tobi jobbkarja azért kemény ^^ de am nagyon jól néz ki
Off: Saphira megnéztem a képeid devianarton ... VMI ESZMÉLETLEN JÓK
A szerveseos és a sakktáblás a kedvencem 10 csillag az 5ből
Köszönöm. ^^ Örülök, hogy tetszenek.
Végül kész lettem a Sasori csibivel, amit zer0nak ígértem. Sajnos elég sokat csúsztam vele, mert kissé több dolgom volt, mint amire számítottam. Hát igen, hála az iskolakezdésnek.
Itt a rajz:
http://habamee.deviantart.com/#/d2xm7xtÉs kérésre készítettem pár képet, hogyan is készül. Szóval csibi készítés tíz lépésben.
Első lépés Megrajzolom a képet lapon, amit aztán beszkennelek, majd elkezdem gépen megrajzolni a körvonalakat.
Második lépésTollal meghúzom a vonalakat. Általában egy képpontos ecsettel dolgozom, de legtöbbször a 3. ecsetet használom, és annak veszem le a méretét, hogy ne legyen pixeles.
Harmadik lépésHa a körvonal kész, akkor törlöm a hátteret (az eredeti képet), létrehozok és új réteget, amit kitöltök fehér színnel.
Negyedik lépésElkezdem kiszínezni. Általában a szemmel kezdem, aztán új rétegen folytatom a hajjal. Így egy alsóbb réteggel egyszerűbb elérni, hogy az arc színezésekor vonalakat kelljen kerülgetni. A fénypontokat mindig új rétegre viszem fel.
Ötödik lépésKiszínezem a hajat és az arcot, most még árnyékok nélkül. Háttér nélküli (png) képnél javallott 100%-os áttetszőséggel dolgozni.
Hatodik lépésMegrajzolom az árnyékokat, majd folytatom a ruhával.
Hetedik lépésBefejezem a mellékesebb dolgokat, (nekem legalábbis mellékes) mint például a szereplők különböző tárgyait, kiegészítőit. Itt a kazekage fejét.
Nyolcadik lépésFelviszem az árnyékokat a ruhára, kézre stb.
Kilencedik lépésHát itt őszintén szólva nem tudom, hogy mit csináltam.
Tizedik lépésVégül befejezem a képen az apró részleteket, fénypontokat, amely megadja a kép végső hangulatát.
Remélem tudtam vele segíteni.