|
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1066 Dátum: 11 márc 01, 19:18:52 » |
|
A láthatatlan az a király. Viccet félretéve, nekem tetszik. (természetesen a látható mód)
|
|
|
Naplózva
|
Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1067 Dátum: 11 márc 01, 19:19:50 » |
|
Komoly, azt hittem én vagyok a hülye Tetszik ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1068 Dátum: 11 márc 01, 20:58:06 » |
|
A láthatatlan a legjobb! Én nem photoshoppal színezek és azt se tudom hogy kell rétegezni. Úgyhogy ha véletlen kimegyek a vonalból nézzétek el nekem.^^"
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
Yuuichi
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Szél+Villám=Fény!
|
|
« Válasz #1069 Dátum: 11 márc 02, 16:45:34 » |
|
Ez a láthatatlan a legjobb! És még a hó is belepte... Amúgy a képed tetszik, egyszerűnek tűnik és mégis... Tök bonyolult lenne ilyet rajzolni (nekem legalábbis ). Pedig jó elnézegetni, még ha nem is túl vonzó a figura
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1070 Dátum: 11 márc 06, 11:06:34 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
A bábok nem tudják, hogy bábok.
|
|
|
CrazyCat
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1071 Dátum: 11 márc 06, 13:20:22 » |
|
Szerintem az első képen Hinata kifejezetten fogyhatna, a második cuki, a harmadik... hát, Sakura az Sakura marad. Többet sajnos nagyon nem tudok mondani, a profibbak úgyis észreveszik a csúszásaidat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dread
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1072 Dátum: 11 márc 06, 19:01:19 » |
|
jaja az van benne bőven de azért szerintem első 3 képnek nem annyira rossz
|
|
|
Naplózva
|
A bábok nem tudják, hogy bábok.
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1073 Dátum: 11 márc 07, 18:30:15 » |
|
Hát már tegnap este óta dolgozgatok egy színezésen, és sikerült befejezni. Feltöltöm - bár szerintem nem lett olyan jó - mert kíváncsi vagyok mind a negatív és mind a pozitív kritikára is. Ha valami benga nagy hiba van benne, nézzétek el mert életem 2. színezése xd Katt
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1074 Dátum: 11 márc 08, 19:31:37 » |
|
Ebben hiba?? Szerintem profi Bár a haját beárnyékolhattad volna és a bőrén se lehet olyan jól látni az árnyékot ^^" De nagyon jó lett úgy h életed második színezése Hm...ez az Air Gearból a......... nemtudomhogyhívják... hogy is? Segíts kérlek ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 19:48:12 írta Leni-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ecklair
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1075 Dátum: 11 márc 08, 20:36:36 » |
|
Banyek én nem ismertem meg, de most hogy így mondod...nekem is tetszik! ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #1076 Dátum: 11 márc 08, 20:47:38 » |
|
Hát igen, az árnyékolás szerintem is kicsit béna lett. A "lányka" neve pedig Simca És köszönöm mind kettőtöknek ^^
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #1077 Dátum: 11 márc 10, 17:25:39 » |
|
Csináltam egy régi rajzból, egy felújított verziót, nem konkrétan valaki, csak úgy csináltam. Bár Konan öccsének simán elmenne http://kepfeltoltes.hu/110310/kona_www.kepfeltoltes.hu_.pngjah, és jobb felülről jön a fény
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 10, 17:28:06 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1078 Dátum: 11 márc 10, 21:42:33 » |
|
Sok sok sok idő telt el amióta legutoljára erre jártam, most viszont itt vagyok és elhoztam egy régi rajzom viszonylag kész formáját, nem a legjobb, pontosan tudom, de a photoshop és a digitális rajzolás sajna nem az erősségem továbbra sem... De azért remélem lesz akinek tetszik http://fc03.deviantart.net/fs71/f/2011/069/f/c/opposite_by_rozka-d3bc757.jpgJa és Zer0 nagyon cuki lett a képed, és téleg hasonlít konanra
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #1079 Dátum: 11 márc 12, 15:53:07 » |
|
Nagyon jó főleg Sasuke haja..zseniális. Nekem csak Naruto haja nem tetszik mert szerintem úgy néz ki mintha toll lenne.. De ahhoz késest hogy az ilyenfajta rajzolás nem az erősséged nagyon jó lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|