Ayumi7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #510 Dátum: 10 okt 06, 17:04:17 » |
|
Amúgy csak azért mer átrajzolom színessel a már meglévő rajzot és kiszedem a többi szint és már csak színezés szal 50% nem az én érdemem, de azért köszi.
|
|
|
Naplózva
|
pam-pam
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #511 Dátum: 10 okt 06, 17:06:03 » |
|
desrti: nagyon jó lett Konan, marhán tetszik*-* Ayumi: aranyos lett ez a Sasuke tetszik
|
|
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #512 Dátum: 10 okt 06, 17:21:20 » |
|
Nagyon szép a munkátok egyre jobban úgy érzem, hogy nekem is villantani kéne valami komolyabbat
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
yoko logan
|
|
« Válasz #513 Dátum: 10 okt 07, 22:11:54 » |
|
Hipphoppra egy szerkesztett képecske: http://kepfeltoltes.hu/view/101007/917724689N_vtelen-1_www.kepfeltoltes.hu_.jpg(Jó oké, vágom, hogy hogy képzelem, hogy egyként merem említeni magam Danival, meg hogy az én sorim csak egy olcsó utánzat...vegyük úgy hogy ezeket mind megítrárok, szal kíméljetek a hasonlóktól)Tudom, tudom van 1-2 hibája de : Hipphoppra szerkesztett kép ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 07, 22:13:08 írta yoko logan »
|
Naplózva
|
Eej, Kabuto...hova fajulsz már?
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #514 Dátum: 10 okt 07, 23:30:40 » |
|
Nem azért de először is plakát hatású ezért is tetszik, másodjára meg 2 isten és munkáik egy képen! Ilyenkor hibák nem léteznek
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
|
Kallen
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
a Niibi hugocskája ~
|
|
« Válasz #516 Dátum: 10 okt 08, 13:40:27 » |
|
Egyetértek Kecsuval, tényleg plakát hatású és nekem nagyon tetszik és ugyan miért lenne a HEBI-s Barmok olcsó utánzat?? ezt valahogy nem tudom megérteni.. mindkét sorozatot nagyon szeretem MartinHyuga ez a videó.. ceruzával rajzolja a Kyuubit? ez egy olyan szint amit szerintem sosem fogok elérni xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 08, 13:41:01 írta Kallen »
|
Naplózva
|
Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~ -Te miért hagytad ott Iowát? -Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #517 Dátum: 10 okt 08, 15:51:18 » |
|
igen ceruza csak lestem én is na má csak itachi és kész is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #518 Dátum: 10 okt 08, 15:55:37 » |
|
manapság nem mindenki egeret használ, ne lepődjetek meg ezen a rajzon. Digitális rajztáblák sora áll annak a rendelkezésére aki nagyon pron akar rajzolni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #519 Dátum: 10 okt 08, 18:16:57 » |
|
Öhm először is ahogy mondtad átrajzoltam kiszineztem... De miután felraktam a desingemhez kerestem egy Konanos képet és én is megláttam ezt a képet... Nem másoltam semmit... ha megnézed jól a szinezés eltér az enyém pocsék ez meg tökéletes xĐĐ És köszike És jah egyébként van egy csomó olyan cucc... Olyan mint ha csak rajzolnál... Tehát ha úgy nézzük nem a legjobb vagy is nekem nem jön be... Ha pedig tényleg egérrel csinálta akkor meg le a kalappal ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 08, 18:21:21 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #521 Dátum: 10 okt 08, 21:22:45 » |
|
AZTAROHADTÉLET! Ezek iszonyat jók lettek Ja és hogy csináltad őket?
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #522 Dátum: 10 okt 08, 21:23:27 » |
|
www.google.hu és naruto fanart
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #523 Dátum: 10 okt 09, 09:48:33 » |
|
Manga színezés, de SZIGORÚAN SPOILER!!!jelen esetben a spoiler azt jelenti hogy spoiler, szóval aki nem akarja lelőni magának a poént, emrt csak animét néz, akk rá ne kattintson a linkre Aki mangás, annak remélem tetszik http://kepkezelo.com/images/mwjibe5firkqt58ex20.jpg
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 09, 09:57:44 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
MartinHyuga
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #524 Dátum: 10 okt 09, 10:06:11 » |
|
:O ez nagyon jó lett nem gondoltál arra hogy kivágod a kép kockákat és videót csinálsz belőle?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|