Krieg
|
|
« Válasz #555 Dátum: 10 okt 12, 18:55:09 » |
|
Első képnek nem rossz, sőt, jó, csak picit fura a fejformája. :) Valamint lehet én vagyok hülye, de nem vágom, miért barna a köpenye... :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #556 Dátum: 10 okt 12, 19:00:14 » |
|
Hoppáá!!... xD hát ezt kicsit elszúrtam! tényleg barna xD Igen a fejforma nem a legjobb! azon még dolgozok:D Amúgy köszi:)
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #557 Dátum: 10 okt 12, 19:05:17 » |
|
Még annyi, hogy a szemeiben lévő erek nekem arra utalnának, hogy mérges, (vagyis olyan "hidanos", nem tudok jobb szót találni rá) a mosolya viszont azt tükrözi, hogy boldog; ez nem feltétlenül hiba, lehet, hogy így akartad. :)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 12, 19:05:48 írta Krieg »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #558 Dátum: 10 okt 13, 14:59:20 » |
|
hát most lóg ez van xĐ Lesz majd jobb is jó lett a Hidan de a feje kicsit fura tényleg ^^ Így tovább első rajzom egy pálcika ember volt kb. xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #559 Dátum: 10 okt 13, 15:46:52 » |
|
Pálcikaember? Az még mindig jobb, mint egy olyan királylány, akiből nem néznéd ki hogy királylány xD
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Spider003
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #560 Dátum: 10 okt 13, 15:48:24 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #561 Dátum: 10 okt 13, 16:16:08 » |
|
Nos igazából az erek a szemében és a mosoly az őrültséget akarná tükrözni! olyan "most meghaltok k...gök" arckifejezést akartam xD és igen tudom hogy a feje furcsa! Amúgy azt megsúgnám hogy emberrajzolásból mindig rossz voltam xD de azért fejlesztgetem magamat! hátha... xD
Spider! szerintem jó lett! Bár Itachi feje nekem valahogy kicsi. valamint én csak nehezen láttam meg a sarokban árválkodó Itachi feliratot!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 13, 16:17:47 írta Zizi100 »
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Spider003
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #562 Dátum: 10 okt 13, 16:20:07 » |
|
Kösz. a felirat nekem is szemet szúrt, másik meg hogy ezért utálok userbart készíteni,19 pixelbe nehéz belezsúfolni 1 egész fejet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #563 Dátum: 10 okt 13, 16:24:31 » |
|
"most meghaltok k...gök" arckifejezést akartam xD
Nah, akkor én is jól gondoltam, arra mondtam, hogy a száján a mosoly nem teljesen ezt tükrözi. :) Még ha egy "örültről" is van szó. :) Ez kicsit olyan "menővagyok" mosolynak tűnik nekem. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #564 Dátum: 10 okt 13, 18:24:48 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #565 Dátum: 10 okt 13, 18:44:03 » |
|
Nyugodtan húzhatnád bátrabban is a körvonalakat. Mert a határozottság hiánya göröngyössé teszi őket.^^"
Egyébként jó lett, csak a szája lett talán kicsit vastag.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #566 Dátum: 10 okt 13, 19:11:45 » |
|
Tényleg nem lett rossz, de így pont megvan a Kelemen Annás beütés xD amúgy király!!!! majd én is tolok fel párat:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jatek09
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #567 Dátum: 10 okt 14, 08:00:03 » |
|
Sziasztok,win 7 van a gépemen és kéne a klasszikus paint(ami az xp-n van)de sehol sem találom interneten mert mindig ien Paint pro vagy Paint.net eket ad ki és azok nem azok. Légyszi vki tud segíteni? Elöre is köszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #568 Dátum: 10 okt 14, 15:31:07 » |
|
jaja, kicsit négeres lett a szája
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #569 Dátum: 10 okt 14, 17:28:01 » |
|
Hát a szája az egy picit tényleg vastag, de amúgy aranyos^^
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
|