shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1245 Dátum: 11 máj 29, 17:34:18 » |
|
Kész lettem Zer0 peintendo-jának színezésével. http://tagoston16.deviantart.com/art/Tendo-Pein-210819347Fogyasszátok egészséggel.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1247 Dátum: 11 máj 30, 12:53:41 » |
|
Jó lett mindkettő, nekem a lány jobban tetszik (igaz nem a színezéssel van baj a Narutosnál, hanem a kép nem jön be annyira ). Nem láttam sok hibát rajtuk, csak a lány szeme előtti hajtincs végéről maradt le a szín. Egyébként ahhoz képest, hogy "határozottan nem tudtál vele mit kezdeni" elég jó lett a haja.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1248 Dátum: 11 máj 30, 14:44:59 » |
|
Shiranai: Nagyon jó lett, bár sztem is a haja lehetne árnyékosabb. (Bár azt én se nagyon tudom szinezni ) Masashi: Remélem nem számíthatunk ZetsuxMadara Yaoikra, mert akk itthagyom ezt a topicot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1249 Dátum: 11 máj 30, 21:23:24 » |
|
Azt a r.. Kics*sztek velem a layerek... De köszi szépen a dicséretet! ^^ Akkor sem vagyok megelégedve a hajával. Csak úgy "elmosódik" az árnyék a feje tetejéhez közeledve... Meg fényt sem tudtam rá tenni, mert hülyén nézett ki. Masashinál meg most Zetsun a sor.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 30, 21:25:42 írta A-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1250 Dátum: 11 jún 03, 01:03:55 » |
|
helló mindenki! de rég jártam már itt, ha meg már így esett, berakok egy gyors firkát-ami tényleg csak firka, nincsenek benne nagy,kidolgozott részletek-, egy új stílust próbálok ki éppen, nemtudom mennyire nyeri el a tetszéseteket X"D http://imageshack.us/f/580/seeya.png/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #1251 Dátum: 11 jún 03, 07:20:11 » |
|
Ez a stílus nekem határozottan tetszik! Mond el légyszi, hogy mivel rajzoltad! Esetleg PS+tablet?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1252 Dátum: 11 jún 03, 11:51:20 » |
|
Na, örülök, hogy nem csak én vagyok ezzel így Már kellett egy kis őrült dizájn A rajzolás meg Paint Tool Sai meg digitábla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1253 Dátum: 11 jún 03, 22:54:31 » |
|
Jól néz ki, kicsit télies dizájnú^^ am. az a lila direkt van benne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1254 Dátum: 11 jún 04, 09:03:47 » |
|
Nem vészes, csak kicsit elüt a kép hangulatától.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1255 Dátum: 11 jún 04, 13:08:45 » |
|
Ahány ember, annyiféle értelmezés X DD ez a szép benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1256 Dátum: 11 jún 04, 20:53:32 » |
|
Nem lehet mindenki elég normális ahhoz, hogy szemgolyót hordjon a hajában xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiko
Kezdő Jounin
Nem elérhető
aoeku fanatikus
|
|
« Válasz #1257 Dátum: 11 jún 04, 21:54:49 » |
|
Jesszum, csak most vettem észre azt a szemetXD am. nem lehet, hogy tudat alatt van egy téli évszak beállítottságod? ^^ Újfent firkáltam valamit..mostanában nincs türelmem a kidolgozott képekhez T˛T http://imageshack.us/photo/my-images/830/neurotic.png/
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1258 Dátum: 11 jún 06, 15:41:21 » |
|
Aki használ grafikai programokat, tábla kezelőket kérdezném. A kérdés egyszerű, a válasz már nem annyira: hogy rajzoljak vele? xD Legyen az SAI, photoshop, gimp... mindig felidegesítem magam. Van táblám is. De mivel kevés "szakértelmemmel" rendelkezem a gépes rajz terén, így hiába akarok belefektetni egy-egy rajzba órákat, nem tudok annyit dolgozni vele, mert kimerül a tudásom... adjatok kérlek tippeket az eszközhasználat terén, na meg hogy hogy lehet időt megőrizve, hatékonyan dolgozni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1259 Dátum: 11 jún 07, 07:32:19 » |
|
Sajnos Stance én sem tudok segíteni. Még nekem is új ez a táblakezelősdi , de ha van valaki aki tud tippeket adni, azt én is szívesen fogadnám.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|