03:12 » |
|
A névböl arra gondoltam először hogy fiú vagy, de az avatar/aláírás bezavart
|
|
|
Naplózva
|
Világ legjobb Suiton használója: Mózes xD
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1459 Dátum: 12 feb 20, 22:43:23 » |
|
Lew, te férfi vagy? Ezzel az avatarral álmomban nem gondoltam volna.... meg sztm a név se egyértelmű :'D Ma is tanultam valamit legalább.
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1460 Dátum: 12 feb 20, 23:03:57 » |
|
Igen, az aláírás és az avatar kicsit bezavart, az adatlapot meg lusta voltam megnézni, bocsi!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1461 Dátum: 12 feb 21, 16:56:52 » |
|
Zizi =D semmi baj xD Csak meglepett =D Lew = Levente Az avatarom pedig azért ez a hölgy mert ö Magyarország egy animében =D De ez itt már nagyon off xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1462 Dátum: 12 feb 22, 19:34:43 » |
|
Nem szoktam a grafikai munkák topicon kívül máshova is belinkelni a műveim de erre a színezésemre most büszke vagyok szóval megosztom itt is hátha valaki azt a topicot nem olvassa =D http://graypapaya.deviantart.com/#/d4q9aolEz nagyon zsírpárna lett. ^^ Annak a kis szájszegletben bujkáló vigyornak a kihangsúlyozása gyilkos. Továbbá dicséret a Fairy Tailes színezésekért is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1463 Dátum: 12 feb 23, 20:30:29 » |
|
Köszi Chakra ^^
Örülök hogy feltűnt a kis vigyor =D sok mások által színezett képnél ( mondanom sem kell rengeteg színezés van fent DA-n erről a mangaoldalról ) Sasuke nem tűnik olyan gonosznak. Én próbáltam arra rámenni hogy "gyilkos" legyen =D Vörösen ízzó szem, és azt a kis mosolyt és kiemeltem és kicsit el is túloztam =D Így egy kicsit pszichopatább fejet kapunk =D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1464 Dátum: 12 feb 23, 21:34:27 » |
|
A szemöldökét tünci megirigyelné szerintem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1465 Dátum: 12 feb 23, 22:10:51 » |
|
de az a mosoly tényleg nagyon ottvan. modnjuk nekem a háttér színezése az ami igazán tetszik, még az árnyékát sem hagytad le (az más kérdés, hogy sötétben honnan van árnyéka xD), pedig az nekme kb. mangában sem tűnik föl
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa
|
|
« Válasz #1466 Dátum: 12 feb 23, 22:11:45 » |
|
Villám miatt van valamennyi fény
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1467 Dátum: 12 feb 23, 22:13:21 » |
|
De akkor nem szemből, hanem kétoldalról, mint a focistadionban... (bár tudom, ott négy árnyék van)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #1468 Dátum: 12 feb 28, 22:48:31 » |
|
Valaki tudna segíteni abba hogy hogyan kell mangát színezni? Milyen programmal vagy mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hamisjoe
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Vas Országa