|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #751 Dátum: 10 nov 11, 12:03:27 » |
|
Ha szürkére színezed a szőrzete színét Cs Marley lesz belőle Sasuke...
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
littlelucy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #752 Dátum: 10 nov 11, 13:10:56 » |
|
nekem Füves Cs-ről inkább a Star Wars jutott eszembe..... de az a teen hebi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #753 Dátum: 10 nov 11, 16:32:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #754 Dátum: 10 nov 11, 17:35:57 » |
|
Vannak ilyen állatok de hol van a másik szeme??? ^^'''' Meg ha nincs ott egy árnyékocskát oda lehetett volna biggyeszteni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 11, 17:36:34 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #755 Dátum: 10 nov 11, 19:42:00 » |
|
szerintem kacsint és felső vonallal van megcsinálva és akkor nincs ott árnyék se .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #756 Dátum: 10 nov 12, 15:13:54 » |
|
sziasztok, elolvastam az új manga fejezetet, és amikor megláttam a fedőlapot, tudtam, hogy ki kell színeznem, a kedvenc szereplőm itt a kép: http://www.cookies2.gportal.hu/picview.php?prt=597107&gid=2741127&index=15eléggé kezdetleges változat, de ezen legalább tudok majd javítani jó pár apróságot kell majd rajta megváltoztatnom, de most kevés volt az időm remélem azért teszik kritikákat
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #757 Dátum: 10 nov 12, 15:19:11 » |
|
Őszinte leszek. Első pillantásra Csingiling ugrott be a csillogó tündérportól a háttérben.xD Ha nem lennének ilyen szinten élénkek a színek, akkor tökéletes színezés lenne.^^ Mondjuk a szeme már most is bőven optimális. Tehát ha mindenképp kritikát szeretnél hallani, akkor ezt a túlzott csillogást kicsit hanyagold, és nem lesz semmi probléma.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
fornetti2
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #758 Dátum: 10 nov 12, 15:23:33 » |
|
csingiling köszi a kritikát látszik hogy csajból vagyok, szeretem a csillogós dolgokat na, de akkor ebből majd visszaveszek kicsit
|
|
|
Naplózva
|
"Naná, hogy az emberek zabálják a mesét, amely rendelkezik egy plusz dimenzióval: a szabadságéval; ott még van kristálytiszta igazság, mi több, győzhet is."
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #759 Dátum: 10 nov 12, 17:10:25 » |
|
Ezt nagyon elkapkodtad :S A feje nagyon jó lett, se hiba semmi javítandó dolog. De a többi részén az árnyékokat nem találtad el annyira.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #760 Dátum: 10 nov 14, 17:04:55 » |
|
A napokban csináltam egy Akatsuki felhőt szintén varrással. Hát így néz ki: http://kepfeltoltes.hu/101114/Akatsuki_log__www.kepfeltoltes.hu_.jpgVárom a véleményeteket^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #761 Dátum: 10 nov 14, 17:13:04 » |
|
Ez milyen varrás? Olyan mint a goblein. Szép lett ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #762 Dátum: 10 nov 14, 17:27:31 » |
|
Igen, goblein-féle. Csak nem volt előre megrajzolva a minta, hanem leszámoltam egy képről. Köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #763 Dátum: 10 nov 15, 22:00:01 » |
|
Feljavítottam a régi deidara-mat kissebb nagyobb sikerrel xDDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #764 Dátum: 10 nov 15, 23:11:39 » |
|
Na hogy én se maradjak ki a sorból, és fornetti nyösztetésére itt van: http://www.kephost.com/download.php?file=3yrw6dgviz6pu0331f13.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 nov 17, 19:30:38 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
|
|
|
|