Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #525 Dátum: 10 okt 09, 10:11:55 » |
|
nem mert sztem az értelmetlen időpocsékolás:D meg úghy nézne ki jol, ha az egész mangát kiszineztem volna. Arra meg lusta vagyok.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 10:15:17 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
sup
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #526 Dátum: 10 okt 09, 10:30:44 » |
|
AZTAROHADTÉLET! Ezek iszonyat jók lettek Ja és hogy csináltad őket? megrajzoltam papírra a kontúros verziót, aztán scan, és gépen lineartoztam-szineztem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #527 Dátum: 10 okt 09, 10:38:35 » |
|
nem mert sztem az értelmetlen időpocsékolás:D meg úghy nézne ki jol, ha az egész mangát kiszineztem volna. Arra meg lusta vagyok.
Megelőznéd a készítőket xD. Pár szinkron hang és kész . AZTAROHADTÉLET! Ezek iszonyat jók lettek Ja és hogy csináltad őket? megrajzoltam papírra a kontúros verziót, aztán scan, és gépen lineartoztam-szineztem Fejből rajzoltad? SZERK: Kész van a képem xD: http://kepfeltoltes.hu/view/101009/akatsuki_gif_nagy_www.kepfeltoltes.hu_.gif
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 11:22:30 írta MartinHyuga »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #528 Dátum: 10 okt 09, 11:25:40 » |
|
jó csak annyi bajom van vele hogy én úgy látom Konanenek lila a haja és én úgy tudom hogy neki kék a haja de ügyi vagy.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #529 Dátum: 10 okt 09, 11:29:24 » |
|
Köszi néztem több féle képet is. kék a haja igen de volt olyan kép ahol liláskékes és hátígy "kicsit" lilás lett xD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #530 Dátum: 10 okt 09, 11:42:19 » |
|
Őőőőőőőő... O.o Tejóég, de nagyon durva lett mindegyik kép
MartinHyuga: XDDDDD majd kiteszem a suliba háttérnek XDDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
sup
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #531 Dátum: 10 okt 09, 15:27:26 » |
|
Fejből rajzoltad?
öhm, jah . miért, minek néz ki ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #532 Dátum: 10 okt 09, 15:51:52 » |
|
még szögletes a hátsója a rókának MartinHyuga: mert olyan vidám és nagyon bejön
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 15:59:59 írta Kecsu »
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Stance
Nem elérhető
|
|
« Válasz #533 Dátum: 10 okt 09, 19:14:06 » |
|
sup, ha azokat tényleg te magad csináltad, akkor nagyon nagy grat, mert fenomenálisak lettek! sakura nagyon bejövős (én azt hittem, hogy netről vadásztál fanartokat, majd összeillesztetted őket photoshoppal)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #534 Dátum: 10 okt 10, 09:29:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #535 Dátum: 10 okt 10, 10:06:49 » |
|
Höhö. Szerintem rohadt ari lett.xD Tutu minden mennyiségben jöhet. És az a sunyi nézés..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #536 Dátum: 10 okt 10, 10:18:50 » |
|
Ez nagyon cuki lett!*-* Tutu az egyik kedvencem És ez a nézés.. mintha azt mondaná, hogy: "Ne szórakozz velem öcsisajt!"xD
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
sup
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #537 Dátum: 10 okt 10, 21:45:24 » |
|
sup, ha azokat tényleg te magad csináltad, akkor nagyon nagy grat, mert fenomenálisak lettek! sakura nagyon bejövős (én azt hittem, hogy netről vadásztál fanartokat, majd összeillesztetted őket photoshoppal) úúh most lebuktam, az egyikről levettem a fejét, a másikról a lábát, összevágtam és aztán fel is töltöttem a saját galériámba mint saját rajzot nem-nem, én rajzoltam, kiskacsómmal van ilyen is : http://animexx.onlinewelten.com/fanart/zeichner/437699/1772074/http://animexx.onlinewelten.com/fanart/zeichner/437699/1771500/ha lesz időm, befejezem a sorozatot közben felhomályosítottak hogy a csajoknak a másik vállukon van az anbu-jel, és tényleg, szóval majd.. korrigálom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #538 Dátum: 10 okt 10, 22:23:33 » |
|
Ezek nagyon jók, Sup! Még sok ilyet!
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #539 Dátum: 10 okt 10, 22:34:24 » |
|
Csatlakozok. Hálás lennék néhány akatsuki tag ilyen köntösbe való öltöztetéséért is.^^ Bár a link megnyitása után nem igazán örültem annak a kiló felvillanó reklámnak.xD Aber Deutsche Sprache ist eine wunderschön Sprache, oder?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
|