Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1440 Dátum: 12 feb 01, 20:24:21 » |
|
Szerintem Rikudou Senninarc így néz ki. Halál biztos vagyok benne. http://noob.hu/2012/02/01/biztos_vagyok_benne.png
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1441 Dátum: 12 feb 02, 05:24:13 » |
|
A tarkóján van az arca? Hmm különleges ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #1442 Dátum: 12 feb 02, 15:02:36 » |
|
Egy Trollface-nél nem mindegy?
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1443 Dátum: 12 feb 10, 21:30:15 » |
|
Hy^.^ Úristen milyen rég nem látogattam fel ide:"D Mostanság én is rákaptam a paint tool sai-ra és ott alkotgatok Zer0: Aki legyőzte a 10 farkút annak hátul is van arca nem tudtad? Itt van a képem. Mivel hazai rajongók munkái ezért bátorkodtam az oc-emet megmutatni. Azt hiszem régebben volt is fent róla kép^^" Ő itt Nina Matryoshka verzióban^^ http://kepkezelo.com/images/b8byy3tkrsgv1u4p5nvl.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 13, 21:57:58 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1444 Dátum: 12 feb 16, 22:15:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #1445 Dátum: 12 feb 16, 22:17:40 » |
|
A második már csak akkor lehetne durvább, ha hátul hosszú haja lenne és lebegne.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #1446 Dátum: 12 feb 17, 06:38:22 » |
|
Hát te beteg vagy. xD De királyok lettek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackPoet
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1447 Dátum: 12 feb 17, 08:17:14 » |
|
Magdi anyus mint Naruto, ez azért ütött. És Vili bá ki lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Neptunusz
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1448 Dátum: 12 feb 17, 08:57:13 » |
|
Hy^.^ Úristen milyen rég nem látogattam fel ide:"D Mostanság én is rákaptam a paint tool sai-ra és ott alkotgatok Zer0: Aki legyőzte a 10 farkút annak hátul is van arca nem tudtad? Itt van a képem. Mivel hazai rajongók munkái ezért bátorkodtam az oc-emet megmutatni. Azt hiszem régebben volt is fent róla kép^^" Ő itt Nina Matryoshka verzióban^^ http://kepkezelo.com/images/b8byy3tkrsgv1u4p5nvl.pngJó lett, a szeme nagyon tetszik A keze viszont kicsit furcsa, de azok nekem is nagyon nehezen mennek ><
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #1450 Dátum: 12 feb 17, 16:14:29 » |
|
Tényleg jó lett nekem nagyon tetszik, olyan ... Aranyos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1451 Dátum: 12 feb 18, 18:52:45 » |
|
Kicsit FMA-s érzésem van a képtől. ^^ A Magdi anyus nagyon powa. Bár az első annyira nem tetszik, de a 2. kárpótol.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Lew
|
|
« Válasz #1452 Dátum: 12 feb 19, 19:01:37 » |
|
Nem szoktam a grafikai munkák topicon kívül máshova is belinkelni a műveim de erre a színezésemre most büszke vagyok szóval megosztom itt is hátha valaki azt a topicot nem olvassa =D http://graypapaya.deviantart.com/#/d4q9aol
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
^^
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
he/him. flexee. fórumszarvas.
|
|
« Válasz #1453 Dátum: 12 feb 19, 19:13:11 » |
|
a képed alatt kifejtettem a véleményemet a művedről mellesleg be is favoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sabaku
Shinobi no Megami
Nem elérhető
U.S.S. Kobayashi Maru
|
|
« Válasz #1454 Dátum: 12 feb 19, 19:57:00 » |
|
http://foxie13.deviantart.com/#/d4q1asysasori és deidara mondjuk órán készült, így lehetne jobb is :S
|
|
|
Naplózva
|
"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king." Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
|
|
|
|