Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1215 Dátum: 11 máj 07, 16:41:01 » |
|
Linda: Nekem tetszik a kép bár kicsit elvont Masashi: Amúgy sztem neked ez a megfelelő stílus, mert egyszerű, de nagyszerű, várjuk a többi képet _________ Ez még új tőlem, ilyesmit nem csináltam, de most összeraktam egy pixel Masashit
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1216 Dátum: 11 máj 07, 19:20:21 » |
|
Folyt köv gondolom Amúgy látszik, hogy amúgy jól rajzolsz a valóságban, mert a digitális rajzolásod 2-3 nap alatt egyre jobb és jobb lesz ______ Off: Pixel. Nem tudom, ki ismeri a Mugen nevű játékot, annak van Naruto-s fajtája is, és láttam egy vidit, hogy hogy lehet saját karaktert tenni bele, úgyhogy lehet, hogy ha lesz a suli mellett szusszanásom, megalkotom Kazeshi játékverzióját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1218 Dátum: 11 máj 07, 21:49:40 » |
|
Zer0!!!!!!! Köszi a színezőket!! :DDDD -^˛¸^- Bocs a felső miatt ^.^'' Masashi: Előled nem lehet elmenekülni? a kis perverz.. (hát rólam ne beszéljünk...^^" xD) viccet félretéve Zer0-nak igaza van napról napra jobban rajzolsz.^¸^ Húúúú eszembe jutott Karinról Grell a Kuroshitsujiból..hasonló a megjelenésük../részben/ ___________ ( ) ( ) Zer0 társítottam a színező progimmal és az egész fekete! :O Most mit csináljak? (O.O)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 07, 21:57:39 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1220 Dátum: 11 máj 07, 22:49:58 » |
|
Wow.... persze jó értelemben Nagyon jó lett Tök menő Vajon megpróbáljam én is magamat lefirkantani?
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #1221 Dátum: 11 máj 08, 00:26:44 » |
|
Köszönöm Leni-chan! miért ne próbálkozhatnál? Itt van még egy mostani friss ropogós alkotásom Ezt ép nem rajzoltam, csak kiegészítettem és montázsoltam, viszont ez is paintes munka!! Akabusters!!!! http://kepfeltoltes.hu/110508/akabusters_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1222 Dátum: 11 máj 08, 06:59:24 » |
|
azért fekete az egész, mert átlátszó a háttér, de ha pls Gimpbe, vagy Photoshopba vagy Paint tool saiba teszed, ott már jó lesz Amúgy próbáld ki, elvileg a Peinesnek nem fekete a hátulja, mert az nem átlátszó. Am megint csináltam egy pixel figurát, így már kettő van :
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 09:25:17 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1223 Dátum: 11 máj 08, 15:16:06 » |
|
Én egyre inkább fejlődök visszafele, és inkább ilyen dedósokat rajzolok: (Manda 2.0)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1224 Dátum: 11 máj 08, 18:06:30 » |
|
Maximum az orr árnyékolásába lehetne belekötni, meg figyelj arra, hogy 1-2 helyen kimaradnak a pixelek, és fehér maradt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1225 Dátum: 11 máj 11, 13:54:44 » |
|
Olyan, mintha meg lennél halva? De akkor madara minek mosolyog ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1226 Dátum: 11 máj 12, 16:06:41 » |
|
Szép kép lett, bár én nem vagyok az I-képek híve, de a maga nemében nagyon jó lett. Én meg csináltam egy lineartot mangából:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1227 Dátum: 11 máj 12, 16:19:09 » |
|
MIvel ez mangából van kb negyed óra, viszont amit magamtól rajzolok akár 1 óra is lehet. a színezés meg még több. Am DA-mon az újabb képek alatt ott a készítési idő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1228 Dátum: 11 máj 12, 16:50:51 » |
|
Az első, és egyben ide postolt képem 2010. Augusztus 15.-én látott napvilágot, és ITT megtekinthető Azóta elég sok minden változott További színezéseim/rajzaim a kezdetekről: RAJZ SZINEZÉS SZINEZÉS SZINEZÉS Néhányra rossz ránézni azért nem folytatom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 16:54:37 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1229 Dátum: 11 máj 12, 17:01:56 » |
|
Csak az előbb linkel itachi készült ilyen módon, de nálam bebukott, mondjuk volt egy másik is, majd előkerítem. Amúgy gépen rajzolok. De ha pont felülről fotózod, akkor meg lehet oldani. Vagy ha küldesz egy jó minőségű fotót, csinálok neked belőle egy lineartot, ha gondolod...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|