Tegnap reggel próbáltam befejezni Lucyt. Nem sikerült. Nagyon nem. Aztán a háta mögötti tengerpart annyira felidegesített, hogy "kikapcsolódásképp" elkezdtem mangát színezni.
Mivel Kishi szinte adja a színezők alá a lovat az egyszerű rajzokkal, így még szép, hogy a Narutot választottam célpontul. Abból is az egyik kedvenc fejezetemet. (Vagyis hát... a kedvenc fejezetem előtti fejezetet^^")
Sajnos kicsit eltolódott vele a munka, mert volt egy-két elintéznivalóm. Tankönyvosztás és hasonló ínyencségek. És pont emiatt két másik rajzommal is lemaradtam. De legközelebb már Sasoris csibivel jelentkezem.
Ja, a kép:
http://habamee.deviantart.com/art/Naruto-Team-seven-177052225(Átkozott kis vízcseppek...
)
Egyébként a színezések még jöhetnek ebbe a témába, vagy valahová máshová valók? Már annyi rajzos téma van, hogy nem tudok kiigazodni.
A "fanmade" egy csúnya idegen szó, ezért lett az, ami. ^^
Ezt a mondatot be kell kereteztetni és kirakni valami jól látható helyre, hogy mindenki elolvassa.
Ja, és tényleg; remélem nem baj, hogy az NKW-s fordítást írtam a szövegbuborékokba. ^^" Angolt nem akartam írni, ez meg egyszerűbb volt a fordítás-fogalmazásnál.