Krieg
|
|
« Válasz #540 Dátum: 10 okt 10, 22:39:25 » |
|
(Szerintem nem annyira. :D) sup képei pedig tényleg zseniálisak, nagyon szívesen veszem a továbbiakat. :)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sup
Újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #541 Dátum: 10 okt 11, 12:33:07 » |
|
hát, a Deutsche Sprache elég schrecklich, és ezek a reklámok se voltak ott 1-2 hónapja, mélyen megtisztelve érzem magam tőlük van devis galériám is, csak nem szeretem reklámozni, de majd akkor legközelebb onnan Dant-C, kikre gondoltál ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #542 Dátum: 10 okt 11, 12:37:32 » |
|
Nem akarom megszabni, rád bízom.^^
Bár ha már így rákérdezel, egy Kakuzut megköszönnék.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|
-Kai-
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #544 Dátum: 10 okt 11, 21:01:25 » |
|
destri az 1. klassz , a második meg nagyon ötletes (a szöveg xD) :D:D:D:D:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
sup
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #545 Dátum: 10 okt 11, 22:02:58 » |
|
Nem akarom megszabni, rád bízom.^^
Bár ha már így rákérdezel, egy Kakuzut megköszönnék.^^
bármi elképzelhető destri: általában PaintTool Sai-t használok, de van többféle progim is, ismerkedek velük =) friss: http://goldentigers.deviantart.com/art/Training-on-the-Myoboku-182337448
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #546 Dátum: 10 okt 11, 22:09:03 » |
|
Ez a kép is nagyon jó, akár csak a többi, hibák keresésére nem pazaroltam az időt, szerény meglátásom szerint úgy jó ahogy van. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #547 Dátum: 10 okt 12, 05:23:15 » |
|
Sup: ez egy veszettül jó rajz lett GRAT!!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #548 Dátum: 10 okt 12, 13:34:29 » |
|
Destrii xDDD 2 második szövege eszméletlen jó az első is tetszik Off: láttam juni 6. -án van szülinapod enyém 7.-én. Legalább nem feljetem maj el xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #549 Dátum: 10 okt 12, 14:46:43 » |
|
xĐĐĐ nekem egynapon van a szül.n. és névnapom is könnyű megjegyezni xĐ És köszi áhh mindenkinek a szöveg tetszik?x"Đ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #550 Dátum: 10 okt 12, 16:40:30 » |
|
Ja. Csak javítsd benne a helyesírási hibát. sajűtfelelőséggel --> saját felelősséggel
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #551 Dátum: 10 okt 12, 17:19:04 » |
|
sup: most már nagyon irigyellek destri: hmmm mit is mondjak, talán a 2. sakurádnak kicsit nagymamás lett a melle
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #552 Dátum: 10 okt 12, 18:11:54 » |
|
igen chakra írtam hogy majd kijavítom ha nem leszek lusta hát mit is mondjak xĐ kicsit öreges oszt jó az xĐ Te a melleit nézzed hmmm? xĐ
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Hiei1107
Chuunin
Nem elérhető
Pokage
|
|
« Válasz #553 Dátum: 10 okt 12, 18:44:51 » |
|
nem kell kifejezetten a melleit nézni, de ami igaz az igaz :p nagyon a hasán lógnak, de amúgy nem rossz a rajz.. csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #554 Dátum: 10 okt 12, 18:53:08 » |
|
Sup! nagyon állati csak így tovább! destri! jók a Sakuráid:D a szövel LOL és a melle... nos tényleg eléggé lóg xD http://kepfeltoltes.hu/view/101012/hidan_www.kepfeltoltes.hu_.pngItt az első Painttal készült Hidanom! Kicsit béna lett! xD az Asuma vs. Hidan harcból vettem az ötletet!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
|