jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1335 Dátum: 11 jún 26, 13:50:01 » |
|
Azta,nagyon szépek lettek Szerintem mind2 jó ,de valahogy a 2. közelebb áll hozzám
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1336 Dátum: 11 jún 26, 16:44:58 » |
|
Nekem az első jobban tetszik. A második túl sötét az ízlésemnek.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1337 Dátum: 11 jún 27, 10:10:23 » |
|
Szerintem is jobb a világos. A vonalakon mit változtattál? (lehet, csak azért nem vettem észre, mert el voltam keveredve a sötétséggel )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1338 Dátum: 11 jún 28, 09:56:36 » |
|
Pl a vállasánál már nincsenek kontúrok. Gondolom erre célzott. Csináltam pár CD borítót, az anime zenéimhez, sajnos az átméretezében romlott a minősége, de megvan még nagyban is ^^ Azért nem túl csicsásak mert mobilon elég kicsik a borítók, és rosszul nézne ki különben :S Talán van pár anime, amit kihagytam, azokat majd még bepótolom ebbe a hszbe ( Death note, FMA)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 28, 10:09:42 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #1339 Dátum: 11 jún 29, 06:38:41 » |
|
Moderátor: Kérek mindenkit, hogy a téma az első hozzászólásában lévő szabályokat tartsa be. Főleg ezt:
... Moderátor, Chakra: ... - Tartani kell az "1 db képes hozzászólás. után max. 3-4 véleményező hozzászólás" arányt, különben a téma elveszti az értelmét. ...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 06:39:31 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1340 Dátum: 11 jún 30, 16:09:05 » |
|
Ok, Csakra. Akkor ide is beteszem: Egér ide, vagy oda, gondoltam megpróbálom a digitális festést, egy viszonylag egyszerűbb alakkal, ami nem más mint: Megtudod, ha megnézed. KÉPRemélem tetszik, várok ötleteket, hogy mit csiszoljak még rajta.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1341 Dátum: 11 jún 30, 17:54:44 » |
|
Az alak tényleg elég egyszerű. Én főleg a kontrasztot hiányolom a képről. Az alany (csak, hogy ne spoilerezzek ) eléggé beleolvad a háttérbe. Nekem kicsit elveszik. Ha már a többi részénél mosottabbak a körvonalak, akkor a kezénél sem kellene, hogy olyan élesek legyenek. (de ez csak az én véleményem ^^) A nyálkásságot kihangsúlyozhattad volna kicsit komolyabb fényvisszaverődésekkel. Az alján lévő tócsába folyó nyálka mögötti hurkákba meg beletöröltél, mert nem sikerült elsőre a lefolyás? (ezt de jól megmagyaráztam ) Hányas Opacity-vel csináltad? (Én levettem volna nagyon kicsire.) Amúgy elsőre meg egérrel szerintem jól sikerült.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1342 Dátum: 11 júl 01, 12:25:36 » |
|
Nem számít spoilernek... Azért olvad bele, mert úgy csináltam, hogy lemázoltam a hátteret, és arra festettem végig 1 rétegen. A keze azt ényleg lehetne elmosottabb, és az alján nem töröltem bele, az direkt olyan Az Opacity-s kérdést nem teljesen értem, de köszi az értékelést _____________ Mi a vélemény az új avámról? Chibi Me.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 01, 12:27:54 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1343 Dátum: 11 júl 01, 14:25:18 » |
|
Nem Narutos spoilert értettem, hanem ha esetleg más is megnézné a képet, akkor nekik is meglepetés legyen, mint nekem. ^^" Értem én, hogy arra festetted rá, csak furi volt az árnyalatok hasonlósága. ^^ Sz'al direkt? Akkor bocsi. Opacity alatt meg az ecset átlátszóságát értem. Nagyon cuki az új avád! Milyen fejet vág...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1344 Dátum: 11 júl 01, 20:43:59 » |
|
Sziasztok. Egyszer valaki linkelt egy olyan képet,amelyen 1 karakter volt megrajzolva különféle manga stílusban. Azt valaki újra betudná linkelni légyszives? Köszi előre is! Bye!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1346 Dátum: 11 júl 01, 21:34:53 » |
|
Óóó,köszi. Tényleg, a fórum kereső.Teljesen kiment a fejemből.Sajnálom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1347 Dátum: 11 júl 08, 10:08:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
L. Karfiol
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Mrs. Okumura ~ Cyber macska
|
|
« Válasz #1348 Dátum: 11 júl 08, 10:38:23 » |
|
Hátőő~ nem túl nagy a változás. ._. _____________ Kicsit kitakarítottam a gépet gondoltam rittyentek egy új desing-t neki. :3 http://img823.imageshack.us/img823/3933/2dwall.jpgNagyon élveztem 2D-t megrajzolni. :Đ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1349 Dátum: 11 júl 11, 07:58:24 » |
|
Végre sikerült befejeznem az Obitos színezésem. Eléggé megszenvedtem vele. Fogyasszátok egészséggel http://tagoston16.deviantart.com/#/d3lloj5
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|