gman
|
|
« Válasz #1125 Dátum: 11 ápr 08, 17:18:58 » |
|
Én felismertem. Személyes kérdés: miért változtatod hetente az avádat?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 17:23:15 írta gman »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1126 Dátum: 11 ápr 08, 18:06:26 » |
|
Off: Mert mostanában ellustultam.. Anno 2 avatar/hét volt a statom, de hát én se bírhatom ezt a tempót amúgy nincs konkrét oka. Eléggé ingadozó, hogy ki a kedvencem, és úgy gondolom, a rajztudásom is fejlődik, így mindig az éppen aktuális avatar van kitéve
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 08, 18:07:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1127 Dátum: 11 ápr 08, 23:56:42 » |
|
Zer0: Nagyon aranyos az új avatarod nekem tetszik. Bár a teste érdekes.... gman: hát tudod aki megteheti és ideje is van rá... xD Rits: egyet értek Rikannal elég érdekes a szeme. De nekem a színezés és maga a rajzolás bejön.^^
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1128 Dátum: 11 ápr 09, 15:39:31 » |
|
Sziasztok, újabb képpel ajándékozom meg a közérdekűt Figyelmeztetés!!!!! A KÉP MEGTEKINTÉSE SAKURA FANOK SZÁMÁRA SZIGORÚAN TILOS, ÉS ÉLETVESZÉLYES, az esetleges károsodásokért felelősséget nem vállalok... A képet kisöcsém számára készítettem, aki mint láthatjátok nem nagyon szereti szakurát... Épként a kép elkészítése kb 5 percet vett igénybe http://th08.deviantart.net/fs70/PRE/i/2011/099/0/d/death_of_sakura_by_rozka-d3dkl1f.jpg
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1129 Dátum: 11 ápr 09, 16:13:36 » |
|
Neeeeee Belső én: Ezazz, végre háháháhá Amúgy tetszik;) _____________________________ Elkezdtem egy Sasorit, lehet hogy még bővítem lábakkal, karokkal, még nem tudom, de kritikát szeretnék http://kepfeltoltes.hu/110409/sasori_www.kepfeltoltes.hu_.png
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1130 Dátum: 11 ápr 09, 16:21:12 » |
|
Szerintem marha jó, amúgy meg profi munka, nincs mit kritizálni rajta. Emlékszem, egy pár hónapja miylen avákat csináltáől,, sokat fejlődtél. Egy háttér talán nem lenen rossz mögé, a teljes kéept meg, csomagolt, vagy csomagolatlan bábbal megnézném.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 16:22:09 írta STM »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1131 Dátum: 11 ápr 09, 16:30:42 » |
|
Kösz, az STM-féle dícséret ritkaság, szal külön örülök Lassan fűzöm aput-anyut egy tábláért, mert azzal még egyszerűbb lenne .Majd ha meglesznek a végtagok, aztán kezdem a hátteret (+a csomagolt báb alatt mit értesz? olyan kankuro félét?), csak nem nagyon tudok ruha szárakat rajzolni (pl gatya meg pulcsi ujja) ebben ha vki talál vmi netes tutorialt, annak örülnék itt is vagy PMben 1-2 mangarajzolósat már én is láttam, de még most se nagyon tudom elképzelni a ruhák gyűrődéseit... off : és a legelső képem ez volt asszem, amit ide postoltam Ez pedig egy másik Suna no shinobi Sasorim volt, anno még MS Painttel
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 16:32:58 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #1132 Dátum: 11 ápr 09, 16:52:33 » |
|
Igazából az sme volt már rossz, csak kidolgozatlanabb.. ami részben a péntből adódik, meg úgy bizonytalan pár helyen. És igen, Kankurosan csomagolt bábra gondoltam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #1134 Dátum: 11 ápr 09, 23:10:14 » |
|
Fornetti: Ez egy hatalmas GIGA LÁJK! Naru és Sasu cukik lettek, Sakura meg örülök hogy (itt) fűbe harap! Zer0: Szerintem nagyon jó lett! Az a nézés pedig! *.* Nagyon szexi lett! BlackLinda: Szépek, bár Suigetsu kissé furán néz ki. Plusz ahogy látni vélem, minden kép másolás. Szóval, a másolási képességed nagyon ügyes! Grat!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 09, 23:12:14 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1135 Dátum: 11 ápr 10, 07:06:21 » |
|
594 × 841 mm? az szép nagy géppel is szépen ki tudnád szinezni. Zizi: Nem ez volt a cél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1136 Dátum: 11 ápr 10, 07:35:13 » |
|
Zer0: úristen mennyit fejlődtél :O garat! ^^ (és szurkolok hogy meg tudd fűzni a szüleidet a tábláért mert jó nézni az alkotásaidat ) BlackLinda: nagyon jók lettek!! nekem legjobban Naruto, Itachi és Karin tetszik. ^^ (ha rárajzoltad a többit légyszi azt is mutast meg.. ). És egyet értek Zizivel: szépen tudsz másolni
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #1137 Dátum: 11 ápr 10, 10:07:59 » |
|
szijjasztok ujra itt vagyok ^^ kicsit alkotásban vagyok :D gondoltam megosztom veletek ^^ várom a kritikát de csak megjegyzem h ez még ki lesz festve árnyékok nélkül furin néz ki :D ja és még vagy 6 szereplő hiányzik róla ^^ és A1 es lapra van rajzolva :D vagy mekkorára nem tom a legnagyobbra xĐ http://kepgep.hu/2011/04/09/main/DSCF0149.html Jól sikerült kis rajz, nekem nagyon tetszik. :) Nem tudom, hogy másoltad-e, vagy miután megnézted a képeket, fejből rajzoltad-e. Akár egyik akár másik, valóban jóra sikeredett, grat hozzá. Hogy egy picit belenyúljak, Juugo feje csöppnyit mintha nyomott lenne, kicsit furán helyezkednek el a szemei, Tobi meg mintha kicsit el lenne kapkodva. De lehet, csak én látom így.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
BlackLinda
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #1138 Dátum: 11 ápr 10, 12:10:38 » |
|
Köszönöm all! Am igen kép utáni másolás Annyira nem vok függő h fejből toljam ^^ inkább kedves barátom az xĐ ez is neki készül Jugo feje tényleg ratyi de mint suigetsu ő is ki lesz ám javítva kontúrozáskor, csak most inkább arra koncentrálok h minden kari felkerüljön, utána fogok javítgatni ^^ ahogy haladok rakom fel ^^(jah és azért peros a betű mert ez a kedven színem ^^ a hajam is ilyen színűűű ^^ JAh és Tobi igen ö elvan kapkodva mert csak viszonyításnak lett felrajzolva ö lesz az utcso akit felrajzolok csak hozzá képest helyeztem el narutot és sasukét ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 10, 14:55:09 írta BlackLinda »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
|