|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1276 Dátum: 11 jún 16, 12:12:37 » |
|
Uhh régen voltam már erre, lehet megint elkezdek majd rajzolni kicsit, de most jatek09-nek a képeihez (kíméletlen leszek): 1. Sasuke: - A haja jó
- A köpenye elfogadható
- Sasuke szeme nem karikás
- Nem tudom eldönteni, hogy mi az a szeme és a szemöldöke közt (olyan mint egy 2. sor szemöldök)
- A feje széles
- Az orra kicsit lehetne lejjebb, a szája meg feljebb, meg az összes nagyobb, hogy arányos legyen a fejével
2.Kisame- A test arányai jók
- Nagyjából beillene az EAÉ kezdő epizódjaiba
- Az orra kicsit kampós lett
3. Lee:- Talán ő lett a legjobb a 3 közül
- Kicsit aránytalan a feje, de ez bőven befér a fanart kategóriába
Bocs, te kértél kritikát
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1277 Dátum: 11 jún 16, 12:17:11 » |
|
hamar írtál kritikát ezért kössz:D nem,nem sértődök meg ilyenen,legaláb őszinte voltál:) még 1 szer kössz a kritikákat,máskor már tudom mire figyeljek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1278 Dátum: 11 jún 17, 16:57:29 » |
|
jatek09 szerintem nagyon ügyes vagy, paint-tal soha nem tudnék ilyeneket, de egy pár apróságot ajánlanék aminek nem nagyon van köze magához a rajzoláshoz, a képek méretét csináld arányosra a "vászonnal", vagy a "vásznat" vedd kisebbre, vagy rajzolj nagyobb figurákat a másik apróság pedig, hogy a képek hátterében általában olyan színeket használunk, amivel kiemeljük a karakter, ezáltal a háttér nem lehet túl élénk, és ha egyszínű a hátterük, akkor olyan színnek az árnyalatát használjuk, ami a figurán is fellelhető valamilyen formában, ez csak a rocklee-s képednél számottevő, nekem a kiszamés tetszik a legjobban, nagyon ügyes vagy és mindent bele
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1279 Dátum: 11 jún 17, 17:04:50 » |
|
Köszi, a segítséget,és a dícséretet Jól esett Nem ,nem szálltam el magamtól,csak jól esik. Nem mellesleg a te képeid is csodálatosak.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1281 Dátum: 11 jún 18, 20:23:14 » |
|
Masashi: Azt hittem fekete hajú vagy. Meg am nem hiszem hogy ilyen bigyók is vannak a fejeden Am én is próbáltam már magam rajzolni, de nem könnyű Kai: A firka milyen programmal készült? És van táblád?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1282 Dátum: 11 jún 18, 20:29:49 » |
|
Masashi: Azt hittem fekete hajú vagy. Meg am nem hiszem hogy ilyen bigyók is vannak a fejeden Am én is próbáltam már magam rajzolni, de nem könnyű Kai: A firka milyen programmal készült? És van táblád? Paintel és igen most kaptam , de nem igazán tudom kezelni a gimpet , szal még csak Mspaint-ben firkantgatok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1283 Dátum: 11 jún 18, 20:32:23 » |
|
Óh te mázlista, majd egy linket adhatnál a tabletről itt vagy PÜben, am ha már van tábla ajánlom a Paint Tool Sait, ott van nyomásérzékenység is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1285 Dátum: 11 jún 18, 20:39:19 » |
|
Nah 10kt buktatok De most majd a bizonyítványra kikunyerálok egy ilyesmit. Vmi szaküzletben vettétek, vagy ilyen normális supermarketek is árulnak?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1286 Dátum: 11 jún 18, 21:01:04 » |
|
olyan sokan rajzoltok painttel, szal én is kipróbáltam már, első képem painttal, szóval nagy megbecsülést érdemel http://kepfeltoltes.hu/110618/paintk_p1_www.kepfeltoltes.hu_.jpgegyébként szerintem borzalmas lett, szóval ez az utolsó képem is a painttal de azért a kritikáitokat várom
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1287 Dátum: 11 jún 18, 21:04:31 » |
|
Zero ez fájt Fornetti ez valami brutális 1 kicsit erőltetett a mosolya+ maradt pár fehér folt , de ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1288 Dátum: 11 jún 18, 22:19:13 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 18, 22:20:48 írta Stance »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1289 Dátum: 11 jún 19, 07:23:00 » |
|
Nah legalább már a neved is tudjuk Am a mindkettő nagyon szép, jól rajzolsz papíron, csak talán a második mintha nyúlt lenne vízszintesen, de ez lehet, a kép hibája.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|