Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #495 Dátum: 10 okt 05, 16:46:52 » |
|
nem magamtol rajzoltam hanem mangát bemásoltam PSbe, lehalványítottam, átrajzoltam a vonalakat és annyi. (így a fejforma is reedeti ^^) http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/509/19 tessél innen van am köszi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 05, 16:49:31 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
Azért a remény hal meg utoljára, mert ő a gyilkos.
|
|
« Válasz #496 Dátum: 10 okt 05, 16:49:59 » |
|
De jó *-* Értem tehát új rétegetteszel fel és elhalványítod ha nem baj ezt a beszélgetést folytathatnánk msn-en?xĐ Ne legyen sok off És NAGYON SZUPIIII nem találok rá szavakat és köszi ^^ le is mentettem
|
|
|
Naplózva
|
Ami két mondatnál hosszabb, az hazugság.
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #497 Dátum: 10 okt 05, 17:15:41 » |
|
Hmmmm... csak meg van ami rontja az összhatást , de erről nem te tehetsz mert nekem picit túl papír az aka-kabát. Nagyon is tetszik nincs is belekötni valóm több, csak furcsa, lehet azért mert ahogy esik szét fele és a leváló papírok árnyékot hagynak, szokatlan.
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #498 Dátum: 10 okt 05, 18:24:17 » |
|
nagyon untam magam és ez az agystresszelő kép jött létre xd http://kepfeltoltes.hu/view/101005/csigabiga_www.kepfeltoltes.hu_.pngNarutohoz anyit hogy amikor az elején sasuke meg naruto bunyóznak és sasuke győzz ott pont leesik a fejpántja és a csiga megtalálja xĐĐĐĐ nost gyors 2 perces munka MS Paintel ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #499 Dátum: 10 okt 05, 18:30:57 » |
|
Hát mit is mondjak kreatív, én elsőnek egy nagyon elb***ott Maradának néztem, csak pillanatok múlva vettem észre, hogy csiga mert nem olvastam el a szöveget amit írtál hozzá de akkor is komoly nagyon XDDDD
|
|
|
Naplózva
|
"Úgy érzem ha csak egy kicsit is lazítok, azonnal arcon csap valamivel a világ." Árnybíró 7. kötet
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #500 Dátum: 10 okt 05, 18:39:52 » |
|
xĐĐĐĐ Hát ez az én agyrémem xĐĐĐ Amikor unatkozok valami ilyesmi sül ki belőle xĐ Vagy rosszabb xĐĐĐĐ
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #501 Dátum: 10 okt 05, 20:29:29 » |
|
Van egy nagy hiba a képen ami most villant be. Ha az Sasuke fej pántja akkor azon nem kéne egy karcolásnak lenni???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #502 Dátum: 10 okt 05, 21:05:48 » |
|
nagyon jók ezek a munkák! http://kepfeltoltes.hu/101005/saskeg_www.kepfeltoltes.hu_.jpgéletem első felnőtt Sasukéja. ezt csak unalomból csináltam szóval ne várjatok tökéletességet, amúgy mangából másoltam a fejtartást meg ezeket!
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Kecsu
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Grizzlyhörcsög
|
|
« Válasz #503 Dátum: 10 okt 05, 21:35:26 » |
|
Tiszta Yamatos a szeme de nem rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #504 Dátum: 10 okt 06, 14:37:17 » |
|
Hmm tényleg xĐ Készülőben van egy Konanos kép JAVÍTÁS kész a konan kép ^^ remélem tűrhető lett... Első ilyen munkám...Már mint hogy én rajzolom meg KOMIKAT
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 15:40:43 írta destri11111 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zizi100
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Micisapkás Magdi Anyus fan, ki szeret sokat írni!
|
|
« Válasz #505 Dátum: 10 okt 06, 15:46:47 » |
|
wáááá!!!!!!azt kell mondanom rá hogy mégpedig ez rohadt mód szexi lett nagyon tetszik!:D nagggyonnnagy gratula érte:D amúgy igen tudom hogy nagy lett a pupillája ezt már észrevettem én is xD de hát nem lehet minden tökéletes a kövi jobb lesz:D
|
|
|
Naplózva
|
Kell a világnak néhány hülye ember is. (pl.: Én) ; Alcohol is free!!! - Honnan éri Sasukét a fény? - Sehonnan mert jobb neki a sötétségben! *by heo* Családom: Mester ~ heo, Tesóm ~ samdav, Gazdám ~ A-c
|
|
|
Đestri
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #506 Dátum: 10 okt 06, 15:56:33 » |
|
Igen köszi ^^ Hát lesz majd jobb is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #508 Dátum: 10 okt 06, 16:55:01 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 okt 06, 16:56:03 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Krieg
|
|
« Válasz #509 Dátum: 10 okt 06, 16:57:51 » |
|
Ez a Sasuke nagyon jó. :D Mondom ezt úgy, mint egy Paintben nem túl járatos, külső szemlélő. :) Hibák keresésére nem is vesztegettem időt, nagyon jól sikerült rajz lett. :D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|