Krieg
|
|
« Válasz #585 Dátum: 10 okt 16, 10:45:17 » |
|
Nah, ez nekem sokkal jobban tetszik. :) A bakit is észrevettem így, előbb azért nem láttam, mert nem esett le, hogy az az első képen barna nyúlvány (vagy mi) a teknős része, így nem is vettem bakinak. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #586 Dátum: 10 okt 16, 10:46:29 » |
|
jah én is vmi sziklának néztem, de aztán leesett hogy annak faroknak kell lennie
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #587 Dátum: 10 okt 16, 11:50:13 » |
|
Első ránézésre én sem láttam benne egyetlen bakit sem. Ha nem javítod ki észre sem veszem Ez egy csillagos ötös!
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Invalid
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #588 Dátum: 10 okt 16, 17:24:18 » |
|
nos unatkoztam és gondoltam csinálok egy képet a kedvenc narutós szervezetemről sztem nem lett vmi nagy szám de ez az első képem várom a véleményeket x) http://www.kepfeltoltes.hu/view/101016/Aktsuki_FUN_MADE_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
|
|
|
Naplózva
|
Pein mondta Naruto-nak:"Nem látod a fától az erdőt..." Én meg mondom:"Nem látod a paneltől a lakótelepet!"
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #589 Dátum: 10 okt 16, 17:27:39 » |
|
még mindíg nem értem ebbe mi a baki? privibe leírod?
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #590 Dátum: 10 okt 16, 17:35:27 » |
|
Nah, ez nekem sokkal jobban tetszik. :) A bakit is észrevettem így, előbb azért nem láttam, mert nem esett le, hogy az az első képen barna nyúlvány (vagy mi) a teknős része, így nem is vettem bakinak. :D
jah én is vmi sziklának néztem, de aztán leesett hogy annak faroknak kell lennie :D
Ez volna az a "híres" baki. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #591 Dátum: 10 okt 16, 18:36:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #592 Dátum: 10 okt 16, 18:40:00 » |
|
Kicsit "nyomik" lettek, gondolom érted, mire célzok, valamint az nem Madara, hanem az öccse MS-e.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #593 Dátum: 10 okt 16, 18:51:00 » |
|
Krieg-nek osztom a véleményét, a Sharinganok geometriailag tökéletes szivárványhártyák (elnézést ha tévedek), kicsit tessék precízebben dolgozni, nem fikázódni akarok inkább építeni
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #594 Dátum: 10 okt 16, 20:23:29 » |
|
Na újra elkészültem egy képpel és megint az 1. hokagét ábrázolja( ) szerintem ez jobb lett mint az előzö: http://kepfeltoltes.hu/view/101016/1.hokage_www.kepfeltoltes.hu_.pngSzerk:. uhh azt a szemöldöke felett lévő "valamit" azt kiakartam radírozni de elfelejtettem bocsi nem részletezem,hogy hogy került oda
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 16, 20:25:57 írta jatek09 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #595 Dátum: 10 okt 16, 20:33:44 » |
|
Mi az a valami a szemöldöke felett? xD csak vicceltem. Jó, csak úgy érzem, kicsit lejjebb tehetted volna a fülét. Vagy talán kicsit túlságosan ovális feje van. :) Összességében nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #596 Dátum: 10 okt 16, 20:35:47 » |
|
Kicsit "nyomik" lettek, gondolom érted, mire célzok, valamint az nem Madara, hanem az öccse MS-e.
Krieg-nek osztom a véleményét, a Sharinganok geometriailag tökéletes szivárványhártyák (elnézést ha tévedek), kicsit tessék precízebben dolgozni, nem fikázódni akarok inkább építeni igen tudom de első munkám amit komolyan gondoltam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #597 Dátum: 10 okt 17, 11:44:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #598 Dátum: 10 okt 17, 11:53:44 » |
|
Ohh az ötlet tetszik,persze a kép is .Akkor mostmár ez a cél mi?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #599 Dátum: 10 okt 17, 12:11:44 » |
|
jatek09: megleptél ez már 100x jobb lett mint az előző 2 műved, grat! yoko: csináljuk meg!
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|