xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #270 Dátum: 10 aug 24, 16:19:28 » |
|
Igen ott megnyitja, a Kepfeltoltes.Hu az most nekem se nagyon jó http://www.youtube.com/watch?v=RrPyyvLDKv0Am ezek már régebbi rajzok kb 2 évesek... meg a szöveg is hozzá^^ (azóta láthatóan sokat fejlődtem) De eddig nem mertem felrakni na de nem porosodhat a Saját Gép D meghajtóját szóval felraktam a YouTube-ra...^^ Igaz fura helyzet Dei X Sasori stoppolni próbálnak de végül is^^ Remélem annyira nem lett rossz. ~UN~
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 16:23:00 írta xX Daisuke Xx »
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #271 Dátum: 10 aug 24, 16:26:26 » |
|
Még összeütöttem egy másik képet szintén paintben (bocs de nem találok csak PS topicot azért ide írogatom) gondolom ő is felismerhető. Nincs benne a top 3 karimban, de ő a kedvenc hokagém a kép az aláírásomban (most a 2. ) lol vicces a vidi, tetszik. Végre nem buzi dei és sasori. Ugy utálom azokat akik pározgatjhák őket... mondom am h http://imageshack.us/?no_multi=1Szerk.: Most látom bakiztam a 2. nál aki észreveszi kap egy ötöst hnap kijavitom
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 16:32:35 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #272 Dátum: 10 aug 24, 16:31:58 » |
|
Még összeütöttem egy másik képet szintén paintben (bocs de nem találok csak PS topicot azért ide írogatom) gondolom ő is felismerhető. Nincs benne a top 3 karimban, de ő a kedvenc hokagém a kép az aláírásomban (most a 2. ) lol vicces a vidi, tetszik. Végre nem buzi dei és sasori. Ugy utálom azokat akik pározgatjhák őket... mondom am h http://imageshack.us/?no_multi=1Nagyon jól tudsz Paint-el rajzolni^^ Gratula!^^ Egyébként az esetek sok százalékában igen sokszor pároztatnak fiú szereplőket a Narutoban ez így igaz Én nem vagyok annak a híve... Es örülök hogy tetszik a vidi. ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this I ain't freakin', I ain't fakin' this Shut up and let me go, hey!
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #273 Dátum: 10 aug 24, 16:32:36 » |
|
Látom, ZerO, az arcárnyékolást jól megcsináltad. De ha az elvem szerint bal felső sarokból jön a fény, akkor miért van árnyékba borítva Sasori jobb válla?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #274 Dátum: 10 aug 24, 16:35:38 » |
|
mert elQ*rontottam nemkicsit , nagyon. de a 2. fejvédőjén is most látom h rossz oldalra ment a sötétség de majd csinálok vele vmit a baz az ha ha most megint visszateszem paintbe szemcsés lesz. Paintbe is Magic wand Toolt akaroook!!! Am vmi gond van most kepfeltoltessel és nem látszanak az aláírásodban a táncoló manók
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 16:37:04 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #275 Dátum: 10 aug 24, 16:38:48 » |
|
Ezért kell mindig bmp-be elmenteni külön. És azt mindig tudod szerkeszteni. Én látom őket.xD
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #276 Dátum: 10 aug 24, 16:41:10 » |
|
akk nekem nem kompatibilis ma vmi a kepfeltoltovel... ma ment tönkre vmi a virusirtómban:S
a bmpben nem torzul a kép? ezt nem is tudtam :S (még jó h áltlánosban tanultuk használni a paintet ^^)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hali
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #277 Dátum: 10 aug 24, 18:01:40 » |
|
Csak arra mondtam,hogy pár ember rajzát nemtudtam megnézni.;)
Ja és, bejön a Sasoris képed,Zer0. :P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #278 Dátum: 10 aug 24, 19:07:27 » |
|
Húha, a Sasoris kép nekem is nagyon tetszik. Látom Dant-C jól elmagyarázta az árnyékokat. Hát, én a magyarázásban nem vagyok valami jó, pedig én is próbáltam volna segíteni. De az ilyen nekem nem nagyon megy. Számomra csak úgy magától jön, hogy hová illenek az árnyékok. ^^" Ez teljes egészében Paint, vagy más program keze is van a dologban? Második Hokagénél nem nagyon jöttem rá mi a hiba? ^^" (Vagy már javítottad? ) Szerintem csak a szeme és a szemöldöke érdekes egy kicsit. Én is akartam készíteni egy rajzot... De Sasuke kiakasztott. Most már megértem Kishit, miért nyilatkozta, hogy Sasuke nagyon sok gondot és fejtörést okozott neki.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 24, 19:28:27 írta Saphira »
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #279 Dátum: 10 aug 24, 19:23:42 » |
|
Na sikerült egy másikat is összehozni, itt az árnyékolásra már jobban figyeltem de ha esetleg még is hibáztam pls szoljn valaki!^^ http://kepkezelo.com/images/jr3j7uea9h035g9kso3f.jpg~UN~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #280 Dátum: 10 aug 25, 07:30:48 » |
|
Hali: kösz Saphira:maga a rajz paint. Lementem, átmek photoshopba, hogy a by zerot rátegyem, meg a fehér háttér helyett átlátszót csináljak. De ha magát a rajzot nézzük csak, az paint. A hibát már beírtam véletlenül de am az volt (és most is az) hogy balpldalról jön a fény de a fejvédő és haj is bal oldalon árnyékos a jobb meg világos(haj jobbon is árnyékos) elnéztem Ahha sasuke kemény dió. De mint látom chibiben jól tolod őt is. Vmi olyat is olvastam hogy sok ruhát is talált ki neki kishi shippuudenre, de azért lett ez mert ezt könyebb rajzolni :DAm már én is csak chibiket rajzolok PSben a normális képeket painttel. A 3. kazekagés volt asszem az utolsó PS-es és összehasonlítva a paintes sasorival ez jobb sztem. Ha lenne Magic wand tool (magyar PSben warázspálca W betü) a paintben, ott is hagynám a PS-t. És te is jól magyarázol... még mindig pen toolnál szarakodnék ha nem segitesz Daisuke: nagyon jó lett. meneküljünk, jön a katsu Off: Dani: rájöttem mi a gond. A vírusírtóm tegnap egy időre becsődlt, és nem engedte a fájlátvitelt a képfeltöltés és a gépem közt. v vmi ilyesmi nem értek hozzá xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 25, 07:41:08 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #281 Dátum: 10 aug 25, 07:56:26 » |
|
Off: Dani: rájöttem mi a gond. A vírusírtóm tegnap egy időre becsődlt, és nem engedte a fájlátvitelt a képfeltöltés és a gépem közt. v vmi ilyesmi nem értek hozzá xD
Tegnap nekem se engedte ezeket... Nem tudom mi lehetett a baj... Am örülök hogy teccik^^ ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
Nem elérhető
|
|
« Válasz #282 Dátum: 10 aug 25, 09:46:45 » |
|
legújabb Paintes képem az avatarom... hát nem a legszebb művem, úgytűnik chibiknél mégiscsak a PS éri meg (ha vki nem ismeri fel am Shodaime xP)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xX Daisuke Xx
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
I ♡ Deidara^^
|
|
« Válasz #283 Dátum: 10 aug 25, 09:49:26 » |
|
Szerintem meg egész jó lett Gratu ^^ ~UN~
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Leni-chan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
|
|
« Válasz #284 Dátum: 10 aug 25, 10:19:51 » |
|
Szerintem is nagyon aranyos grat (amit én próbáltam megcsinálni chibit az nagyon rossz lett )
|
|
|
Naplózva
|
Pesszimista kisdémon, ki Disney Drakula
|
|
|
|